SAVAŞ74
Üye
Önümüzdeki ay yurtdışına çıkıyorum. Ucuz bir şekilde supplement alma durumu olacak. Bu fırsatı değerlendirip kendime bir yol haritası çıkardım:
Antreman öncesinde:.....
Antreman sırasında:....
Antreman sonrasında:....
Daha fazla değil. ZMA, casein falan filan o tip şeyleri sormuyorum. Sadece bu üçü için supplement araştırıyorum. Daha önce yazdığım gibi kafein bana kesinlikle yasak. O yüzden kafein içeren desteklerden uzak duruyorum.
Tamam sıvı ile karıştırılabilecek şeyler arıyorum...Yani hepsi içilebilecek kıvamda olmalı...
Benim üçlüm şu şekilde:
Antreman öncesinde: BSN NO-Xplode caffeine free
Antreman sırasında: Universal BCAA stack
Antreman sonrasında: Optium whey
Sizin önerebileceğiniz başka alternatifler varsa, okumak-dinlemek isterim.
Yani bu işin altyapısına sahip bir bedene, yurtdışından getirilecek, yükte hafif ama fonksiyonu büyük ne önerebilirsiniz?
Antreman öncesinde:.....
Antreman sırasında:....
Antreman sonrasında:....
Daha fazla değil. ZMA, casein falan filan o tip şeyleri sormuyorum. Sadece bu üçü için supplement araştırıyorum. Daha önce yazdığım gibi kafein bana kesinlikle yasak. O yüzden kafein içeren desteklerden uzak duruyorum.
Tamam sıvı ile karıştırılabilecek şeyler arıyorum...Yani hepsi içilebilecek kıvamda olmalı...
Benim üçlüm şu şekilde:
Antreman öncesinde: BSN NO-Xplode caffeine free
Antreman sırasında: Universal BCAA stack
Antreman sonrasında: Optium whey
Sizin önerebileceğiniz başka alternatifler varsa, okumak-dinlemek isterim.
Yani bu işin altyapısına sahip bir bedene, yurtdışından getirilecek, yükte hafif ama fonksiyonu büyük ne önerebilirsiniz?