Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam işte bende tam bu konu tartışalım istiyorum; bu başlıkta değil ama soru yönelttiğimiz diğer başlıkta...
Arkadaş yumurta dan bahsediyor başlığını mahfetmiyelim şimdi
Eğer Ercan hocanın dediği gibi tamamen anaerob bir çalışma ise; ketojenik beslenip (yani hazır enerji vermeden) ağırlık idmanı yapmak en iyi güç artışını sağlar?!
basit bir konuda bile tartışma ortamı yaratıyorsunya heldic her girdiğin konuda zıt fıkırler sunup konuyu saptırıp gereksiz bir hale getırıyorsun
bu konuyu açan arakdasınv edıgerlerının akfasını bulandırmış oluyorsunuz
biz evımızde tavuk yetıştırmıyoruz şehırde yasıyoruz temız tavuk nasıl olur onu bılemeyız
marketten yumurtayı alıp haslıyoruz tam karı olmayana kadar ki ıcındekı bakterıler ölsun
yumurta kabugu delıklı yanına kokulu bırsey koysan içine sıner ondan temız olmasını beklenmemelı
koy yumurtası dahi olsa ben şahsen rıske atmam ve 2 dk haşlarım gönl rahatlığıyla yerım
heldic sen çiğ tuketıyorsun tamam bunu sayfalarca uzatmaya gerek yok
şehırde kımse temız yumurta yeme lüksine sahıp degıl siz kendınız yetıstıyorsanız o sızın bılıcegınız iş biz geneli için konuşuyoruz istisnalar
kaideyi bozmaz.
her konuyu kirletmeleyim artık yorumunuzu atın orda bıtırın tartışmaya gırmeyın okuyan üyeler ne yapıcaklarına karar verir.
her beslenme konusunda aynı tartışmaları görmekten artık bu bolume emsaj yazmaya çekinir oldum ne yazsak hemen cevap gelıyor ve tartışmaya doğru yol alıyor bunun kısmeye faydası yok buna son verelım bu forumda 2 senedır uyeyım boyle forum kırlılıgı ılkes goruyorum.
heldic senden beklemezdim sen müsabık deilsinki neden bu kadar kafaya takıyosun? 5 dk zahmet edip haşla 1 hafta hastanede sürünme ve bağışıklık sistemini zayıflatma.
heldic senden beklemezdim sen müsabık deilsinki neden bu kadar kafaya takıyosun? 5 dk zahmet edip haşla 1 hafta hastanede sürünme ve bağışıklık sistemini zayıflatma.
suplamentler ek besindir önce doğal beslenerek gunluk proteın ıhrıyacımızı karşılamalıyız karşılayamayacak düzeye gelınce ek besın kullanırız ek beısnler öğün yerıne geçmemeli bunları üreticilerde söylüyor kısılerı yanlış yonlendırmeyelim lütfen .
aleyküm selam.
Ben yumurtayı tam yeme taraftarıyım.
Haşlanmış yumurtayı çok severim ama vakit sıkıntısından dolayı teflon tavaya yağsız kırıyorum hemen pişiyor.