Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba.bazı arkdaslar 200 euro dıye yazmıs ama duzeltıyorum onları. aslı 150 eurodur.150euroyu gecmeyen mallar gumruge takılmaz.

10 euro da olsa takılabilir, 100 euro da olsa takılabilir. Supplementler gümrük mevzuatına göre izne tabi ürünler. Memur inisiyatif kullanmadığı müddetçe ürününüz gümrüğe takılacaktır. Bahsettiğiniz limitler gümrük mevzuatında aksi belirtilmediği müddetçe geçmesine izin verilen ürünler için geçerli. Protein tozu, vitamin gibi şeyleri gümrük memuru farkeder de sporcu gıdası derse takılacaktır. Limit 150 euro diye abanmayın boşu boşuna. Kargo dahil 116 dolarlık paketimi daha geçen ay Amerika'ya geri yollattım takıldığı için.

10 euro da olsa takılabilir, 100 euro da olsa takılabilir. Supplementler gümrük mevzuatına göre izne tabi ürünler. Memur inisiyatif kullanmadığı müddetçe ürününüz gümrüğe takılacaktır. Bahsettiğiniz limitler gümrük mevzuatında aksi belirtilmediği müddetçe geçmesine izin verilen ürünler için geçerli. Protein tozu, vitamin gibi şeyleri gümrük memuru farkeder de sporcu gıdası derse takılacaktır. Limit 150 euro diye abanmayın boşu boşuna. Kargo dahil 116 dolarlık paketimi daha geçen ay Amerika'ya geri yollattım takıldığı için.

takılmaması için ne yapılmalı acep ?:confused:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:42 ----------

takılmaması ıcın puf nokttaları var mı ?

Fiyatlar kesin düşecek adamlar sadece yurtdışına satış yapmıyordur. amerikada okadar farklı fiyatla nasıl satış yapacaklar? Yavaş yavaş fiyatları rekabet edebilmek için düşecektir.

Arkadaşlar sakin olun fiyatlar yavaştan iniyor hatta BSN markasının fiyatlarını düşürdüler çoktan. Bu prolab markası hakkında hiç bişey bilmiyorum arkadaşlar birde bu aralar aklımda now foods isolate proteinini düşünüyorum.

Ben NOW Foods'un urunlerinden memnun kalmadim. Tekrar dusun derim. BSN Syntha-6 kullanma imkanin varsa onu tercih etmeni tavsiye ederim, sanirim NOW Foods'ta karar kilma nedenin iherb.com'dan dolayidir; ben o sekilde kullanmistim.

Bu arada iherb.com'a BSN ve birkac kult markanin da eklendigini henuz gordum, aylardir yurtdisindan siparis vermedim ulke degisikliginden dolayi; kesinlikle NOW Foods siparisi verme bence bu sartlarda.

Son düzenleme:
iherb ten alışveriş yapacak arkadaşlar biraz beklerseniz daha mantıklı olacak hepimiz icin cünkü hem fiyatlar yeni güncelleniyor hemde satısa cıkan markaların ürünleri yavas yavaş sitede görünmektedir

Arkadaşlar 10 sayfadan fazla yorum okudum fakat bu siteye nasıl üye olacağımı, kargonun hangi yollarla teslim edilidiği ve hangi şartlarda alışveriş yapabileceğim hakkında yeterince bilgiye ulaşamadım. En baştaki birinci sayfaya.

-Üye olma
-Kargo firmaları, zaman ve fiyatları.
-kaç kiloya kadar ve kaç dolarlık alışverişe kadar gümrük sorunu çıkmayacağı
vb. önemli konularda bir açıklama yazılırsa alışveriş yapmak isteyenler açısından çok faydalı olacaktır.

teşekkürler.

bu adreste buldum ben detaylı bilgi var, rehber gibi..

Arkadaşlar 10 sayfadan fazla yorum okudum fakat bu siteye nasıl üye olacağımı, kargonun hangi yollarla teslim edilidiği ve hangi şartlarda alışveriş yapabileceğim hakkında yeterince bilgiye ulaşamadım. En baştaki birinci sayfaya.

