aartun dedi:sevgili arkadaşlar sizlere birşey soracağım ben netrıtıon dan sipariş vereceğim ama
shipping metodunu yanı fedexı dhl ı kredi kartı numarasını vermeden öncemi soruyor yoksa no yu verdıkten sonramı zıra noyu verdıkten sonra sıparısınız onaylandı deyıp bıtırırlerde aırmaılle falan gelmesın
aartun dedi:yok sarc sen benı yanlıs anladın benım derdım once sonra degıl
benım dedıgım ben orda kargo seklını secemeden ıste tesekkur ederız orderınız onaylanmıstır falan demesı yanı sana sorum su no yu verdıkten sonra sana kesın soruyor dımı hangı shıppıng le ıstedıgını :?:
wolveron2 dedi:
DaFFy gittikçe ağırlık artıyor mu banamı öyle geliyorDaFFy dedi:ağırlık 9 lbs, tutarı 142 dolar, siparişin verildiği tarih 10 mayıs perşembe ve biraz önce elime geçti
diez dedi:DaFFy gittikçe ağırlık artıyor mu banamı öyle geliyorDaFFy dedi:ağırlık 9 lbs, tutarı 142 dolar, siparişin verildiği tarih 10 mayıs perşembe ve biraz önce elime geçti
bende kafayı yemek üzereyim..sanırım netritiona dönücem..2 günde geldi demek..ben hala bekliyorum 2günü geçti daha para ellerine geçmemiş.bodybuilding.coma western unionla göndermiştim..bunu hep yapıyorlar..
sana hayırlı olsun..kıskancımı gizleyebildim mi bilmiyorum![]()
saol..bundan sonra ilk fırsatta netritiondayım..aslında bodybuilding.com'a parayı göndermemiş olsaydım siparişi iptalde edecektim ama para amerikada artıkaartun dedi:diez sana sonuna kadar hak veriyorum ama adamlarında genişliği amerikadaki en büyük supplement satan firma olmaktan geliyor yani kaç milyon kişi alışveriş yapıyodur kim bilir,sanırım satış politikalarında sadece yurt içi satışlara gereken özeni gösteriyorlar,avrupadaki adam zaten amerikan ürününü almaz,bundan sonra bir de netritionı dene. :?