Bb.com kargo ucreti var yok mu ? Abd mensili site benim bildigimYanlis yerden bakiyorsun gir bb com a veya baska sitelere farki goreger firmalarin sitesine bakarsin haklisin
![]()
Fiyat acisindan cok makul gorunmedi beni ama turkuyeden soylerim hem garantili olur hem de gumruk riskinden kurtuluruz ancak cesitlilik bakimindan cok mantikliKargo var tabi ki ama ona ragmen daha ucuza geliyor yurtdisindan. Bir de cesit zenginligini hic soylemiyorum bile. Ama en mantiklisi gidip gelen biri ile getirtmek![]()
Sonucta turkiyedeki supplementlerin pahaliligindan dolayi yurtdisindan siparisi tartisiyoruz kur farkini goz ardi edemeyiz benceHayır, 87 euro yurt dışında yaşayan biri için o kadar da pahallı değil TL ye çevrilmiş halini düşünmeyin. Evet, bb de güzel ürünler var ancak uluslar arası kargolar, özellikle amerika kıtası için kargo ücretleri ürün fiyatını geçebiliyor.
yurtdışında yani amerikadan örnek vermek gerekirse. kimse kendi sitesinden almaz. neden çünkü diğer sitelerde daha makul vede promosyon ürünleri veriliyor. kendi sitesinde 100 dolar olan ürün örneğin 88 dolar olabiliyor vede yanında promosyonlar veriliyor. hatta bir alana ikincisi yüzde 50 gibi indirimler oluyor.Hatta bakin mesela olimpin az once kendi avrupa sitesinden baktim izole proteini ki dymatiz muscletech gibi firmalarin izole wheylerinin ardindan belki 3.sirada bu marka tercih edilebilir fiyati 87 euro.yuvarlak kur hesabi olarak 3 ile carpsak 261 lira eder eeee turkiye fiyatlari da yaklasik ayni...![]()
Dostum ona da baktim yoksa yukardaki entrylerden gumruk riskini bile goze almsitim ancak kargo parasi 40 50 dolar cikiyor bildigin site varsa paylasabilir misim forum kurallarina aykiri degilse...yurtdışında yani amerikadan örnek vermek gerekirse. kimse kendi sitesinden almaz. neden çünkü diğer sitelerde daha makul vede promosyon ürünleri veriliyor. kendi sitesinde 100 dolar olan ürün örneğin 88 dolar olabiliyor vede yanında promosyonlar veriliyor. hatta bir alana ikincisi yüzde 50 gibi indirimler oluyor.
kısacası yurt dışından almak kargo ücreti de olmak üzere her koşulda tüketici olarak faydamız. 1. ürün çeşitliliği 2. fiyatlar
özel mesaj yolladım ama dediğim gibi bence gümrükte takılma ihtimali yüksek.Dostum ona da baktim yoksa yukardaki entrylerden gumruk riskini bile goze almsitim ancak kargo parasi 40 50 dolar cikiyor bildigin site varsa paylasabilir misim forum kurallarina aykiri degilse...