30 Kasımda
www.netrition.com dan 2 animal flex 1 de animal pak siparişi vermiştim. Bugün UPS kargo beni aradı ve ürünlerin tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından onaylı olmadığını, ürünü almak istersem tarım ve köy işleri bakanlığından onay almam ve + 300 milyon ekstra ücret ödemem gerekiğini söyledi aldığım ürün zaten 75 dolar 100 doları geçmiyor. Üstüne birde istanbuldan sonra başka illere dağıtım yapmıyoruz lafını duydum. Ürünün parası ve onay sorunu bir yana adamlar +300 milyon para istiyor üstelik sorun olmasa dahi ürünü başka bir ile teslim etmiyorlarmış UPS kaargo birde kargoya 47 dolar ödedik ben böyle bir saçmalık görmedim.
Bu sorunu çözmenin bir yolu yoktur herhalde ürünü gümrükte bırakacağım birde firmaya mail atacağım geri iade kabul ediyorlarsa hiç olmazsa ürün parasını belki kurtarırız.
Devlete donumuza kadar vergi ödüyoruz yine bize oluyor olan aman Türkiyenin godamanlarının cebinden para çıkmasın...... biz yine yurt dışında 25 dolara satılan ürünü Türkiyede 150 liraya alırız. neden olsa refah gelirimiz amerikadan 4 kat daha yüksek.....