Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen böyle :

adszjx.jpg

ruthlesss eline ulaştı mı ürünler?

devlette dısturbıtorlerın tarafında , dısturbıtorler onlara vergı verıyor , ama vatandas 150 euro lımıtını kullanınca devlet bu pastadan pay alamıyacagı ıcın dısturbıtor tarafındalar arkadaslar bence buyuk bır eylem yapmalı bu ıs sanal alemde eposta atmakla olacak ıs degıl kımse bızı cıddıye almaz o sekılde dıyımmm

sole bişi söylicem salonda bir protein tozu getiren var dısardan oda disturbıtor dedimiz kişiden alıyor ve disturbitor arkadaş vergi falan vermiyor adam basbaya konteynırla sokmakta vergi verdine dair kesin konusamayız ama ıcerı sokarken cebe atıyordur o ayrı

müsteşarlığa ben mail atmıstım onların cevabı bu:

Müsteşarlığımızca kargo ve posta takibi yapılmamaktadır.Ancak 07.12.2010 tarihinde rutin e-posta başvurunuzu da İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne yönlendirmiş olup kargonuzu da ilgili gümrükten takip etmeniz gerekmektedir.

Bilgi edinilmesini rica ederim.

BUDA ONLARA ATTIGIM MAİL

merhaba,bilgi edinme kanunu çerçevesinde sizden bilgi almak istiyorum, amerikadan sipariş verdiğim sporcu ürünü 12 kasımda gümrüğe gelmiştir fakat gümrük memurlarının keyfi hareketlerinden dolayı paketim hakkında hiçbir bilgi alamamaktayım . siparişim 45 gün olmasına rağmen hala gümrükte bekletilmekte.Atatürk havalimanı kargo gümrük müdürlüğü kargoların geldiği yer öğrendiğim kadarıyla. Benim gibi yüzlerce sporcu mağdur olmakta .Memurlar kayiflerine göre kutuları bekletebilmekte , en azından hakkımızı bilip ona göre hareket etmek istiyoruz gerekenin yapılmasını ve gerekli bilginin verilmesini arz ediyorum.

Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 13:33

ya bnm kargo hala aynı durumda saat 1 bçktn beri.takıldı mı acbaa ?:shock:

http://www.optimumnutrition.com/products/shaker-cup-p-249.html

bunu alabiliyor muyuz? alabiliyorsak eger kargo parası ortalama ne kadar olur ? bilgisi olan var mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:59 ----------

aynısı bende de yazıyor saat de aynı guncellenir

ruthlesss eger takılmıs olsa cok gec olmadan sıstem guncellenır , sıparıs ıcerıgını yazarmısın?

beyler bu konu hakkında spordan sorumlu devlet bakanlığına mail atsak onlar distrbitörlerin ağzına yüzüne bi s.çsa nasıl olur?
S.çar mı bilmem ama yaparlarsa iyi olur :D

senin adres bildim kadarıyla bursa Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL demesi bursaya hareket etmesi demek fakat pazar gunu aracları calısıyormu bu hava nedenıyle pazar gunu belkı aracları yollamayabılırler yanı rahat olabılırsın

bu arada spordan sorumlu devlet bakanımız adresi [email protected]

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu konu hakkında 2 bolum acılmıs ıkısınıde okudum bazı arkadaslara kesınlıkle katılmıyorum.

Öncelikle Olay şu ; Daha düne kadar bodybuilding ve netrition dan urun getırılebılıyordu ve sonunda Turkıyedeki sporcu gıdası satan ve bu işten evine ekmek götüren firmaların baskıları ıle olması gereken oldu veya olmak uzere.

Şimdi diyeceksinizki cok pahalı turkıye suplement konusunda,
Size bildiğim kadarı ıle soyle acıklayayım.

5 Lbs Yani 2270 Gr Proteının amerıka Cıkıs Fıyatı 30 Dolar
ıthalatcı bu urunun 3 Farklı aromasını getırtsın
Çilek Çikolata Vanılya ( 100 er adet )

100*30 : 3000 Dolar tuttu Fabrıkadan cıkısı
ortalama gemi ile gelirse 400-500 dolar cıvarı Navlun Yanı Ulasımı tutar
Turkıyeye Indıgınde Her aroma Icın 10 adet Urun 5'i Gümrük Labarotuarları 5'i Gdo Analizine gider Ve Kullanılamaz bir daha.
Aracı gumruk musavırı kontrol belgelerını hazırlamak ıcın urun basına 500 ila 700 tl ucret alır.
Her bir kilo %70 proteın oranını asan proteının 1 kılosunda 5 dolar devlet vergi alır.
getırtılen urunlerın arkasında turkce etıket basılır.
tabı Bu Surecte Urun Ortalama 20 ile 45 gun gumruk depolarında bekler ve gunluk ucret yansıtılır.
ve tum ıslemler bıttıkten sonra 30 dolarlık urun ıthalatcının deposuna 50 dolara mal olmus olur.
E bu adamın personelı var ısyerı kırası aracının benzını vesaıre %30 en az kendısı uzerıne koyması gerekır.
oldu 65 dolar bu fıyata satıcı alır ortalama %30 ile %40 arasında o kar koyar.
oldu 84 dolar.
son olarak yazdıgım %30 karda 12 taksıtle sıze sattıgını dusunelım % 14 cıvarında banka kesıntısı %3 kargo masrafı var.

pekı bu urun nasıl ucuz olsun oylebır ımkan yok.

son Bir haftadan berı bakanlıklar ıle yazısıyorlar ve netıceye kavusmak uzereler.

Bugun fedex veya Ups ı arayın urunum neden takıldı daha once takılmamıstı dıye sordugunuzda sıze soyleyeceklerı bu urunlerın tarım bakanlıgınca onay verıldıkten sonra turkıyeye gırmesı gerektıgı bugune kadar gırenlerın ıse gozden kactıgını soyleyeceklerdır.

umarım acıklayıcı bır mekale olmustur

dosuit bu yazdığın açıklamadaki rakamlar bence çok abartı olmuş.Emin ol ki 30 dolara çıkısı olan bir suplement türkiyeye gelene kadar en fazla 5 dolar oynar.%10-%20 de kar koysa zaten gerçek fiyat orataya çıkar.

ruthlesss eğer İstanbulda oturmuyorsan kargon pazartesi teslim olur merak etme gecmiş senin kargon.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:57 ----------

optimum Turkiye distributorude makul fiyatlardan satıyor bence onlarada bir kac mail atsakda ürün çeşitliliğini çoğaltsalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı