Predatel
Üye
En azindan biz elimizden geleni yapalim. Amerika'da justin i ulkeden atmak icin kac yuz bin imza topladilar, kendimiz icin bir sey yapalim.
Akşam akşam beni çok güldürdünüz.Allah iyiliğinizi versin ve hala kahkahalarla gülüyorum

En azindan biz elimizden geleni yapalim. Amerika'da justin i ulkeden atmak icin kac yuz bin imza topladilar, kendimiz icin bir sey yapalim.
Hep gulun insallah : ) Ama yanlis mi soyluyorumAkşam akşam beni çok güldürdünüz.Allah iyiliğinizi versin ve hala kahkahalarla gülüyorum![]()
Hep gulun insallah : ) Ama yanlis mi soyluyorumBiz bir sey yapmazsak 'supplementlere karsi cikan aileler mi yapacak'
![]()
Hep gulun insallah : ) Ama yanlis mi soyluyorumBiz bir sey yapmazsak 'supplementlere karsi cikan aileler mi yapacak'
![]()
Bana bu konuda ne oz babam ne de devlet babam sahip cikiyorYani ana babalar karsi cikiyor devlet baba sahip ciksin duysun sesimizi![]()
8 subattaki bir haberde 252bin kisi imza atmis ama atilmamis galiba onla ilgili bilgi yazmiyordu zaten atilmis olsaydi 1ay haberlerde yayinlarlardi..Atabildilermi ülkeden ?
Buraya yazinca imzayi atmismi oluyoruz?attim gitti o zaman![]()
orasini atlamisim tamamdir.İlk sayfada ilk mesajda link var imza ordan atiliyor![]()
Sirf bu yuzden inancim azaldi. Bu sporla ugrasan o kadar kisinin 2dk sini ayirmamasi gercekten uzucu.. Twitter facebook hikaye. Biz bir imza atmiyorsak kendimiz icin hepsi bos..Sayfaya goz atan 300 u asmis ama destekleyen 40 kisi!!!