Yurtdışından El yayı isteyenler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ossgun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ironmind enterprises...ironmind sitesinde bulunur bunlar..ilk üretici ironmindın sahibi randall j.strossen ve avanesidir..sitede çok güzel başka el,bilek,önkol için güzel aletler ve hareketler vardır..oldukça alet,kitap,dergi getirttim bu siteden çok da güvenlidir.

4.kademe dediğimiz 365 lb lik gripper ı dünyada bir kaç kişi yapabildi..3.kademeyi bile fazla yapabilen yok..2 de rahatım ben.3. kapatmaya uğraşıyorum...bu arada ossgun kardeşin fiyatları gerçekten çok uygun..tutuş ve parmak kuvvetini geliştirmek isteyen herkese öneririm müthiş bir alettir.bende kitapları ve çalışma şekli de var..haftada 2 idman yeterli bunun için..fazlası zarar oluyor.

eğer ayarlanabilen bir hand gripper istiyorsanız bir de şöyle bir alet var ivankonun o da süperdir...

http://www.functionalhandstrength.com/ivanko_supergripper.html

Bilek güreşinde çok büyük avantaj sağlar rakibe kendi taktiğini daha kolay uygulayabilirsin. (Bence en önemlisi) Kavrama gerektiren hareketleri daha kolay yaparsın mesela barfiks. Body yaparken ağır kilolarda çalışırken rahat olursun. Faydaları saymakla bitmez.

Son düzenleme:
Bilek güreşinde çok büyük avantaj sağlar rakibe kendi taktiğini daha kolay uygulayabilirsin. (Bence en önemlisi) Kavrama gerektiren hareketleri daha kolay yaparsın mesela barfiks. Body yaparken ağır kilolarda çalışırken rahat olursun. Faydaları saymakla bitmez.
Barfikse de yardımcı olur mu??

Evet yardımcı olur mesela kavrama gücün azsa sırt ve kollarını zorlamadan ellerin bardan kayar. Pençe gücünü arttırırsan böyle bi sorun kalmaz.

Son düzenleme:
Cevapların için çok teşekkürler realblade. Elleri güçlendirmek önemli diyosun yani :)

El yayı hakkında

el yayları kaç TL kardeş. 150 ıbs likbir el yayı almam lazım. Burda dandik el yayları var. Tatmin etmiyor beni. Bana temin edebilirsen kaça mal olur? dumbelllls

Back
Yukarı