Yurtdışından El yayı isteyenler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ossgun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ossgun

Üye
Arkadaşlar Yurtdışından el yayları satin aldim. Tahmince 10-12 güne elimde olur. İsteyenler olursa benimle irtibata geçebilir.

Ürünlerin fotograflarini koyamadim,başarabilirsem onlarida ekleyeceğim. Zaten kalip olarak ayni ürünler,elle tutulan yerdeki rengi beyaz (krem rengi) gibi.

Elimde olacak ürünler:

350 lb (160Kg)

300 lb (140Kg)

250 lb (115Kg)

200 lb (92Kg )

150 lb (70Kg )

100 lb (46Kg )

[
[mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:52 ----------[
[rünlerin her birinin fiyati 40 tl dir.

104206039_tp.jpg

ben ekliyeyim bari resimi
bu arada 200 lb lik olanıda ben aldım zaten :)

El yayı ne işe yarıyor arkadaşlar ön kolu mu çalıştırıyor günde ne kadar yapmanız gerekiyor vs. bilgilendirebilir misin beni bende alabilirim.

Evet Hakan arkadaşima çok teşekkür ediyorum resim konusunda.

Bende şu anda 100 ile 150 lb ağirliğindaki ürünleri kullanmaktayim. Ön kol diye adlandirilan kısımda hacim için çalışıyorum. Daha hafif olan ürünlerde 80 - 90 tekrar yapabiliyorken 100 lb de 20 tekrar, 150 lb de 10 - 12 tekrar gibi çalışıyorum. Çalışmaya başlayalı 3 gün oldu bu arada.

Jimraynor : El yayı bilek , kol hatta parmaklari çalıştırıyor. Ben günde 3 ayri set olarak çalışıyorum. Tabikide her dakika çalışmıyorum el yayıyla.

Ayrica 100 lb olan üründe satilmak üzere buradan bir arkadaş ürünü alacağini söyledi haber bekliyorum.

200 lb lik ürün elime geçti
6 tekrardan fazlasını yapamadım
tekrarlardada tam olarak sıkarak yayın kollarını birleştiremiyorum yarım ila bir santim arasında boşluk kalıyor
keşke 150 lb lik olanı alsaydım dedim valla
200 lb biraz ağır geldi
inşallah zamanla biraz kuvvetlenip tam olarak yaparım ( veya alet biraz yumuşar )

bilidiğim kadarıyla lb ağırlık birimi yani bu yayda nasıl lb oluyor açıklar mısınız?

el yayını tam olarak sıkınca ağırlık birimi kadar bir basınç sağlamış oluyorsunuz
benim el yayım 200 lb - 92 kg
tam olarak sıkıca 92 kg lık bir basınç sağlamış oluyorum elimle
ki öyle birşey yapamadım henüz
1 santim aralık kaldığı için zannımca 60 kg - 70 kg arası bir basınç sağlıyorum

peki bu ölçü üzerinde mi yazıyor bnde bir çift var ama belki bunlar orjinal değildir yani bir yazı göremedim üzerinde

arkadaşın sattığı ürünün üzerinde yazıyor
sizinki aynı marka olmayabilir bilemeyeceğim
zaten çift değil tek ürün bu arada
bende başka başka markaların ürünleri var hiç birinin üzerinde yazmıyor birtek bunun üzerinde yazıyor 200 lb diye
zaten evdeki 3 tane başka marka ürünü aynı anda sıksam herhalde bunun kadar bir basınç sağlayamam

El yayı ne işe yarıyor arkadaşlar ön kolu mu çalıştırıyor günde ne kadar yapmanız gerekiyor vs. bilgilendirebilir misin beni bende alabilirim.

Evet ön kolu çalıştırıyor. Gücün bitene kadar belli bir sayıda 3 set yaparsan (ben 20kg'da 45 yapabiliyorum 3 set) kolun içten patlayacakmış gibi oluyor. Gerginliği direkt hissediyorsun. Bileği de güçlendiriyordur eminim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:01 ----------

bilidiğim kadarıyla lb ağırlık birimi yani bu yayda nasıl lb oluyor açıklar mısınız?

Ağırlık yay ile ölçülebilir. Teraziye alternatiftir. Uzayda yerçekimsiz ortamda da yay kullanılır.

Hakusama bende ilk gün 100 lüğü dediğin gibi çekemiyordum , ancak bugun gördüm ki el yayını daha rahat çekebilğiyorum. Artik yumuşamasindan mi yoksa el alışkanlığından mi bunu bilmiyorum. Herhalde 1 aya falan bende 200 lb ye geçebilirim gibi duruyor.

wolf13 : 1 lb ( libre ) 453 gram a denk geliyor.

Back
Yukarı