Yumurta Sarısı = Tavuk Eti !...))

ercan hoca bır tablo varmı elınde sorma nedenim yumurtanın buyumuş halı olan tavuk ta cok daha fazla proteın olması gerekmıyormu yumrutada 6 gr cıvrı proteın var tamında ama tam tavukta kat kat fazla degılmı bu oran ercan hoca

ercan hoca bır tablo varmı elınde sorma nedenim yumurtanın buyumuş halı olan tavuk ta cok daha fazla proteın olması gerekmıyormu yumrutada 6 gr cıvrı proteın var tamında ama tam tavukta kat kat fazla degılmı bu oran ercan hoca

doğrudur illaki 100gr tavukta 6 gr dan fazla protein vardır ama yumurtadan 100gr yendiği zaman tavukta olduğundan cok daha fazla protein alınır bir yumurtanın kaç gr olduğunu bilmiyorum ama 20gr olsa tahminen 100grda 30gr protein almış oluyorsun mantıken tabi

doğrudur illaki 100gr tavukta 6 gr dan fazla protein vardır ama yumurtadan 100gr yendiği zaman tavukta olduğundan cok daha fazla protein alınır bir yumurtanın kaç gr olduğunu bilmiyorum ama 20gr olsa tahminen 100grda 30gr protein almış oluyorsun mantıken tabi

Tavuk ve yumurtanın 100 gramlarının besin degerleri asagıdaki gibidir. (gram cinsinden)

Protein Yağ K.hidrat
Tavuk 18.6 15.1 yok
Yumurta 12.1 11.2 yok

beyazında 3,52
sarısında 2,78

ortalama 6 gr cıvarı proteını
http://www.vefayumurta.com/sayfa.asp?id=47

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:41 ----------

Tavuk ve yumurtanın 100 gramlarının besin degerleri asagıdaki gibidir. (gram cinsinden)

Protein Yağ K.hidrat
Tavuk 18.6 15.1 yok
Yumurta 12.1 11.2 yok

besın değerleri yakınmış teşekkürler :) böyle tablo arıyordum

Son düzenleme:
arkadaşlar bazen hayretler içinde kalıyorum ?!...(

civciv,tavuk nerden oluyor?!...uzaydan gelmiyor herhalde ?!...

tavuk etinin ortalamasını alırsanız , yumurta sarısı ile mukayese ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız ...

o yumurta sarısından civcivin "kas, kemik ,sinir ,kan sistemi ile ilgili oluşumları, "beyazından ise "tüy, gaga,,vb oluşumu tetiklenir ,oluşur...

konu bi kaç gr farkı değil...neticede "dana ve sığır "arasında da tabi ki az da olsa "nüans " mevcut...

konu , yumurta sarısının , tavuk etine muadil olması...)

yani kısaca "tavuk yiyemedim, yandım !.." olayını "yumurta " ile kapatabilisriniz...

Son düzenleme:
Back
Yukarı