yumurtayı nereden alıyorsunuz ..

selamlar.

arkadaşlar sanırım yumurtayı en fazla tüketen grup bady ile ilgilenen arkadaşlar olsa gerek.

yumurtayı nereden alıyorsunuz.

direk gidip bir marketten mi alıyorsunuz ..

istanbulda köy yumurtası ( özgürce beslenen ( yayılan ) ) tavuk yumurtası bulabilirmiyiz.

Ben süpermarketlerden alıyorum ancak alırken seçiyorum ambalajda .... köyü yazıyorsa o ürünü tercih ediyorum çünkü köy yumurtası en doğalı

Bizim burada belirli günlerde köylü pazarları kuruluyor. Köylüler küfeyle yumurta getirip satıyorlar. Köy yumurtasının fiyatı biraz daha yüksek oluyor. Ben protein ihtiyacımı karşılamaktan ziyade kahvaltıda tüketmek için alıyorum. Pişince gerek renk gerekse tat olarak çok güzel oluyor. Protein olarak marketten hazır aldığım yumurtayı tüketiyorum.

İstanbulda da organik pazarlar oluyormuş duyduğuma göre oralarda olabilir. Annene de sorabilirsin yakınlarda köylü pazarı kuruluyormu diye.

1. olarak köy yumurtası tadında diyor.

2. oalrak köy yumurtası olma ihtimali düşük.

Tabiki köy yumurtası tadında diyorsa o köy yumurtası değildir.

Benim demek istediğim temin edilen yer yani üretici firmanın adresi yazar ambalajın üstünde ben Burdurda yaşamıyorum ama bulunduğum şehirdeki süpermarket oradan temin etmiş yumurtaları üstünde Alkaya Köyü / Bucak / Burdur yazıyor mesela işte böyle görürsen al .... Köyü diye yazarda % 95 köy yumurtasıdır alabilirsin.

Bence büyük şehirlerde çok büyük bir sorun doğal gıda. Et süt yumurta ne idüğü belli olmayan mekanlardan çıkıp geliyor. Ama yinede semt pazarlarına köyden gelen teyzeleri takip etmekte fayda var...weightlifter

marketten alıyorum köy yumurtası yazanların %99 u yalan köy yumurtasının şeklı farklı oluyor hemen anlıyor ınsan.

Tabiki köy yumurtası tadında diyorsa o köy yumurtası değildir.

Benim demek istediğim temin edilen yer yani üretici firmanın adresi yazar ambalajın üstünde ben Burdurda yaşamıyorum ama bulunduğum şehirdeki süpermarket oradan temin etmiş yumurtaları üstünde Alkaya Köyü / Bucak / Burdur yazıyor mesela işte böyle görürsen al .... Köyü diye yazarda % 95 köy yumurtasıdır alabilirsin.

Tabikide yumurta üreticileri Taksim meydanda üretim yapmıcak, böyle şeyler genelde şehirdışlarında köylerde üretilir :D

Back
Yukarı