Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki günde elde oluyorsa iyi valla. netrition dan şaşmamak gerek. bodybuilding işin cılkını çıkarıyor. yok kredi kartı sahteciliği yok kıl yok tüy. netrition babalar gibi kredi kartı kabul ediyo. diğerine para gönder 3 gün demi 5 günde mi ulaşır allah bilir. bide gönderdiğin paranın havale masrafı falan....

bodybuilding.com'dan
VPX No shotgun 1.78lb 1 kutu
Prolab N-Large2 10lb 1 kutu
MuscleTech Nitrotech hardcore 2 kutu 4+4 lb

toplam 20lb kargo haric 198 $
kargo ile 274.85 $

siparişi 9 mayısta verdim..Malesef 15 mayısta idaho'dan sipariş yola çıktı..18 mayısta istanbuldaydı..19 mayısta elime geçti..western unionla para göndermenin azizliğine uğradık..

Güle güle kullan diez. Artık sınırlar aşılmaya başlandı bakıyorum :) Şöyle 25 Lbs, $300'lık bir sipariş veren çıkacak mı? Garantilemiş olurduk ;)

saol Sarc..valla geldi ama benide deli ettiler.. :x yinede geldiği için mutluyum :) ..bu benim 20lb. olan 2. alışverişim ama dediğin gibi 25lb. ve 300$ sonraki hedefimiz..ama nazar değmesin..

resimdeki nitro-g yi ben getirtmedim arkadaş getirtmiş yarıyarıya paylaştık saolsun..

Yarın 3 adet 120 caps Hydroxycut hardcore , netritiondan sipariş vereceğim.
Toplamda 104.85 dolar tutuyor kargo hariç, bakalım umuyorum bir sorun çıkmaz gümrükte
Artık yaz geldi cutting'e başlıyorum 3 kutu, 120 caps, 3 ay.
inşallah bomba gibi olucak :)

aartun dedi:
Yarın 3 adet 120 caps Hydroxycut hardcore , netritiondan sipariş vereceğim.
Toplamda 104.85 dolar tutuyor kargo hariç, bakalım umuyorum bir sorun çıkmaz gümrükte
Artık yaz geldi cutting'e başlıyorum 3 kutu, 120 caps, 3 ay.
inşallah bomba gibi olucak :)

Aynı üründen 3 taneden fazla getirmek ticarete giriyor galiba, o yüzden dikkatli olmakta fayda var ;) Hoş mevzuatta 100 EUR üstü olanlar da takılır diyor ama görüldüğü gibi geçiyor FedEx ve UPS ile.

sarc haklısın aslında ,madem 2-3 güne geliyormuş bitmeye yakın diğerinin siparişi vereyim o zaman.
bu arada : cutting cycle'ım
.hydroxycut hardcore
.scivation xtend
kas kaybını minimuma indirerek hedef: 90 günde 14 kilo.

aartun dedi:
sarc haklısın aslında ,madem 2-3 güne geliyormuş bitmeye yakın diğerinin siparişi vereyim o zaman.
bu arada : cutting cycle'ım
.hydroxycut hardcore
.scivation xtend
kas kaybını minimuma indirerek hedef: 90 günde 14 kilo.

3 tanenin geçmesi lazım. Gümrük ve Kambiyo Denetim rehberine link aşağıda:

Mevzuat

3 ayda 14 kilo verirken belli bir kas kütlesi de gidecek, ama zaten amaç minimuma indirmek demişsin ;) Glutamine/BCAA desteği kas kaybını minimal seviyede tutmana yardımcı olabilir.

Hydroxycut Hardcore, 120 liquid caps
Quantity 2
$69.90Subtotal
$69.90Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 business days + Customs)
Total $136.15

Şu an itibariyle siparişi verdim
Bakalım İnşallah bir sorun çıkmaz.

Arkadaşlar hiç elinize geçmeyen sipariş oldumu netrition'dan falan? Bende hydroxycut siparişi falan vermeyi düşünüyorum.. Ama korkuyorum açıkcası gümrükte takılır param kısar diye..

Excursion dedi:
Arkadaşlar hiç elinize geçmeyen sipariş oldumu netrition'dan falan? Bende hydroxycut siparişi falan vermeyi düşünüyorum.. Ama korkuyorum açıkcası gümrükte takılır param kısar diye..
benim 90 ytl çöpe gitmişti malesef ama posta yolu ile gönderimi seçmiştim ucuz olur diye.uyarı veya gümrükten takıldı diye haber bile gelmedi.soğuk suyu bol tükettim o siparişin üzerine tabi :)

E tabi damacana damacana soğuk su içmek lazım :)
Ama yani bi tek sende mi oldu bu guardbody? Yoksa paraso çöpe giden başka arkadaşlar varmı? Veyahutta sadece posta yoluyla mı sorun çıkıyor? Kredi kartıyla da sorun yaşanıyormu?

Excursion dedi:
E tabi damacana damacana soğuk su içmek lazım :)
Ama yani bi tek sende mi oldu bu guardbody? Yoksa paraso çöpe giden başka arkadaşlar varmı? Veyahutta sadece posta yoluyla mı sorun çıkıyor? Kredi kartıyla da sorun yaşanıyormu?

Ben 2-3 yıldır yurtdışından kredi kartı ile sipariş veriyorum;

AirMail: $100 altı ise postacı getiriyor, zili çalıp gidiyor(bir keresinde koleksiyoncu sitesinden bileklik almıştım, 6 tane, $15, normal zarfla gelmişti :)). $100 üstü ise Cevizlibağ'dan aldım 2 kere, biraz dil dökerek.

FedEx/UPS: Fiyat ve ağırlık fark etmeden hep geldi. Eskiden imzasız veriyorlardı, artık imzayla veriyorlar.

diez dedi:

bodybuilding.com'dan
VPX No shotgun 1.78lb 1 kutu
Prolab N-Large2 10lb 1 kutu
MuscleTech Nitrotech hardcore 2 kutu 4+4 lb

toplam 20lb kargo haric 198 $
kargo ile 274.85 $

siparişi 9 mayısta verdim..Malesef 15 mayısta idaho'dan sipariş yola çıktı..18 mayısta istanbuldaydı..19 mayısta elime geçti..western unionla para göndermenin azizliğine uğradık..

animal nitro-g nin içeriğne şimdi baktımda seker oranı cok yuksek ,bence cok da aman aman bır supplement degıl
senın ızlenımlerın nasıl dıez basladınmı kullanmaya :?:

Aşağıdaki ürünleri hem bodybuilding.com hem de netrition.com aracılığı ile sipariş edersem ne olur diye baktım.
Netrition mal bedeli olarak daha ucuz olmasına rağman kargo ücreti ile epey pahalı konuma geldi, ben de BB.Com dan sipariş verdim, parasını bankadan swift ile göndereceğim, bakalım ne zaman gelecek ve gümrükten sorunsuz geçecek mi..

BSN CellMass, 640 Grams, Arctic Berry Blast
BSN NO-Xplode, 1.81 Lbs., Orange

Detaylı sipariş bilgileri aşağıdaki gibidir:

ben de spariş vereceğim ama.....

arkadaşlar tekrar yeni görünümlü forumumuzdan merhabalar. ben de bu aralar suplement sparişi için araştırıyorum. netrition kredi kartı kabul ediyor ama kargo uçuk. airmail harici en ucuz 94 dolar. bb.com da ise 59.99 dolar. şimdi benim spariş tutarım 68.94 dolar civarı. netritionda kargo bedeli ups ile 94.05 toplamda 162.99 dolar oda tl olarak yaklaşık 216 ytl.

bb.com da aynı ürünler 73.98 dolar ve kargo ise 59.99 toplamda 133.97 dolar tl karşılığı 178 lira. arada 29 dolar fark var buda tl olarak 39 lira yapıyor. şimdi bb ye banka aracılığı ile para göndersem masraf bu aradaki farktan çok mu olur yoksa az mı. yani 39 ytl yi geçer mi. ona göre bb ten yada netritiondan spariş vereyim. tecrübe eden arkadaşların cevabını bekliyorum. teşekkürler.....

arkadaşlar, netritiondan buraya her ürün geliyor. ben şahsen çeşit çeşit siparişler verdim hiçbir sorun olmadı. tabili 100 doları geçirmedim. ayrıca siparişleri fedexle istettim. normal postayla isterseniz gümrükte çok oyalanıyo. fedex biraz tuzluya geliyo ama supplementlara kavuşunca herşeye boşveriyo insan :)

Hydroxycut Hardcore, 120 liquid caps
Quantity 2
$69.90Subtotal
$69.90Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 business days + Customs)
Total $136.15

Şu an itibariyle siparişi verdim
Bakalım İnşallah bir sorun çıkmaz.

Şu an itibariyle paketim elime sorunsuz geçti.
Fedex'e Devam.dumbelllls

Şu an itibariyle paketim elime sorunsuz geçti.
Fedex'e Devam.dumbelllls

Hayirli olsun dostum senın adina sevindim :)

Bende senınle ayni siparişi vermiştim, hatta hydroxy'nin sonuna geldim gibi , 10 günlük filan kaldi :)

Mart 13'te spor ve diete baslamiştim 92kg ile , su an 75kg'yum , sıkı cardio+düzenli beslenme+hydroxy = süper sonuc :)

Ben 2-3 yıldır yurtdışından kredi kartı ile sipariş veriyorum;

AirMail: $100 altı ise postacı getiriyor, zili çalıp gidiyor(bir keresinde koleksiyoncu sitesinden bileklik almıştım, 6 tane, $15, normal zarfla gelmişti :)). $100 üstü ise Cevizlibağ'dan aldım 2 kere, biraz dil dökerek.

FedEx/UPS: Fiyat ve ağırlık fark etmeden hep geldi. Eskiden imzasız veriyorlardı, artık imzayla veriyorlar.

Hmm iyimiş madem, benim korkularım var param çöpe gider yok sonra peder çenesinden dırdırından kurtulamam :D
Bir kereliğine deneyeceğim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı