Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

Bunun başarıya ulaşmayacağına inanan arkadaşlar !
1- attığınız her imza gümrük bakanlığına,spor bakanlığına, ve spor bakanımıza mail ve bildiri olarak gidecektir.
2- Bu imza kampanyası sayesinde milyon dolarlık projeler iptal olmuştur. ( başarıya ulaşmış kampanyalara bakarsanız görürsünüz )
3- Bu imza kampanyasına sizi zorla katılmanızı bekleyemeyiz ama başka bir yerde supplement fiyatları ne kadar çok pahallı,ülkemizde çok az çeşit var vs. deyipte hayıflanmayınız.

Bunun başarıya ulaşmayacağına inanan arkadaşlar !
1- attığınız her imza gümrük bakanlığına,spor bakanlığına, ve spor bakanımıza mail ve bildiri olarak gidecektir.
2- Bu imza kampanyası sayesinde milyon dolarlık projeler iptal olmuştur. ( başarıya ulaşmış kampanyalara bakarsanız görürsünüz )
3- Bu imza kampanyasına sizi zorla katılmanızı bekleyemeyiz ama başka bir yerde supplement fiyatları ne kadar çok pahallı,ülkemizde çok az çeşit var vs. deyipte hayıflanmayınız.

bunları anasayfadaki ilk mesaja eklersen daha iyi olur

Linki diger konulara kopyalarsam ve o konulari takip eden arkadaslardan destek istersem forum kurallarina aykiri olur mu ?
Bence olur neticede spam yapmış sayılabilirsin, tamamen inanç empoze ediyorsun, gerçekle bir bağı yok. Senin orada toplayacağın imza hukuki sonuçları, cari açığı arttırmak, yerel işletmeleri zarara sokmak ve vergi gelirini azaltmak olduğu için devletin yanaşmayacağı birşey ki, bu işin sorumlusu yine deli gibi kutularca supplement sipariş edenler.Bu ülkede 70 milyon benzinin üstündeki vergi kaldırılsın diye imza atar, ama işte ne işe yarar.

Evet kardeşlerim ve büyüklerim, bildiğiniz gibi yurtdışından kendi isteğimiz dahilinde supplement sipariş veremiyoruz. Sipariş versekte gümrükte takılıyor. almak içinse ya doktor raporu yada milli sporcu olmamız gerekiyor.Ülkemizde fiyatlar çok uçuk. Benim gibi imkanları ölçüsünde spor yapan herkes için bu destekleri almak bir yük haline geliyor. İkincisi ise supplement çeşitliliği açısından da yoksunuz. İşte bunu için bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktayım. Desteklerinizi bekliyorum.

Ayrıca söylemeliyim ki bundaki amacım kimsenin ekmeğine mani olmak değildir.
Artık bu fiyatlara bir dur demenin vakti gelmiştir ve geçiyordur.

saygılarımla.

Kampanyaya katılmak için tıklayın

Not: Konuyu açacak yer bulamadım eğer burası uygun değilse lütfen yerini değiştirin.
Üstad verdiğin link açılmıyor,nereden katılabiliriz kampanyaya?

Son düzenleme:
Bence olur neticede spam yapmış sayılabilirsin, tamamen inanç empoze ediyorsun, gerçekle bir bağı yok. Senin orada toplayacağın imza hukuki sonuçları, cari açığı arttırmak, yerel işletmeleri zarara sokmak ve vergi gelirini azaltmak olduğu için devletin yanaşmayacağı birşey ki, bu işin sorumlusu yine deli gibi kutularca supplement sipariş edenler.Bu ülkede 70 milyon benzinin üstündeki vergi kaldırılsın diye imza atar, ama işte ne işe yarar.

Benzinden alinan vergi,devletin başlıca geçim kaynağı :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benzinden alinan vergi,devletin başlıca geçim kaynağı :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Obeziteyle savaş için ekmekten vergi almaya çalışan bir ülke burası ne yazık ki... :D

Bir litre light süt 3.25
2.5 litre cola 3.20sonra vay niye obez oldu, 2.5 litre colayı bir liradan sat, millet su içmez.

@powerdream Avatar resmin ana sayfada(kücük oldugu icin sanirim)sanki tanga ic camasiri giymis bir bayanin arakadan görüntüsü gibi görünüyor.Yanlis anlama dalga gecmek icin söylemiyorum bugün kacinci defadir öyle algiliyorum resme bakinca:)algida yanilgi yasiyor olabilirim,veyahut testom basima vurmusda olabilir.Eger baskalarida benim gibi algilamissa degistir derim fena görünüyor:)

Back
Yukarı