Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
worldcard çoğu aylarda 100 TL ve üzeri yurtdışı alışverişi üçe bölüyor.

selamlar beyler başlığı uzunca okudum. Ben ebayden çok uzun süredir alışveriş yapan biri olarak ( Xbox 360, Wii, PS3, ipod nano vss aldıklarm arasında en pahalı ürünler) bir yanlış bilgiyi düzelticem. Gümrük vergisi eskiden 100 dolardı ancak, bu sınır 150 dolar diil, 150 euro oldu. Yani 220 +/- dolar civarı. bu limitin üstünde alımlarınızda %20 vergi ödeyerek alabiliyorsunuz.... Tşkler...

vergi olayının değiştiğini ne yazık ki ps3 de öğrendim. normalde eskiden 100 dolar sabit olan gümrük vergisi sınırı bayramlarda ve yılbaşılarından 1 ay önce ve 1 ay sonrası yani 2 aylık süreçte 400 dolara çıkıyordu. Bu dönemde aldığım 250 gb ps3'ü (350 dolar) gümrük vergisiz geleceğini sanırken değişen gümrük sınırı yüzünden %20 vergisini (70 dolar) ödeyerek aldım.

arkadaşlar, optimum %100 WHEY GOLD STANDARTD ile optimum %100 WHEY GOLD STANDARD NATURAL arasındaki fark nedir??yurtdışından verilen siparişlerde hangisinden versek???sanırım türkiyede natural olanı yok!!!!BİLEN BİRİ VARSA VE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM?

Merhaba arkadaşlar. Az önce iherb'den ilk siparişimi verdim. Herhangi bir sorun çıkmaması için hafif tuttum koliyi :)

Order Details: #
Item
Price
Qty.
Discount
SubTotal
1
Now Foods, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)
$24.28
1
$0.00
$24.28
2
Jarrow Formulas, L-Glutamine, 1000 g, 1 Kilo
$35.17
1
$0.00
$35.17
3
Jarrow Formulas, Creatine Monohydrate, 1000 g, 1 Kilo Powder
$18.67
1
$0.00
$18.67
*
Extra Discounts:
  • $5 off for first time customers –Coupon code provided
  • Extra 5% discount for orders over $60.00!
($8.66)

Order Totals: Sub Total:
$78.12
Discounts:
($8.66)
Rewards:
$0.00
Shipping Handling:
$21.85 ($123.80 off)
Total Before Tax:
$91.31
Tax:
$0.00
Total:
$91.31

En garantisi kargo haric 140 doları asmamak.Kilo olarak da 4.5 lbs yi asmamak.Bir kere gumruge takılsa zaten 4 alısveris bosa gider.Sonra cok koyar.

slm herkese
iherbden ilk siparişimi verdim kargo konusunda bir sorum olacak. kargoda 24 dolar yazıyo fakat yanında ($123.80 off) yazıyo totalde 74$ lık alısverıs yaptım kargoda ıcınde olmak uzre, kargo bedelı 24$ dan fazla gelme ıhtımalı varmı bu yazı kafamı karıstırdı acıkcası :/ birde ups ve dhl den hangısınde gumrukde sorun yaşama sansımız daha az hangısını tercih edıyosunuz? ups secmıstım ben teşekkurler yardımınız ıcın...
[twinlab 5lbs whey ve likid now L-carnitine aldım totalde 3.5kg]

2 günden beri gümrükte malzemeler. Ne zaman çıkış yapıyor bilgisi olan?

Selamlar
Ben bugun netrition isimli siteden;

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 534-0001 Shaker Bottle, 28 oz. $6.99 $6.99
1 71-0347 Hydroxycut Hardcore X, 210 liquid caps $56.95 $56.95
1 84-0037 100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate, 2.07 lb. $20.95 $20.95
1 39-0925 Syntrax/Netrition Shaker Bottle, 25 oz $0.00 $0.00
Subtotal $84.89
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $54.40
Total $139.29

bu siparislerde bulundum. Gelmemesi icin hic sebep goremiyordum taa ki birseyi farkedene kadar...

Ben para ile farkli gordugum bir Shaker Bottle aldim fakat daha sonra hediyeler icerisinde secilecegini zaten bilmiyordum.Hediye bolumunde nicin bunu sectigim sorusunada gercekten bende kendime guluyorum, en iyisi aralarinda bu gozukmustu gozume. Herneyse suanda bana gelecek kutuda isin ozeti ''2 adet shaker'' olacak.

Bu 2 adet malin markasi gordugunuz gibi ayni degil ve alti ustu birer kap sifati tasiyorlar. Ama buna ragmen kafama takilmadi degil , kisacasi gumrukte takilmasi adina bir sorun teskil eder mi bu siparisin ?

Hepinize simdiden tesekkur ederim , saygilar.

Öncelikle herkesden özür dileyip kimseye bir saygısızlık etmek istemediğimi belirteyim. Fakat heyecanlarından dolayı biraz sabredip okuma ve arama yapmayan arkadaşların sürekli aynı soruları soruyor olmaları forumda kirlilik yaratıyor düşüncesindeyim. Elbette paranın ve gümrükle alakalı bir takım başka risklerin oldğu bir konuda, kişiler detaylardan emin olmak zorundalar. Kimse kimsenin zararı çekmek durumunda değil elbette. Fakat çok büyük bir genelleme yaparak konuşabilirim: sorulan sorular hep birbirinin tekrarı şeklindeler. Oysaki forumda bu başlık altında yazılmış yüzlerce sayfa içerisinde bütün soruların cevapları mevcut.

Saygılarımla

Öncelikle herkesden özür dileyip kimseye bir saygısızlık etmek istemediğimi belirteyim. Fakat heyecanlarından dolayı biraz sabredip okuma ve arama yapmayan arkadaşların sürekli aynı soruları soruyor olmaları forumda kirlilik yaratıyor düşüncesindeyim. Elbette paranın ve gümrükle alakalı bir takım başka risklerin oldğu bir konuda, kişiler detaylardan emin olmak zorundalar. Kimse kimsenin zararı çekmek durumunda değil elbette. Fakat çok büyük bir genelleme yaparak konuşabilirim: sorulan sorular hep birbirinin tekrarı şeklindeler. Oysaki forumda bu başlık altında yazılmış yüzlerce sayfa içerisinde bütün soruların cevapları mevcut.

Saygılarımla

Haklisiniz fakat benimki ile ilgili gercekten baska bir kaynak bulamadim. Internette cok fazla vakit geciren biriyim ve cesitli sitelerde cesitli yonetici sifatlarida tasidim daha once yani arastirmayida gayet iyi yapabiliyorum ama soyledigin hususlara bende katiliyorum, gercekten yardim alabilecegim bir kaynaga ulasabilse idim bu soruyu sormazdim. Saygi bizden

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam ilk siparişimi vermiştim iherb'den ve hemen kargoya verildi. Fakat şöyle bir sorun var. Sitede siparişimi kontrol ettiğimde adresim doğru görünüyor fakat DHL'den tracking numarası ile baktığımda il yanlış görünüyor. Ben Aydın'da oturuyorum fakat DHL'de Adana yazıyor. iherb'e mesaj attım konu ile ilgili. Aydın'a yolladık diyorlar. Fakat DHL'de hala Adana diye görünüyor. Birşey anlamış değilim durumdan. Bir de kargonun Türkiye kısmı PTT Kargo'ya mı ait?

müşteri hizmeterini ara getiren kargonun fax numaralarını al kimlik fotokopisinin altına ürün numaranı ve adresi yazarak faxla,türkiyeye girince direk yeni adrese yönlendirirler benimde basımageldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı