Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çarşamba öğlen 3 civarı verdiğim, $136, 4.4 lbs'lik(bu sefer kendi siparişim), biraz önce elime geçti.

Bu arada çok kargo ücreti veriyorsunuz gibi geliyor bana.Benim alış veriş sitem farklı ama hizmeti süper...DHL ile verdim perşembe akşamı sipariş ettim, pazartesi öğleden sonra teslim aldım..3-4 gün süper..25.95$ kargoda hiçbişey değil bence..

sevgili arkadaşlar sizlere birşey soracağım ben netrıtıon dan sipariş vereceğim ama
shipping metodunu yanı fedexı dhl ı kredi kartı numarasını vermeden öncemi soruyor yoksa no yu verdıkten sonramı zıra noyu verdıkten sonra sıparısınız onaylandı deyıp bıtırırlerde aırmaılle falan gelmesın

aartun dedi:
sevgili arkadaşlar sizlere birşey soracağım ben netrıtıon dan sipariş vereceğim ama
shipping metodunu yanı fedexı dhl ı kredi kartı numarasını vermeden öncemi soruyor yoksa no yu verdıkten sonramı zıra noyu verdıkten sonra sıparısınız onaylandı deyıp bıtırırlerde aırmaılle falan gelmesın

önce kargo tipi sonra kredi kartı nosu...

yok daffy walla önce bana noyu soruyor netrıtıon da sonra fedex dhl falan dıyor :(

Önce mi sonra mı verdiğiniz ne fark eder, sonuçta öyle bir şey yapmak isteseler yaparlar ama burada asıl soru neden netrition gibi bir şirket böyle basit şeylere ihtiyaç duysun? Hem kargo şirketi onlardan bağımsız, onlar için AirMail/FedEx/UPS fark etmez. Ben hiç DHL görmedim bu arada netrition'da.

yok sarc sen benı yanlıs anladın benım derdım once sonra degıl
benım dedıgım ben orda kargo seklını secemeden ıste tesekkur ederız orderınız onaylanmıstır falan demesı yanı sana sorum su no yu verdıkten sonra sana kesın soruyor dımı hangı shıppıng le ıstedıgını :?:

aartun dedi:
yok sarc sen benı yanlıs anladın benım derdım once sonra degıl
benım dedıgım ben orda kargo seklını secemeden ıste tesekkur ederız orderınız onaylanmıstır falan demesı yanı sana sorum su no yu verdıkten sonra sana kesın soruyor dımı hangı shıppıng le ıstedıgını :?:

Tabii ki soruyor, her kargonun fiyatı ayrı, sonuçta o da faturaya ekleniyor.

teşekkür ederim sarc baya ugrastırdık senı

Arkadaşlar bu netrition. com da biraz çakallık var. Şimdiye kadar 4 kez alışveriş yaptım. 5. alışverişimde fiyat olarak aynı siparişi verdim ama önceki kargo parasından 20-30 dolar daha fazla masraf gösterdi. Yeni bir hesap açtım aynı siparişi onunla verdim bu sefer tam 30 dolar daha az kargo masrafı gösterdi. Anladığım kadarıyla bir kaç sipariş sonrasında kargo masrafını arttırıyorlar. Sizede aynısı oldumu acaba?

wolveron2 dedi:
Bu arada çok kargo ücreti veriyorsunuz gibi geliyor bana.Benim alış veriş sitem farklı ama hizmeti süper...DHL ile verdim perşembe akşamı sipariş ettim, pazartesi öğleden sonra teslim aldım..3-4 gün süper..25.95$ kargoda hiçbişey değil bence..

toplam 25.95$ ödüyorsun yani bb.comdan sadece 0.04$ daha ucuz..orda da kargo 25.99$ işte resmi..açıkçası kargo ücretlerini kargo firması belirliyor supplement firması değil gibi geliyor..

ağırlık 9 lbs, tutarı 142 dolar, siparişin verildiği tarih 10 mayıs perşembe ve biraz önce elime geçti

DaFFy dedi:
ağırlık 9 lbs, tutarı 142 dolar, siparişin verildiği tarih 10 mayıs perşembe ve biraz önce elime geçti
DaFFy gittikçe ağırlık artıyor mu banamı öyle geliyor ;)
bende kafayı yemek üzereyim..sanırım netritiona dönücem..2 günde geldi demek..ben hala bekliyorum 2günü geçti daha para ellerine geçmemiş.bodybuilding.coma western unionla göndermiştim..bunu hep yapıyorlar..
sana hayırlı olsun..kıskancımı gizleyebildim mi bilmiyorum :D

diez dedi:
DaFFy dedi:
DaFFy gittikçe ağırlık artıyor mu banamı öyle geliyor ;)
bende kafayı yemek üzereyim..sanırım netritiona dönücem..2 günde geldi demek..ben hala bekliyorum 2günü geçti daha para ellerine geçmemiş.bodybuilding.coma western unionla göndermiştim..bunu hep yapıyorlar..
sana hayırlı olsun..kıskancımı gizleyebildim mi bilmiyorum :D

yok diez tersine ağırlık azaldı, tutar arttı bu sefer :) çok iyi gizledin :lol: darısı başına ama bence netritiondan şaşma zaten gümrük konusunda sorunlu bir ülkeyiz duyduğuma göre bodybuilding.com bu sorunu daha da büyütüyor, umarım siparişin bir önce eline ulaşır ;)

25 Dolara Bodybuilding.com harici hangi site urun yolluyor DHL ile merak ettim yaw wolveron

bodybuilding.com deli etti beni.. :x müşteri temsilcileriyle 2 gündür chat yapıyorum ahbap oldum nerdeyse..western unionla gönderdiğim parayı 72 saat sonra aldılar..peşin para gönderelim dedik başımıza iş aldık..metabolic megan en son müjdeyi verdi parayı almışlar..bakalım nezaman onaylanacak ve kargoya çıkacak..
hernekadar sizden birdaha sonsuza dek alışveriş yapmayacam falan dediysemde adamlar çok genişler..hayret..
daha önce 2 kez daha aldım sorun çıkmamıştı..
netrition ve credi kartı işine girecem bundan sonra..
gerçi netritiondada biara sıkıntı vardı gümrük bunlara takmıştı sanırım..artık yok ama yine talep çoğalıyor..nazar değmesin..

diez sana sonuna kadar hak veriyorum ama adamlarında genişliği amerikadaki en büyük supplement satan firma olmaktan geliyor yani kaç milyon kişi alışveriş yapıyodur kim bilir,sanırım satış politikalarında sadece yurt içi satışlara gereken özeni gösteriyorlar,avrupadaki adam zaten amerikan ürününü almaz,bundan sonra bir de netritionı dene. :?

aartun dedi:
diez sana sonuna kadar hak veriyorum ama adamlarında genişliği amerikadaki en büyük supplement satan firma olmaktan geliyor yani kaç milyon kişi alışveriş yapıyodur kim bilir,sanırım satış politikalarında sadece yurt içi satışlara gereken özeni gösteriyorlar,avrupadaki adam zaten amerikan ürününü almaz,bundan sonra bir de netritionı dene. :?
saol..bundan sonra ilk fırsatta netritiondayım..aslında bodybuilding.com'a parayı göndermemiş olsaydım siparişi iptalde edecektim ama para amerikada artık :) yani istesem iptalde ederler ama iptal ettiğimle kalırım gibi geliyor.. :D mecburen sabredecez..

adamlara hakaret dolu emailler göndere göndere enson bugün paranızı aldık kargoya verdik diye email geldi.nihayet..hiç beklemediğim bir siteydi..bakalım kaç günde elimde olacak..bi dahamı tövbe.. :?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı