Yurt dışından gelirken Yüklü supplement getiren var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RaJeV

Üye
Bi arkadaşım yurt dışına gidecek yanında 20-30 tane supplement getirse bir sorun olur mu? Havaalanında bu nedir ticareti mi yapıyorsun diye alabilme hakları var mı?

Ya da hiç böyle getiren var mı aranızda?

Açıkcası hiç o kadar getirtmedim ama bence olur 20-30 çok fazla bir rakam. Dikkat çeker ve kaplayacakları yerde var

Açıkcası hiç o kadar getirtmedim ama bence olur 20-30 çok fazla bir rakam. Dikkat çeker ve kaplayacakları yerde var

Ayda yılda bir böyle bir imkan geçiyor elimize değerlendirmek istedim. Alacaklarım hep küçük şeyler. Vitamindir yağ yakıcıdır. Protein tozu falan getirtmeyi hiç düşünmüyorum.

yağ yakmak için supplemente gerek olmadığını her fırsatta vurgularım.sonuçta sizin yağlarınız carnitin yakmıyor siz antrenman yaparak yakıyorsunuz.carnitin sadece yağları yakılmaya hazır hale getiriyor.

20 30 tane supplement alıp bence en önemli supplemeti almamak yanlıştır.tekrar düşün derim.

Trabzonsporun Psv ile maçı var Hollandada Türkiyeden bal,tereyağı vs gıda götürmüşler havaalanında takılmış almışlar yiyeceklerini :),o gıdalar bile takılıosa bunlarda takılır bence miktar fazla olunca göze batıyor.

Trabzonsporun Psv ile maçı var Hollandada Türkiyeden bal,tereyağı vs gıda götürmüşler havaalanında takılmış almışlar yiyeceklerini :),o gıdalar bile takılıosa bunlarda takılır bence miktar fazla olunca göze batıyor.

yurt dışına et balık süt ürünleri falan götüremiyorsun sebebi ise içeriğinin ne olduğunun bilinmemesi.bu konuda benden daha bilgili arkadaşlar vardır cevap vereceklerdir.

Back
Yukarı