Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaç lbs etti toplam? bir de kutuyu düşünmek lazım. whey zaten çok yer kaplar. tabletleri geçtik de glutamine ve diğerleri de yer kaplarsa kutu büyüyecektir. dikkat çekebilir. olay sadece fiyat lbs değil kutunun boyu da önemli dikkat çekmesi açısından.

Çok teşekkürler ilgin için.. Peki herhangi bir önerin var mı?

iHerb sipariş

Merhaba arkadaşlar. iHerb'ten aşağıdaki aşağıdaki siparişi vermeyi düşünüyorum. 135.21 $ + 28.12 $ kargo ücreti, toplam 163 $ ediyor. Koli ağırlığı 11.54 lbs (5.23 kg.) Sizce bir problem olur mu? Bana makul geldi.

iherb2.jpg

Ya arkadaşlar netritiondan vereceğimiz siparişin kargo bedelini nasıl öğreniyorduk bir yardımcı olsanız unuttum.

'Bruce' glutamin ve creatin birer adet al farklı markalarda olsa gümrükte göze batar..

arkadaşlar ilk defa netritiondan sipariş verdim ups le izmire gelicek...sorum şudur??nasıl siparişimizin gidişatını izliyoruz??????

arkadaşlar ürünümün nerde olduğunu en az bir gün sonramı öğrenebiliorum yada izlemem gereken güzergah nedir?????

siparişi vermediysen ne bileyim yer kaplayacak bir şeyi çıkartabilirsin ama hiç bir şeyin garantisi yok. 1-2 ürün çıkarsan bence daha sağlam olur bu aylarda işleri sıkı tutuyorlar biraz.

"deathlifter" Benim yukarıda vermeyi düşündüğüm sipariş için tavsiyede bulundun herhalde. Evet 1-2 ürün çıkarıcam. Kutuların üzerinde bu kadar çok creatine ve glutamine yazısı görmelerinden işkillenir bu memurlar :)

''deathlifter'' ben upsle sipariş vermeme rağmen siparişimi izleyemiyorum...bi yerde hata yapıo olabilirim...nedir bu durum???siparişi dün gece verdim yani songece 2 de tam 10 saat oldu...

Zaten şöyle der gelen mesajda:
To track your UPS package after it ships out of our warehouse, you will be able to use the following URL:
http://www.netrition.com/cgi/track.cgi?id=
IMPORTANT: This link will not be active until UPS scans the package into their tracking system. This is frequently 1 to 2 business day after you receive this message.
Yani ups in sistemlerine geçmesi için ve linkin aktif olabilmesi siparişten sonra 1-2 iş günü beklemeniz gerekir.

izleme yapmak için ..normal ups sayfasına yönlendiriyo,destinationı yaz dio turkey yazıorum daha sonra zip gir dio onu da giriorum..sonra track diorum.. yeni bir ups sayfasına yönlendirio orda da herhengi bir bilgi olmuo..ama yarını beklicem yarın tekrar denicem..bu yaptıklarım hatalı değil demi???

o ağırlık iherde problem teşkil etmez ama 11 12 lbs nın ustune cıkmamakta fayda var.

Arkadaşlar bende bu netrition.com dan alışveriş yapmak istiyorum 5 lb. protein tozu almak istiyorum bu siteden nasıl alışveriş yapabilirim bi de kargo ücreti falan... komple ne kadar tutar istanbul veya balıkesir'e ürün 40$ yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar 100 dolarlık ürün aldık diyelim. Üstüne koyulacak ek masraflar,gümrük,kargo, bana kaça patlar . hiç anlamıyorum yurt dışından sipariş etmeyi ? vergi koymuyorlar mı ?

bende siz değerli arkadaşların paylaşımlarından yola çıkarak iherbden ilk siparişimi verdim şu an in progress 30% yazıyor inşllh sorunsuz bi şekilde elime ulaşır.
bi sorun olmazsa bundan sonra iherbden vazgeçmem.
paylaşımlarınız için tekrar hepinize teşekkür eiyorum

LUDa ya
ups.com da turkey gözüküyor ise daha sonra ups.com.tr den devam edebilirsin aynı track numarası ile. böylece gümrükten geçti mi, kargoyu taşıyan araç nerede en ince ayrıntısına kadar görebilirsin kargonu taşıyan aracı anlık sokak sokak takip edebilirsin. biraz ups reklamı gibi oldu:Dama ne diyim çok iyi çalışıyorlar ben çok sipariş verdim hiç sorun yaşamadım hepsi zamanında geldi altyapısı çok iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı