yumurta olayında biraz kafam karıştı :(

Tamam işte bende tam bu konu tartışalım istiyorum; bu başlıkta değil ama soru yönelttiğimiz diğer başlıkta...
Arkadaş yumurta dan bahsediyor başlığını mahfetmiyelim şimdi ;)

Eğer Ercan hocanın dediği gibi tamamen anaerob bir çalışma ise; ketojenik beslenip (yani hazır enerji vermeden) ağırlık idmanı yapmak en iyi güç artışını sağlar?!

basit bir konuda bile tartışma ortamı yaratıyorsunya heldic her girdiğin konuda zıt fıkırler sunup konuyu saptırıp gereksiz bir hale getırıyorsun

bu konuyu açan arakdasınv edıgerlerının akfasını bulandırmış oluyorsunuz

biz evımızde tavuk yetıştırmıyoruz şehırde yasıyoruz temız tavuk nasıl olur onu bılemeyız

marketten yumurtayı alıp haslıyoruz tam karı olmayana kadar ki ıcındekı bakterıler ölsun

yumurta kabugu delıklı yanına kokulu bırsey koysan içine sıner ondan temız olmasını beklenmemelı

koy yumurtası dahi olsa ben şahsen rıske atmam ve 2 dk haşlarım gönl rahatlığıyla yerım

heldic sen çiğ tuketıyorsun tamam bunu sayfalarca uzatmaya gerek yok

şehırde kımse temız yumurta yeme lüksine sahıp degıl siz kendınız yetıstıyorsanız o sızın bılıcegınız iş biz geneli için konuşuyoruz istisnalar
kaideyi bozmaz.

her konuyu kirletmeleyim artık yorumunuzu atın orda bıtırın tartışmaya gırmeyın okuyan üyeler ne yapıcaklarına karar verir.

her beslenme konusunda aynı tartışmaları görmekten artık bu bolume emsaj yazmaya çekinir oldum ne yazsak hemen cevap gelıyor ve tartışmaya doğru yol alıyor bunun kısmeye faydası yok buna son verelım bu forumda 2 senedır uyeyım boyle forum kırlılıgı ılkes goruyorum.

Son düzenleme:
Heldic,bir şey olursa iyileşirim diyorsun he :) Bizzat kendim salmonelladan 5 gün 4 gece hastanede yattım.Sonra çok dersin keşke kaynatsaydım.

burası forum herkes dusuncesini rahatca yazar Cidade de Deus yazdıgımda gayet acıktı

GencGrafiker

hasta olmak istemem de :) olursak da kaynatırız iyilestikten sonra :)

ÇİĞ TÜKETMEYİN!

heldic senden beklemezdim sen müsabık deilsinki neden bu kadar kafaya takıyosun? 5 dk zahmet edip haşla 1 hafta hastanede sürünme ve bağışıklık sistemini zayıflatma.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bir-musibet-bin-nasihat-t19661.html?t=19661&highlight=salmonella

okuyun.

o yazıyı okudum risklerin farkındayım

dogal yumurtada omega 3 yag asitleri oldukca fazla kaynatıp onların yok olmasını istemiyorum

bakkaldan aldıklarımı ise kaynatıyorum tabiki

• Like
Reactions: Azi
Yok artık daha neler....

Rafine protein diye biz suplement a hayatta yaklaşmıyoruz, bütün gıda varken!!!

Kardeş bir kutu whey al bitir işi hiç olmasa kafan rahat olur.
suplamentler ek besindir önce doğal beslenerek gunluk proteın ıhrıyacımızı karşılamalıyız karşılayamayacak düzeye gelınce ek besın kullanırız ek beısnler öğün yerıne geçmemeli bunları üreticilerde söylüyor kısılerı yanlış yonlendırmeyelim lütfen .

"OMEGA ASİTLERİ " suda kaynatmayla falan yok olmaz...)))

zaten, "balık yağı" vb "zengin omega içeriği " kaynatılarak veya ısısal elde edilen prosesler içerirler...)

aleyküm selam.
Ben yumurtayı tam yeme taraftarıyım.
Haşlanmış yumurtayı çok severim ama vakit sıkıntısından dolayı teflon tavaya yağsız kırıyorum hemen pişiyor.

Back
Yukarı