kazbek
Üye
10 lbs lık ürün getirdim netrition dan.. 120 dolar falandı kargosuz fiyatı.. 4 günde geldi..![]()
Devlet kargosu ile mi getirdiniz yoksa özel kargoyla mı?
10 lbs lık ürün getirdim netrition dan.. 120 dolar falandı kargosuz fiyatı.. 4 günde geldi..![]()
Tamam arkadaşım uyarının dikkate aldım syntha-6 pahallı birde sanırım içinde karbonhidratta var birde daha evvelki yorumlarda bir arkadaşlar ne twinlab ne de mrm demişti. En iyisi now food demişti. Fakat bende l-citrulline aldım memnun kaldığmı pek söyleyemiyeceğim. Nitro tech düşünüyorum ama bakalım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:08 ----------
Neydi o ürün kardeşim 120 dolar oldukça pahallı
Devlet kargosu ile mi getirdiniz yoksa özel kargoyla mı?
iherb şu anda universal,ultimate gibi ünlü markaların ürünlerini satmıyor. Bunun nedeni nedir acaba?
iherb te 5 dolarlık indirim sadece ilk alıs veriste mi oluyor
Yurtdışından supplement olarak whey protein tozu almak çokta mantıklı gelmiyor bana.
whey 44 $ + 40 $ kargo = 88 $ buda Türk Lirası olarak 125,45 TL ediyor.Bu fiyata Türkiye'de protein tozunu alabiliriz çok rahat. Aynı zamanda gümrükte takılacakmı geçecekmi diyede düşünmek zorunda kalmayız.
Ha şöyle olabilir. Multivitamin, nox, Bcaa, Cla tarzı supplementler kombine olarak istenebilir çünkü fiyatlar 11-20 $ arası.Protein tozu dışında supp siparişi varmek daha mantıklı gibi geliyor bana.
Ben arkadaşımla ortak protein tozu 5'erden 10 LPs olarak sipariş geçmeyi düşündüm en azından kargo parası yarı yarıya öderiz diye ama bu kezde 10 LBS kargo gümrükten geçmeme ihtimalinide göz önünde bulundurarak sipariş veremedik malasef![]()
Tamam arkadaşım uyarının dikkate aldım syntha-6 pahallı birde sanırım içinde karbonhidratta var birde daha evvelki yorumlarda bir arkadaşlar ne twinlab ne de mrm demişti. En iyisi now food demişti. Fakat bende l-citrulline aldım memnun kaldığmı pek söyleyemiyeceğim. Nitro tech düşünüyorum ama bakalım.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:08 ----------
Neydi o ürün kardeşim 120 dolar oldukça pahallı
iherb'ten "casein powder" alan var mı?
ben bulamadım sitesinde.
ben mi göremiyorum, yoksa gerçekten yok mu?