Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşlar 25 Aralık 2009 saaat 5:00 gibi netritiondan sipariş verdim.Mail ile siparişiniz alınmıştır ve sipariş numrası verildi..Fakat henüz hesabımdan para düşülmedi.Acaba siparişimi takip edebilmem için ne yapmalıyım.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Ya arkadaşlar 25 Aralık 2009 saaat 5:00 gibi netritiondan sipariş verdim.Mail ile siparişiniz alınmıştır ve sipariş numrası verildi..Fakat henüz hesabımdan para düşülmedi.Acaba siparişimi takip edebilmem için ne yapmalıyım.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
netrition alışveriş sepetindeki not :
"Christmas
Netrition’s telephone ordering and shipping departments will be closed Thursday, December 24th and Friday December 25th in observance of the Christmas holiday. UPS and FedEx will not be delivering or moving any packages through their system Friday, December 25th. As always, you can place your order online and we will ship it on Monday, December 28th. Netrition.com wishes you and your family a very Merry Christmas!"
"Noel
Netrition'un telefon siparişi ve nakliye departmanları 24 Aralık Perşembe ve 25 Aralık Cuma günleri noel tatili dolayısıyla kapalıdır.UPS ve FedEx, sistemleri arasında 25 Aralık Cuma günü harhangi bir paketi taşımayacak veya dağıtmayacaklardır.Her zaman olduğu gibi, online siparişinizi verebilirsiniz biz de 28 Aralık Pazartesi günü kargolayacağız.Netrition.com size ve ailenize mutlu bir noel diler!"

yarım yamalak/eksik gedik çevirebildiğim bu :)
fakat belirtmek istediğim endişelenme, Pazartesi kargoya verilir.

Dostum free urunlerı nerden buluyoruz
New Chapter, Organics, Every Man's One Daily, 2 Tablets (FRE-01935) 1 X $1.50 $1.50 $0.00

Free, Weight Loss, Ultimate Appetite Control and Manage Insulin Sensitivity, 32 Pages (FRE-29720) 1 X $1.95 $1.95 $0.00

Free, Madre Labs, CaféCeps Instant Organic Coffee Blend, 1 Packet, 2.2 g (.077 oz) Each (FRE-02108) 1 X $1.25 $1.25 $0.00

Free, Madre Labs, CocoCeps, 7.5 g (.26 oz) (FRE-98765) 1 X $0.99 $0.99 $0.00

Free, iHerb.Com Pen, Recycled Cardboard Pen (FRE-00168) 1 X $0.15 $0.15 $0.00

Free, Green Tea Skin Care, Natural Anti-Aging Cream, 0.5 oz (1.5 g) (FRE-12345) 1 X $0.95 $0.95 $0.00

Free, Planetary Herbals, Ginseng Revitalizer, 1000 mg, 10 Tablets (FRE-10027) 1 X $2.99 $2.99 $0.00

Free, iHerb.Com Weekly Pill Organizer (FRE-81514) 1 X $3.95 $3.95 $0.00

Free, Madre Labs, Immune Punch, An Immune Support Blend, 4 g (0.14 oz) (FRE-99207) 1 X $1.25 $1.25 $0.00

Twinlab, Ripped Fuel Extreme, 60 Capsules (TWL-02249) 1 X $15.62 $15.62

Jarrow Formulas, Whey Protein, Unflavored, 2 lbs (908 g) (JRW-21014)S 1 X $18.17 $18.17

Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Mass, Vanilla Slam, 5 lbs (2268 g) (TWL-03111) 1 X $35.99 $35.99

Discount
Extra Discounts:

* Extra 10% discount for orders over $60.00!, Ends Dec. 31st. 2009

Order Totals:
Sub Total: $84.76
Discounts: ($21.96)
Rewards: $0.00
Shipping Handling: $10.00 ($124.50 off)
Total Before Tax: $72.80
Tax: $0.00
Total: $72.80

Shipping Weight: 9.91 lbs (4.5 kg)

Az önce verdiğim yeni siparişim.

Arkadaşlar kuralları okuyunuz..Ticari ya da kişisel fayda kaygısı taşıyan mesajlar yasaktır..Lütfen bundan sonra kişisel indirim kuponu yayınlamayın..!

İherb tatilden çıktı beyler gönderimleri yapmaya başladılar beklemede 2 tane siparişim vardı 2 gün önce verdiğim sipariş duruyo ama 2 saat önce verdiğim gönderilmiş.

cuma akşam 7' de verdiğim sipariş Shipped Out gözüküyor çalışmaya başladılar anlaşılan ..

Arkadaşlar kuralları okuyunuz..Ticari ya da kişisel fayda kaygısı taşıyan mesajlar yasaktır..Lütfen bundan sonra kişisel indirim kuponu yayınlamayın..!

