Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

Sevgili @powerdream,
Ben hepinizin çok yakından tanıdığı bir supplement firmasını farklı bir konu yüzünden (kişisel) dava etmiş biriyim.

Bir önce ki mesajımla yanın da olduğumu anlamadın sanırım! Gerçekleri konuşan kişiyi hiç kimse sevmez!

İmza kampanyanı doğru platforma çekmen için sana bir yazı yazdım ve muhatabın "Sağlık Bakanlığı" dedim.
Daha önce sana bunu yazan oldu mu? Olmadı!

Yasak getiren bakanlık "Sağlık Bakanlığı"dır, Gümrük Bakanlığı değil!

Kampanyanın başarısız olmasını istesem sana doğru adresi gösterirmiyim genç arkadaşım?
Sağlıcakla kal.
.
.
Hocam şu sözünüz çok hoşuma gitti. Gerçekleri konuşan kişiyi hiç kimse sevmez !
Size katılıyorum, zaten konuyu açan kişiyi yıldırmak amaçlı bir yazınız yok sadece büyük olasılık ile olacak şeyleri yazmışınız. Yazdıklarınız bence de doğru.

Kampanyaya yeteri kadar destek verilmeli diye düşünüyorum ayrıca olumsuz sonuçlansa bile yeniden yapalım bu iş olumlu sonuca varana kadar yapalım. Vazgeçmeyelim bu işten. Biz yararlanamazsak bile en azından gelecek neslin önü açılsın. Hatta şöyle bir şey de yapabiliriz. Dilekçe yollayalım yüzlerce kişi dilekçe yazalım bir dilekçe örneği hazırlayalım veya isteklerimizi şikayetlerimizi yazalım ve gereken yerlere gönderelim bu dilekçeleri. Her ay yollayalım bu dilekçeleri elbet bu durumdan rahatsız olacaklar. Çünkü yazdığımız dilekçeleri sonuçta tek tek okumak mecburiyetindeler ve cevap verme süreleri var.

Yurt dışında ki ürünlere kar koyarsın bu normal bir şey 50 lira koysan ona da tamam diyecem ama 2-3 katı nedir arkadaş resmen adam dolandırmak hadi bu fiyattan veriyorsun ürün seçeneklerimiz kısıtlı ha deyince ürün bulamıyoruz üstelik. Stokta kalmaz, istediğimiz aroması olmaz, istediğimiz markalı ürün olmaz, fiyatlar pahalıdır bunun gibi nedenler var yani. Sonra Avrupalılar, amerikalıların bizden daha iyi vücudu var diyip söyleniyorlar. Olur tabi orada adamlar bizden kat kat ucuza alabiliyor adamlar sürekli kombineler yapabiliyorken bizler senede 1 veya 2-3 kez yapabiliyoruz o da bir şeylerden kısarak tabi.

Hocam şu sözünüz çok hoşuma gitti. Gerçekleri konuşan kişiyi hiç kimse sevmez !
Size katılıyorum, zaten konuyu açan kişiyi yıldırmak amaçlı bir yazınız yok sadece büyük olasılık ile olacak şeyleri yazmışınız. Yazdıklarınız bence de doğru.

Kampanyaya yeteri kadar destek verilmeli diye düşünüyorum ayrıca olumsuz sonuçlansa bile yeniden yapalım bu iş olumlu sonuca varana kadar yapalım. Vazgeçmeyelim bu işten. Biz yararlanamazsak bile en azından gelecek neslin önü açılsın. Hatta şöyle bir şey de yapabiliriz. Dilekçe yollayalım yüzlerce kişi dilekçe yazalım bir dilekçe örneği hazırlayalım veya isteklerimizi şikayetlerimizi yazalım ve gereken yerlere gönderelim bu dilekçeleri. Her ay yollayalım bu dilekçeleri elbet bu durumdan rahatsız olacaklar. Çünkü yazdığımız dilekçeleri sonuçta tek tek okumak mecburiyetindeler ve cevap verme süreleri var.

Yurt dışında ki ürünlere kar koyarsın bu normal bir şey 50 lira koysan ona da tamam diyecem ama 2-3 katı nedir arkadaş resmen adam dolandırmak hadi bu fiyattan veriyorsun ürün seçeneklerimiz kısıtlı ha deyince ürün bulamıyoruz üstelik. Stokta kalmaz, istediğimiz aroması olmaz, istediğimiz markalı ürün olmaz, fiyatlar pahalıdır bunun gibi nedenler var yani. Sonra Avrupalılar, amerikalıların bizden daha iyi vücudu var diyip söyleniyorlar. Olur tabi orada adamlar bizden kat kat ucuza alabiliyor adamlar sürekli kombineler yapabiliyorken bizler senede 1 veya 2-3 kez yapabiliyoruz o da bir şeylerden kısarak tabi.
Dilekçe konusuna katılıyorum.Burada bir dilekçe örneği paylaşılırsa çıktısı alınıp gerekli yerlere yollarız.Bildiğimiz gibi yerli markalar çok yüksek karla satıyorlar ürünleri.Bunun için tüketici hakem heyetine de dilekçe yazabiliriz diye düşünüyorum.

Aynen katiliyorum eger ki yetkili mercilere cok sayida dilekce giderse emin olun bi etki olacaktir. Oncelikle de olabildigince arkadasimizi imzaya davet edelim. Bu olaydan sonra da dilekce olayi baslasin ama cok olmaliyiz ki sesimiz gercekten duyulsun istekli oldugumuz belli olsun. Herkese iui geceler

#SporaVeSporcuyaDestek olabilir
#SporcuyaDestekSupplementlereKöstek :D
#SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olabilir 2.baslik haric guzel :p:p:p bugun baslatalim aksam bu isten anlayan arkadaslar start versin nasil olur?

su anda #SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz bu başlığa mesaj atabilirsiniz ama nedense bi ikimiz varmısız gibi geliyo :)

Sadece ikiniz yoksunuz :) O başlığı açınca forumda da yeni bir konu açarız ordanda yayılırız hem zaten twitter üzerinden yayılmak daha kolay olur, bu iş olucakmış gibi duruyo ama bakalım hayırlısı :)

Ben ilk tweetimi bu basliga atiyorum : #SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz

Simdiye kadar 2 tweet atilmis :)
Bize destek verebilecek VG ile profesyonel olarak ilgilenen buyuklerin tweeter adreslerini bilenler mention atarak onlardan destek isterse sevinirim. Boylece onlari takip eden hedefledigimiz kitleye ulasiriz. Lutfen herkes tabela çalismamiza destek versin.

#SporcuyaDestekSupplementlereİzinİstiyoruz

Back
Yukarı