Tek sorun supplement fiyatı değil aslında yurt dışı siparişleri serbest olsun tek supplementlerde değil. Kozmetik ürünleri de yasak. Twitter, facebook, dilekçe, imza ne gerekiyorsa yapalım. Sırf ülkede bir kaç firma kar edecek diye buna göz yumamayız. İlk dediğim gibi tek fiyatta değil ürün çeşitliliği yönünden zayıf. İstediğimiz ürünlere erişemiyoruz, imkanlar kısıtlı bizlerin önünü açmaları gerekirken daha çok önümüzü kesiyorlar. Zırt pırt gelen zamlar istediğimiz ürünün olmayışı ve yasaklar nice sporcuların önünü kesmekte. Buna bir dur demek lazım diğer vücut geliştirme forumlarından da yardım almamız gerekecek bence. Baktık olmuyor düzeleceği yok bu fiyatlara supplement almaktansa hiç almayalım daha iyi. Alsak bile atıyorum Solgar'ın protein tozundan filan alalım.
Dilekçe yazalım tek bir örnek hepimizin şikayetleri ve istekleri belli kısa ve öz konuşabilen açıklayıcı bir şekilde isteklerimizi anlatabilecek bir arkadaşımız dilekçe örneği yazsın ve gerekli yerlere gönderelim. Ülkede bir kaç firma yüzünden neler çekiyoruz hatta zaman zaman düşünüyorum rüşvet mi veriliyor bu yasağın kaldırılmaması için diye.