Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hsd

Üye
bu site benim yaklaşık 5 defa kullandığım ve çok memnun kaldığım bir site artık bu tür ürünlerde 100 doları geçince ürün gümrüğe takılıyor ama genede tr den daha ucuza geliyor bu ürünler kargo ups veya fedex veya air maille geliyor ürünlerin ağırlığına göre de değişiyor ama en fazla 100 tutuyor kargo ücreti bu siparişimde şunları istedim 2 iş günüde teslim ediyorlar bunları yazmamın sebebi belki sizede bi faydası olur ve bu işi haince yapanlara çarpılmamış olursunuz adama gluta diye nişasta satanları kastediyorum
Qty Item ID Product Price Total
1 84-0083 BCAA 5000 Powder, 300 grams $21.95 $21.95
1 84-0407 100% Whey Protein, Strawberry, 5 lb. $27.95 $27.95
1 86-0040 GlutaLean 100% Pure Glutamine, 500 grams $23.95 $23.95
1 87-0758 Creatine Monohydrate, 1000 g $23.99 $23.99
1 40-0020 Ultimate Shaker Bottle, 25 oz $0.00 $0.00
Subtotal $97.84
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 business days + Customs) $78.93
Total $176.77

bcaa optimum,whey optimum,creatin ve gluta da kalite ve hemen hemen her marka var www.netrition.com ve sanal kart çıkarttırın garantiden güvenliğiniz için ;)

Dostum ben çıakrttırmak istedim atmlerden fln bir kere par çekmiş olmak zorundasınız gibi bir mesaj verdi o günden beride uğraşmadım ama çıkarttırıcam hatta mezun.org forumlarındaki 8 sayfalık forumdada bu sitenin bir numara olduğunu güvenilirlikten şaşmadıklarını söylüyorlar...

Bende okumustum gümrük bunu iceri almiyor diye, yaniliyormuyum ? burada eski üye spider7´idi herhalde bir yazi yazmisti forumda..

İşte fiyat sınırını aşınca ve aynı üründen 2 adet getirtince malları durduruyolardı veya açıp bakıyolardı sonra gümrük kontrolü diye bandrol yapıştırıyolardı sanırım...

Zamanında gumrukte fiyat problemi yoktu 300-400 dolarlık bile urun getirtilebeiliyordu. Fakat artık kıllatıyorlarmış oyle deniyor o yuzden fazla urun getirtmiyoruz.

Kanuna gore 100 euro ya kadar urun getirtmek serbest. Tabii aynı üründen bir kac taneden fazla getirtmemek gerekiyor cunku kanun 100 euroya kadar ticari miktarda olmayan diyor. 2 ya da 3 kutu aynı urunden getirttigim oldu ama fazlasını getirtmedim son zamanlarda. 3 kutuya kadar problem olmaz. Bir de yanlış hatırlamıyorsam 5 kiloyu da gecmemesi gibi bir kural vardı ama bundan cok emin değilim. Zaten o noktaya hiç ulaşmadım son zamanlarda yaptıgım alışverislerde.

Kredi kartı konusunda da www.netrition.com guvenebileceğiniz bir site. Bu gune kadar hiç bir problem yapmadı zaten yıllardır uluslararsı satış yapan buyuk bir firma problem zaten olmaz.

HSD 100 doları aşınca gümrük alıyorlar demişsin. 100 doları ne kadar aştıgında gümrük aldılar. Ne kadar gümrük odedin ve ne tur işlemler yaptın?

Zaten 10lbs.lik paketler de var onlardan getirtebilirsin bir tane. Daha ucuza gelir hem de bir tane mamul olur.
Takılcagını hiç sanmıyorum. Kurallara uyuyor.

evet bosuna bakmayin 5 ibs lik var

Aa netrition da yok muydu
Pardon siteleri karıstırmışım herhalde
Bu aralar bayagı bir site kurcaladığımdan karıştımışımdır.

2 tane getirtmek de problem yaratacağını sanmıyorum. Normalde duydugum 5 kg. a kadar limit zaten var. 2 tanesi zaten 5kg. yapmıyor.

Aslında zorluk cıkarmıyolar ve makul olcutlerde verg alıyorlarsa ben vergisini odeyerek bile getirtmeye razıyım ama proseduru bilmiyorum iste.

ya hiç bilinen markalar yok orda...

Yapma Dominic
Bir kalemde üstünü çizdin netrition.com' un.
Aradığın her marka ve her tur urun var orda nerdeyse.

Saydam ve Ghald hakli türkiyedeki cogu marka dandik :)

DAFFY dostum eğer illada sipariş vereceksen 100 dolar olsun vereceğin kapgo ücreti en fazla 95 veya 100 dolar tutar.
ve az verilen sipariş senin zararına olur dostum çünkü enaz 70 dolar kargo ödersin 4 kglık bir mala ve o iki sipariş farklı şeyker problem yaşamazsın ve siparişlerini verdikten sonra sana 3 seçenek çıkar
1. air mail yani normal posta 15ila 20 işgünü der teslim süresi
2.ups 2 veya 3 iş günü der daha pahalıdır ve kg ye göre ücret oynar
3fedex buda bi 5 dolar ups den pahalıdır 2 ve 3 iş günü gene ;)

GHALDSZAR dostum sakın denemeyin aynı üründen 2 tane olmuyor beni 200 doları gitti kardeş öyle bunlara numune muamelesi yapılıyor tek olursa
DOMİNİC BİLİNEN MARKA YOK MU?
ÜNİVERSAL
OPTİMUM
TWİNLAB
MUSCLETECH YADA CELL TECH
EAS
METRİX
NATURES BEST
PROLAB VS VS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back