Yurtdışından Supplement Sipariş Yasağının Kalkması için İmza Kampanyası

#suplementlereGumrukizniverilsin olabilir

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece fiyat değilde işin sağlık kısmınında kampanyada yer alması gerekir. birçok internet 2. el satış sitelerinde çok ucuzdan orjinalliği tartışılır ürünler satılmakta ve içerik olarak kullanana ne gibi zarar verir meçhul madem sağlık bakanlığıda var işin içinde tuz peşinde koşcaklarına birazda bu sahte ürün satıcılarının önünü kessinler tabi bunuda engel kaldırmadan yapmaları zor sadece fiyat politikasından girmemekte fayda var ne kadar çok neden sunulursa başarı ihtimali artar

zamanında netrition dan isterdik ah be ne gunlerdi. forumları takip edip sipariş sitelerini gümrüğe ispiyonlaya ispiyonlaya bu hale getirdiler bu işi, karşınızda devletin yanında esas supplement tan para kıran firmalar var.

2 kg olanı yurtdışında 50$ olan ürünün 1kg olanı
JAY CUTLER ELITE SERIES TOTAL PROTEIN 1050 GR
yani gülmek için çok farklı vücut kısımları devreye giriyor bizleri ne yerine koyuyolarsa artık enayi boyutunu aşmış durumda devletin el atması şart gerekirse ki işlerine daha çok gelir 100$ sipariş altında gümrükten kazanamıyolar muhtemelen sıkıntılardan biride budur %18 kdv alsın onada razı gelirim ama yasak kalksın

2 kg olanı yurtdışında 50$ olan ürünün 1kg olanı
JAY CUTLER ELITE SERIES TOTAL PROTEIN 1050 GR
yani gülmek için çok farklı vücut kısımları devreye giriyor bizleri ne yerine koyuyolarsa artık enayi boyutunu aşmış durumda devletin el atması şart gerekirse ki işlerine daha çok gelir 100$ sipariş altında gümrükten kazanamıyolar muhtemelen sıkıntılardan biride budur %18 kdv alsın onada razı gelirim ama yasak kalksın

aynen öyle. 100 dolar veya 150 doları geçtik mi. kes vergiyi . hem ülkeyede katkımız olsun.

Konuyu ilk açıldığından beri takip ediyorum açıkçası beni çok ümitlendirdi bu konu, sessiz kalan o kadar insanın aksine hakkını aramaya calısan insanlar olması sevindirici bir haber ve karsılıgını bulucağını umuyorum.

Aynen dediginiz gibi devlet %18 kdv sini alsin hem devletimiz hem biz kazanalim. Gerekirse $100 siniri falan olmasin yapilan her siparisten alsin vergisini bana uyar . Her turlu kardayiz ve istedigimiz urunu kullaniriz ulkemizdeki urunlere mecbur kalmayiz. Destege devam arkadaslarinizi da davet edin .

franticbjk ye katılıyorum.Gerekirse vergi kaçağını önlemek adına tüm ürünlerden kdv kessin,ama girişine yasak getirmesin.Olayın Sağlık Bakanlığı Boyutunda da, bu ürünlerin yasal olarak satıldığı ve ilaç niteliğinde olmadığı açık şekilde belli. Zaten bir ürün üretildiği ülkenin Bakanlık onayını almak zorunda.Bugün FDA onaylı denildiğinde benim için yeterince güvenli gelmekte..

franticbjk ye katılıyorum.Gerekirse vergi kaçağını önlemek adına tüm ürünlerden kdv kessin,ama girişine yasak getirmesin.Olayın Sağlık Bakanlığı Boyutunda da, bu ürünlerin yasal olarak satıldığı ve ilaç niteliğinde olmadığı açık şekilde belli. Zaten bir ürün üretildiği ülkenin Bakanlık onayını almak zorunda.Bugün FDA onaylı denildiğinde benim için yeterince güvenli gelmekte..

Aynen FDA onayi yeterli ve bu sekilde de sesimizi iyi duyurursak olumlu sonuc aliriz bence.

Link arka sayfalarda kalmış güncelle bence :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı