Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

şu an twitterdan başladım twit atmaya belirlenen hastag ile murat tavman hakan demiray ve pek sevmesemde metere mentoin gönderdim twitter hesabı olan herkesi bi el atmaya davet ediyorum

koydum kardeşim ilk 3 twit linksiz gitti diğerleini ayrı ayrı linkle hakan demiray murat tavman ve metere gönderdim başka sizin de bildiğiniz destek vericeğini düşündüğünüz sporcular varsa twitter da onlara da bi zahmet mention gönderelim

Seri şekilde tweetleyelim. Aksama TT listesinde oluruz :D yaz geldi,sadece l-carnitin alacak olanlar destek verse yetmesi lazim :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şu an 3 kişi twit atmışız beyler biraz hareketlensek iyi olur bide hastagden arama yapıp birbirimizin twitlerini rt yapalım 2 ben şahsen 2 arkadaşın twitini rtledim

güncel arkadaşlar Hepinizin derdi Süplement fiyatları Amacınız Vücud yapmak Fiyatları Herkeze Anlata Anlata bitiremediniz Cok pahalı Dediniz Gelin 1 dakka isim soy isim Sebeb ve homail yazıp İmzamızı atalım

Tek sorun supplement fiyatı değil aslında yurt dışı siparişleri serbest olsun tek supplementlerde değil. Kozmetik ürünleri de yasak. Twitter, facebook, dilekçe, imza ne gerekiyorsa yapalım. Sırf ülkede bir kaç firma kar edecek diye buna göz yumamayız. İlk dediğim gibi tek fiyatta değil ürün çeşitliliği yönünden zayıf. İstediğimiz ürünlere erişemiyoruz, imkanlar kısıtlı bizlerin önünü açmaları gerekirken daha çok önümüzü kesiyorlar. Zırt pırt gelen zamlar istediğimiz ürünün olmayışı ve yasaklar nice sporcuların önünü kesmekte. Buna bir dur demek lazım diğer vücut geliştirme forumlarından da yardım almamız gerekecek bence. Baktık olmuyor düzeleceği yok bu fiyatlara supplement almaktansa hiç almayalım daha iyi. Alsak bile atıyorum Solgar'ın protein tozundan filan alalım.

Dilekçe yazalım tek bir örnek hepimizin şikayetleri ve istekleri belli kısa ve öz konuşabilen açıklayıcı bir şekilde isteklerimizi anlatabilecek bir arkadaşımız dilekçe örneği yazsın ve gerekli yerlere gönderelim. Ülkede bir kaç firma yüzünden neler çekiyoruz hatta zaman zaman düşünüyorum rüşvet mi veriliyor bu yasağın kaldırılmaması için diye.

Back
Yukarı