Yurt Dışından Supplement Almak

Merhaba.
Ülkemizde maalum supplement fiyatları yurt dışında göre çook uçuk fiyatlar. Optimum çikolatalısı 60 TL iken yurt dışında; ülkemizde 230 TL 'ye çıkan fiyatlar.

Ayrıca yurt dışında çeşiiitt çeşit tad var.

Bunu göz önünde bulundurarak ortalama $100 bir alışveriş yapacağım.

Alacağım site: netrition.com

Sizce bu site güvenilir midir?

şimdi elinde dolar kuru mu var eğer tl varsa elinde zarara girersin
alıcaksanda bu tip siteler dünyaya shipler(dağıtır) baktığım kadarıylada 99 dolar üstü alışverişlerde kargo bedava eğer elinde dolar kuru varsa alabilirsin bi sıkıntı çıkmaz

alıcaksanda bu tip siteler dünyaya shipler(dağıtır) baktığım kadarıylada 99 dolar üstü alışverişlerde kargo bedava eğer elinde dolar kuru varsa alabilirsin bi sıkıntı çıkmaz
tl varsa zarar olmuyor 4.5 kg protein tozu 450 tl türkiyede 4.5 kg protein tozu 91 dolar amerikada her türlü kar 91 dolarda 342 tl

tl varsa zarar olmuyor 4.5 kg protein tozu 450 tl türkiyede 4.5 kg protein tozu 91 dolar amerikada her türlü kar 91 dolarda 342 tl

Aynen arkadaşın dediği gibi karlı çıkıyorum. Fakat içinde domuz yağı falan bilmem ne muhabbetleri oluyor ya onları nasıl tespit edebilirim

gümrükte kalır kesin, zaten 35 euro üstü her şey gümrüğe tabi. sanırım supplement almak yasak diye biliyorum. doktor raporu filan istiyorlarmış diye duydum. ciddi şekilde araştırmanı tavsiye ederim. yoksa dünya kadar paran heba olabilir

Bu gümrük olayı çok kötü, eski güzel yıllarda ne güzel özgürce istediğimizi alıyorduk. Kur da düşüktü o zaman. Tanıdık doktor varsa reçete yazdırıp gümrükten çekebilirsiniz.

Çok haklısın dostum , ülke olarak daha sefil bi hale nasıl gelebiliriz merak ediyorum
Ampul yanmaya devam ederse bugünleri arayacak mum bile bulamayabiliriz. Üretim yok, her şey ithal, eğitim desen kendi dilinde okuduğunu anlama konusunda 32 ülke arasında 27. mi ne olmuştuk vs vs.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ampul yanmaya devam ederse bugünleri arayacak mum bile bulamayabiliriz. Üretim yok, her şey ithal, eğitim desen kendi dilinde okuduğunu anlama konusunda 32 ülke arasında 27. mi ne olmuştuk vs vs.

hangi parti gelirse gelsin doların 1.3 seviyesine gelmesi için en az 25 yıl lazım bu ülkeye
videonun 6. dakikasında 59. saniyeye getirin 60 yumurta 3. 34 dolar amerikada sonra Türkiyeden neden sporcu çıkmıyor sebebi bu işte Türkiyede 30 yumurta 13 tl sporcu mu çıkar bu ülkeden mesela liseye giden bir çocuk ortalama günde 5 tl alır orda bir çocuk günde 80 yumurta civarı alabiliyor 5 dolarla ben 5 tl ile 11 yumurta alabiliyorum

hangi parti gelirse gelsin doların 1.3 seviyesine gelmesi için en az 25 yıl lazım bu ülkeye
Öyle bir seviyeye gelmesini beklemek hayal ama üretimin ve eğitimin doğru şekilde yönlendirilmesi ile alım gücünün artması mümkün. Yani misal dolar gene 4.5 olur ama asgari ücret 2500-3000 lere çıkar, ekonomi adam olduğu için vergiler düşer vs vs bunlar içinde vizyonu olan bir lider, o vizyonu görüp 5-10 sene sabredecek bilinçte bir toplum lazım.

Bizim ülke olarak yoksulluğumuzun özünde konunun doğrudan dolarla alakası yok.Dışa bağımlıyız. Dolar, euro farketmiyor.
Üreten bir ülke de değiliz. Ekonomimiz Amerikaya ve büyük güçlere bağlı olduğu için, yani onlara borçlandığımız için dolar arttıkça biz de dibe vuruyoruz. Biz dibe vurdukça dolar da artıyor. Birbirini besliyorlar.

Ekonomik bir kriz olduğunda, ya da dolar artışında Almanya, Çin bir sarsıntı yaşamıyorsa, sorun dolarda değil, bizdedir.

Back
Yukarı