selamun aleykum.
15 yaşındayım
166 boy
56 kilo
amacım kas hacimlerini arttırmak, sert ve şişkin kaslar yapmak ve sağlam bir vücut olusturmak ( 8 kg dambıllarla calısıorum. açma hareketlerinde ise 3 kg dambıll kullanıorum
sabahları 2 yada 3 tane haşlanmış yumurta yiyorum
öğle ise evde ne varsa
akşam pilav fasulye makarna çeşitlerinden yemeye özen gösteriyorum. bazen haşlanmıs patetes yiyorum
ıdmandan önce pekmez yiyorum. şeker için. ıdman sonrası protein için pilav falan yıyorum. aslında yumurta haşlayacam ama fazla yumurta zararlıdır alerji falan yapar dediler evdeki büyükler. onun için yumurta aksam yemıorum sabah 2-3 tane.
forumun bazı yerlerinde okudum
yumurta beyazı yiyin
yumurta sarısı yiyin
bunları ıdman oncesımı ıdman sonrasımı yıcez ? ikisini bir yesek olmazmı ?
yaw birde yumurtayı haşlıyımmı ? tavada kızartıyımmı ? çiğ mi yiyim
yada sizin önereceğiniz bişiler warsa eklermisiniz _- yemek programı ile ilgili..
15 yaşındayım
166 boy
56 kilo
amacım kas hacimlerini arttırmak, sert ve şişkin kaslar yapmak ve sağlam bir vücut olusturmak ( 8 kg dambıllarla calısıorum. açma hareketlerinde ise 3 kg dambıll kullanıorum
sabahları 2 yada 3 tane haşlanmış yumurta yiyorum
öğle ise evde ne varsa

akşam pilav fasulye makarna çeşitlerinden yemeye özen gösteriyorum. bazen haşlanmıs patetes yiyorum
ıdmandan önce pekmez yiyorum. şeker için. ıdman sonrası protein için pilav falan yıyorum. aslında yumurta haşlayacam ama fazla yumurta zararlıdır alerji falan yapar dediler evdeki büyükler. onun için yumurta aksam yemıorum sabah 2-3 tane.
forumun bazı yerlerinde okudum
yumurta beyazı yiyin
yumurta sarısı yiyin
bunları ıdman oncesımı ıdman sonrasımı yıcez ? ikisini bir yesek olmazmı ?
yaw birde yumurtayı haşlıyımmı ? tavada kızartıyımmı ? çiğ mi yiyim

yada sizin önereceğiniz bişiler warsa eklermisiniz _- yemek programı ile ilgili..