İlk defa alışveriş yapacak ve indirim kuponundan haberi olmayan birine ne gibi zararı olabilir ki bu indirim kuponlarını yayınlamanın? Sürekli tekrarlamak sayfanın düzenini bozacağı konusunda size katılıyorum ancak Ticari ve kişisel fayda diyerek olaya dar açıdan bakıyorsunuz.

iherb.com'dan alışveriş için bir arkadaş forumamesaj yazmıştı resimli anlatım koyabilir misiniz diye.Uğraştım yaptım.Ufak bir Tşk bekliyordum ama bırakın tşk ü mesaj silinmmiş.Forum yardımlaşma olsun diye var. Ben anlamadım neden böyle herşeye kısıtlama getiriliyor.

Beyler son noktayı ben koyuyorum:Dyurtdışından çok yüklü bi sipariş verip teslim adresini annemin arkadaşı doktor hanımın çalıştığı sağlık ocağına vericem:D eğer kabul ederse doktor apla???

ya arkadaşlar denetleme falan lutfen bakınız bu konu kac sene onceden acılarak başlamış
1.olarak aldınız urunler agırlını abartmadıysanız
2.olarak gıdıpte aynı urunden aynı anda 3, 4 tane sıparıste bulunmassanız
3 aldınız urun dıkkat cekıcı bır urun degılse ornek olarak dusunsenıze kutusunda ınsanlar tarafından bılınen ve yasak olan bır ısım gecse yada kutusu şeffaf olsa ve ıcındekı haplar bellı bellı gorunse gumruk bunu gorse tabıkı takılabılır
bakın senelerdır alısverıs yapıyoruz 224.sayfayı bulmuşuz
yanı yılbasından sonra kontrol artar yada artmaz bole tahmınlerde bulunmayın dogru duzgun alısverıs yapın
ama tabıkı soyle bırsey var heskes ogrene ogrene artık yurtdısınsan aldıgı için turkıye'deki satıcılar eger sıkayette bulunursa ıste bu sorun cıkarabılır umarım onlarda bızı anlar cunku 50 tl bır urun ıcın gıdıpte 100 veya 150 vermek kimse istemez

Son düzenleme:
sonucun nereye gidiceğini gözüküyor gibi tekrar tekrar uyaran arkadaşlar var ama pek dikkate alınmıyor. ihtiyacınız olduğu kadar ürün siparişi verirseniz bu sayfayı gören distribütör vb. şahısların ilgisini çekmemiş olursunuz bu şekilde. az öz spariş vererek ihtiyaçlarınızı karşılamanız hem başkaları hem kendiniz için daha iyi olcaktır.

netrition alışveriş sepetindeki not :
"Christmas
Netrition’s telephone ordering and shipping departments will be closed Thursday, December 24th and Friday December 25th in observance of the Christmas holiday. UPS and FedEx will not be delivering or moving any packages through their system Friday, December 25th. As always, you can place your order online and we will ship it on Monday, December 28th. Netrition.com wishes you and your family a very Merry Christmas!"
"Noel
Netrition'un telefon siparişi ve nakliye departmanları 24 Aralık Perşembe ve 25 Aralık Cuma günleri noel tatili dolayısıyla kapalıdır.UPS ve FedEx, sistemleri arasında 25 Aralık Cuma günü harhangi bir paketi taşımayacak veya dağıtmayacaklardır.Her zaman olduğu gibi, online siparişinizi verebilirsiniz biz de 28 Aralık Pazartesi günü kargolayacağız.Netrition.com size ve ailenize mutlu bir noel diler!"

yarım yamalak/eksik gedik çevirebildiğim bu :)
fakat belirtmek istediğim endişelenme, Pazartesi kargoya verilir.

JaM bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Ben farketmemişim bu notu sitede.

netrition'dan 3ünde teslim aldığım ürünlerin içerisindeki VPX Synthesize'ı açtığımda topaklanmış olduğunu gördüm.
kutunun altındaki son kullanma tarihinde ise 09/10 yazıyor
durumu hemen mail ile müşteri hizmetlerine resimlerle tespit ederek bildirdim
başlıkta bir üyenin de kullanma tarihi geçmiş ürün için özür dileyerek karta tutarını yatırdıklarını okuduğumu hatırlıyorum
bunun son kullanımı geçmemiş ama topaklanma için bakalım ne diyecekler

http://img101.imageshack.us/img101/7075/img4331p.th.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/236/img4333q.th.jpg

Son düzenleme:
free urunlerı hangı sıteden ve nasıl alıyoruz ayrıntılı yazabılecek bırı varmı bunları artı hangı sıtenın kargosu daha uygun nıtro nun kargosu 70 dolar ve aldıgım urunden daha pahalı cok sacma bence 28 dolarlık bı urune 70 dolar kargo denmesı urunun fıyatına yada agırlıgına gore kargo olmalı ve ındırım kuponu neden verılmesı yasak anlamıs degılım yonetıcıler acıklık getırebılırmı konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı