Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sorn bendede var pazartesi veya salı günü sorun çözülecektir ,saat farkı ve hafta sonuna denk getirdik siparişleri bu yüzden bu tarz bi sıkıntı yaşıyoruz sanırım ,meraklanma bence.

Sent To: Mesut Aras
camikebir mahallesi m
caddesi No: 56 Kat :2ustfa kem
ORHANGZI, BURSA
16800
Turkey

kargo izleme şimdi açıldı ama benim adres bozuk yazıyor ben böyle yazmamıstım adresimi bundan bi sorun cıkarmı ne yapmalıyım ? birde gazi nin a sı unutulmus :S mail atsam düzeltirlermi acaba?

Benimde şu anda açıldı türkiye ve posta kodu dogru olduktan sonra bide gümrükte sıkıntı olmazsa çatır çatır gelir meraklanma.

Sent To: Mesut Aras
camikebir mahallesi m
caddesi No: 56 Kat :2ustfa kem
ORHANGZI, BURSA
16800
Turkey

kargo izleme şimdi açıldı ama benim adres bozuk yazıyor ben böyle yazmamıstım adresimi bundan bi sorun cıkarmı ne yapmalıyım ? birde gazi nin a sı unutulmus :S mail atsam düzeltirlermi acaba?

ustat kargocukar taksiciler gibi altın bir iki kelime adresi bulmalarına yetiyor tasalanma. olmadı yakınlara apartmana birilerine soruyorlar umarım tel numaranıda yazmışsındır yazdıysan kafanda gram soru işareti kalmasındumbelllls

Karakul3s kargo Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra DHL Bursa ofisini ara durumu kendilerine ilet. DHL'nin bursada ofisi var dağıtımı kendileri yapıyorlar, başka bir yurt içi kargo firmasıyla gelmiyor yani.

Karakul3s kargo Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra DHL Bursa ofisini ara durumu kendilerine ilet. DHL'nin bursada ofisi var dağıtımı kendileri yapıyorlar, başka bir yurt içi kargo firmasıyla gelmiyor yani.

Arayıp ne demem gerekiyor ki adres bilgilerinde hatalı giriş var.Düzeltebilirmiyiz diye mi sorayım? :S

Yanlışın var bana Aras Kargo getirdi İStanbul'dan.İstanbul'a geldiğinde izlem takipte anlaşmalıkargo firmasına verildi yazıyordu.Ertesi günde evime getirdi aras KArgo

Arayıp ne demem gerekiyor ki adres bilgilerinde hatalı giriş var.Düzeltebilirmiyiz diye mi sorayım? :S
Evet. "Bir kaç eksik yada hatalı kısım var sorun olur mu?" diye sor "olur" derlerse doğrusunu verirsin "olmaz, biz buluruz" derlerse zaten problem yoktur. Ama bence kargocular için problem olmaz adamlar canlı GPS gibi.

Yanlışın var bana Aras Kargo getirdi İStanbul'dan.İstanbul'a geldiğinde izlem takipte anlaşmalıkargo firmasına verildi yazıyordu.Ertesi günde evime getirdi aras KArgo
Hayır yanlışım yok. 2. siparişimi Görükle/Bursa dan verdim DHL kapıma kadar getirdi. İlk siparişimde bursada değildim o zaman banada aras kargo getirmişti.

tmm sorun olmazsa hiç uğraşmıyayım ben onlarla tel nom var zaten bulamadınmı arıyorlarmıs arkadasların dediğine göre :)

Maalesef iherb adres konusunda sıkıntılı. Sizin yazdığınız adresin bir kısmını yazıyorlar ve tel numarası olarak da kendi numaralarını. İlk birkaç siparişten sonra bunu öğrendim. Sıkıntı yaşamamak adına size tavsiyem yarın DHL Türkiye yi 444 00 40 numaralı telefonundan arayın. Konşimento numaranızı (tracking number) verin ve dosyanıza telefon numaranızı ve açık adresinizi eklettirmek istediğinizi söyleyin. İşte hepsi bu kadar. En azından sonrasında başınız ağrımaz, canınız sıkılmaz.

USPlabs Jack3d, BSN NO-Xplode ya da Gaspari SuperPump250 getirmek istiyorum. Hangi siteyi önerirsiniz kargo ücreti açısından?

iherb'ü gördükten sonra anlaşılıyor ki netrition ve bodybuilding.com gibi siteler kargodan feci geçiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı