Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kargo takip olayı düzelince buraya yazar mısınız arkadaşlar? Sipariş vericem ama kargoyu çıktığı gibi takip etmek istiyorum:D

Son düzenleme:
İherb deki Twinlab ürünlerini kullanan arkadaşlar söyleyebilirmi ne kadar iyi.
ben optimum kullanıyordum ama iherb deki fiyatları görünce aklım şaştı...

ebaydan 2 tane optimum siparişi vermiştım 94 $ a 27 gün oldu gelmedi kargodan bakınca oturdugum şehirdeki gümrükte görünüyor türkiyeye ayın 4 dunde gırdı bugun 19 u hala gelicek sizce sorunmu var arkadaslar acıl yardım ne yapmalıyım. iki sorumuda yanıtlarsanız cok sevınırım.saygılar

ebaydan 2 tane optimum siparişi vermiştım 94 $ a 27 gün oldu gelmedi kargodan bakınca oturdugum şehirdeki gümrükte görünüyor türkiyeye ayın 4 dunde gırdı bugun 19 u hala gelicek sizce sorunmu var arkadaslar acıl yardım ne yapmalıyım. iki sorumuda yanıtlarsanız cok sevınırım.saygılar
Türkiye'den 1 optimum whey alacağına iherb'den 2 Twinlab whey alırsın. Bence alıp denemen lazım. Optimum kullanmadığım için birşey diyemem ama aradaki 2 katı olan fiyat farkını göz önüne alırsak kesinlikle alıp kullanman lazım. Şu an kargo sabit 10$ bence denemek için çok güzel ir fırsat.

TWINLAB amerikada top 5 in içindedir.ON un esamesi okunmaz ama anlamdığım bir sekilde ON ürünleri türkiyede çok tutuluyor bb.com sattığı için olsa gerek.TWINLAB ürünlerini hiç düşünmeden kullanabilirsin.

Sitelerdeki sıralamadan bahsetmiyor PULSE arkadaşımız tercih edilirlik olarak söylüyor,twinlab amino liquid ve whey gibi ürünler güvenilir ve etkili supplementlerdir kaynak kendimi gösterebilirim,ve forumdaki bu işi sadece supplement değil beslenme dinlenme max antrenmana kendini adamış twinlab kullanan insanlara sorabilirsiniz.

BODYBUİLDİNG.COM optimumu şişirmek için her sene birinci seçiyor sebebide çok satılması optimumu kendimde kullandım ve kullanıyorum gerçekten etkili ve güzel bir ürün ama twinlab da güvenilmez romanya firmaları tarzı bi üretici değil belirtmek isterim.

evet bence de kaynak lazım. twinlab o kadar tutuluyor mu? Türkiye de gereksiz yere abartılan marka bence weider yurt dışında esamesi okunmaz ama burda weider e karşı anormal bir hayranlık var. optimum ülkemizde tutulur ama yurt dışında da çok tutulur benim bildiğim.

Konuyu "hangisi daha iyi" gibi bir yere taşımaya gerek yok arkadaşlar. Denemek isteyen Twinlab ürünlerini gayet uygun bir biçimde iherb'den temin edebilir. Kendim için konuşacak olursam "şu ürün iyi" veya "şu ürün kötü" diyebilecek bilgi düzeyi ve tecrübeye sahip değilim. Bildiğim tek birşey var güvenilir bir markanın ürünlerini çok uygun fiyata yurt dışından temin edebiliyorum, mutluyumthums:

kaynak göstermeden söylenicek herşey kendi düşüncenizden ibarettir, iddialı konuşacaksak kaynağını belirtip de konuşalım, iherb de o paraya twinlab yerine ON gaspari weider veya universal olsaydı hangisini tercih ederdiniz? bu konu uzar da gider off topic yapmaya gerek yok o yüzden mümkünse burada sadece alışlverış hakkındaki yorumlarınız bulunsun ürün övecekseniz zaten kendi başlıkları var oradan övün

Kargo faturaya dahil oluyorsa kargo ücretlerini abartmayan sitelere yönelmekte fayda var diye düşünüyorum,netrition.com da saçma sapan bir kargo fiyatlandırması var daha önceki yorumlardada okudum başımada geldi 2 ürünü sepetime koydum 60 dolar kargo gözüktü,salonda hocam aynı ürünleri sepetine attı 40 dolar kargo gözüktü ingilizcem yeterli değil bu yüzden itiraz edemedim ama netrition a itiraz edilmesi gerek kesinlikle.

kaynak göstermeden söylenicek herşey kendi düşüncenizden ibarettir, iddialı konuşacaksak kaynağını belirtip de konuşalım, iherb de o paraya twinlab yerine ON gaspari weider veya universal olsaydı hangisini tercih ederdiniz? bu konu uzar da gider off topic yapmaya gerek yok o yüzden mümkünse burada sadece alışlverış hakkındaki yorumlarınız bulunsun ürün övecekseniz zaten kendi başlıkları var oradan övün

ne yapalım ? markaların SWOT analizlerinimi dökelim buraya :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı