benim saparişi verdikten 2 gun sonra dhl den track etmeye başladım.merak etme standart prosüdür.DHL kargo sitesinden hala kargomu izleyememekteyim .Sorunu düzelen varmı ?
benim saparişi verdikten 2 gun sonra dhl den track etmeye başladım.merak etme standart prosüdür.DHL kargo sitesinden hala kargomu izleyememekteyim .Sorunu düzelen varmı ?
DHL kargo sitesinden hala kargomu izleyememekteyim .Sorunu düzelen varmı ?
Hafta sonu olduğu için muhtemelen daha kargoya verilmemiştir.
Sent To: Mesut Aras
camikebir mahallesi m
caddesi No: 56 Kat :2ustfa kem
ORHANGZI, BURSA
16800
Turkey
kargo izleme şimdi açıldı ama benim adres bozuk yazıyor ben böyle yazmamıstım adresimi bundan bi sorun cıkarmı ne yapmalıyım ? birde gazi nin a sı unutulmus :S mail atsam düzeltirlermi acaba?
Karakul3s kargo Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra DHL Bursa ofisini ara durumu kendilerine ilet. DHL'nin bursada ofisi var dağıtımı kendileri yapıyorlar, başka bir yurt içi kargo firmasıyla gelmiyor yani.
Karakul3s kargo Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra DHL Bursa ofisini ara durumu kendilerine ilet. DHL'nin bursada ofisi var dağıtımı kendileri yapıyorlar, başka bir yurt içi kargo firmasıyla gelmiyor yani.
Evet. "Bir kaç eksik yada hatalı kısım var sorun olur mu?" diye sor "olur" derlerse doğrusunu verirsin "olmaz, biz buluruz" derlerse zaten problem yoktur. Ama bence kargocular için problem olmaz adamlar canlı GPS gibi.Arayıp ne demem gerekiyor ki adres bilgilerinde hatalı giriş var.Düzeltebilirmiyiz diye mi sorayım? :S
Hayır yanlışım yok. 2. siparişimi Görükle/Bursa dan verdim DHL kapıma kadar getirdi. İlk siparişimde bursada değildim o zaman banada aras kargo getirmişti.Yanlışın var bana Aras Kargo getirdi İStanbul'dan.İstanbul'a geldiğinde izlem takipte anlaşmalıkargo firmasına verildi yazıyordu.Ertesi günde evime getirdi aras KArgo
tmm sorun olmazsa hiç uğraşmıyayım ben onlarla tel nom var zaten bulamadınmı arıyorlarmıs arkadasların dediğine göre![]()