-Üye olma
-Kargo firmaları, zaman ve fiyatları.
-kaç kiloya kadar ve kaç dolarlık alışverişe kadar gümrük sorunu çıkmayacağı
vb. önemli konularda bir açıklama yazılırsa alışveriş yapmak isteyenler açısından çok faydalı olacaktır.

teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırırken kendim öğrendim http://www6.netrition.com/ a üye olmak için ilk başta arama bölümünden istediğiniz ürünleri bulup add diyerek alışveriş listenize ekliyorsunuz alışveriş sepetini tamamladığınızda devam edince aşağıda register yazıyor oradan üye olabiliyoruz kredi kartı ve diğer tüm işlemler sırasıyla yapılıyor ve sipariş tamamlanıyor.

Satın alma işlemlerinde zaten sipariş ile ilgili tüm bilgiler geçiyor 4lbs yani 1.8kg dan ürün ağır olmayacak ve 140 dolardan fazla alışveriş yapılmayacak yazıyor Türkiye için.

En son olarak Kargo işlemi için en başta gemi ile 1/2 haftada teslimat (38 dolardı sanırım) birde 2 özel firma birisi UPS ben onu kullandım 2-3 gün içerisinde teslimat yapıyor onlarda 47 dolardı.

Alışveriş sonunda bana 2 tişort ve 2 tane ürün kataloğu seçtirdi onlarda ücretsiz geliyor. umarım kargoyu ağırlaştırmaz, 3 gün içerisinde kargo gelecek geldiği zaman yada problem çıkarsa yine buraya yazarım.

2 animal flex 49.90 dolar
1 animal pak 28.95 dolar
+ kargo 47.05 dolar
toplam 125.90 dolar tuttu
oda 190 liraya tekabül ediyor, animal flexi Türkiyede bulmak neredeyse imkansız bu ürünler ortalama 140 liraya satılıyor her biri Türkiyeden bu üç ürünü alsaydım 420 liraya mal olacaktı şuanda 230 lira kara geçmiş durumdayım. Asıl parayı kargo kırdı diyebiliriz.

Herkese iyi antremanlar.

o zaman netirion'dan 5lbs'luk protein tozu getirmek hayal...

ürün zaten 42-45dolar, kargo da etti 47dolar: toplam 90dolar civarı,
e buda zaten GGdeki hediyeli fiyatlara yakın
üstelik risk de yok :)

iherb'i biliyorum zaten...
ben netirition'dan almak için diyorum.
netrition, zaten seni uyarıyor, 4lbs üzeri zor geçer diyor, 140$ üzeri zor geçer diyor
protein tozu alma diyor özetle :lol:

Ben NOW Foods'un urunlerinden memnun kalmadim. Tekrar dusun derim. BSN Syntha-6 kullanma imkanin varsa onu tercih etmeni tavsiye ederim, sanirim NOW Foods'ta karar kilma nedenin iherb.com'dan dolayidir; ben o sekilde kullanmistim.

Bu arada iherb.com'a BSN ve birkac kult markanin da eklendigini henuz gordum, aylardir yurtdisindan siparis vermedim ulke degisikliginden dolayi; kesinlikle NOW Foods siparisi verme bence bu sartlarda.

Tamam arkadaşım uyarının dikkate aldım syntha-6 pahallı birde sanırım içinde karbonhidratta var birde daha evvelki yorumlarda bir arkadaşlar ne twinlab ne de mrm demişti. En iyisi now food demişti. Fakat bende l-citrulline aldım memnun kaldığmı pek söyleyemiyeceğim. Nitro tech düşünüyorum ama bakalım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:08 ----------

10 lbs lık ürün getirdim netrition dan.. 120 dolar falandı kargosuz fiyatı.. 4 günde geldi.. :)

Neydi o ürün kardeşim 120 dolar oldukça pahallı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı