ben bugün akşam 7 gibi verdim siparişi şu anda in progress % 30 diyor sarkma ihtimali varmıki?
progress diyosa bu gün cıkartırlar
ben bugün akşam 7 gibi verdim siparişi şu anda in progress % 30 diyor sarkma ihtimali varmıki?
1-siparişi bugün saat öglen 3 de verdim zaten
2-kapıya kadar getiriyormu ? benim bulundugum bölgede böyle bir kargo görmedimde
orada textil fabrikaları var yanlış hatırlamıyorsam . vardır DHL de.bursa orhangazi denim
Beyler dün verdiğim siparişim." Shipped Out " seçeneğine geçmiş.Yanındaki Traking number a tıklayınca kargonum nerde olduğunu görmem gerekiyor sanırım.Ama ben o numaraya tıklayınca "Tracking Numbers could not be displayed. Please see specific errors below. " böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir acaba?
Takip numarasını yazınca "Talebiniz için herhangi bir sonuç bulunamadı lütfen yeniden deneyin. " diye bir hata veriyor DHL kargosunun sitesinde bu beni huzursuzlandırdı.Başka bu hatadan alan arkadaş varmı ?
ben dun gece 12 de sıpariş verdım ve su anda Waiting for Approval yazıyor neden bu kadar uzun surdu yoksa benım bıseymı yapmam lazım