Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar tekrar yeni görünümlü forumumuzdan merhabalar. ben de bu aralar suplement sparişi için araştırıyorum. netrition kredi kartı kabul ediyor ama kargo uçuk. airmail harici en ucuz 94 dolar. bb.com da ise 59.99 dolar. şimdi benim spariş tutarım 68.94 dolar civarı. netritionda kargo bedeli ups ile 94.05 toplamda 162.99 dolar oda tl olarak yaklaşık 216 ytl.

bb.com da aynı ürünler 73.98 dolar ve kargo ise 59.99 toplamda 133.97 dolar tl karşılığı 178 lira. arada 29 dolar fark var buda tl olarak 39 lira yapıyor. şimdi bb ye banka aracılığı ile para göndersem masraf bu aradaki farktan çok mu olur yoksa az mı. yani 39 ytl yi geçer mi. ona göre bb ten yada netritiondan spariş vereyim. tecrübe eden arkadaşların cevabını bekliyorum. teşekkürler.....
yok mu bu soruya cevap verebilecek bi arkadaş. bekliyorum. diez özellikle senden. özeline mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu olduğundan hata veriyo......

Aşağıdaki siparişi az önce verdim, bakalım sorunsuz gelecek mi... hayırlısı..

--------------------
Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 200-0009 NO-XPLODE, Orange, 1.81 lbs $35.95 $35.95
1 200-0012 Cell-Mass, Arctic Berry Blast, 1.41 lb $34.95 $34.95
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 40-0043 MixChamp Shaker Bottle, 25 oz $4.95 $4.95
1 40-0015 T-Shirt, Black, X-Large $0.00 $0.00
Subtotal $75.85
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $66.49
Total
--------------------

yok mu bu soruya cevap verebilecek bi arkadaş. bekliyorum. diez özellikle senden. özeline mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu olduğundan hata veriyo......

Firma olarak transfer yaparsan swift ile kesin daha fazla komisyon ödersin (işim gereği) onu biliyorum.
Ama internet sitesinden veya şubeden talimat ile bireysel yapacak isen onu en iyi bankan ile konuşman lazım, her bankanın komisyon oranı farklıdır çünkü..

hernan77 bb.com ve netrition arasında bende kalıyorum buaralar..netrition'ın kargoda koyduğu fazlalığı bb.com 15$ western union masrafı ile kapatıyor..yani nerdeyse aynı..ama bb.comda benim yaşadığım sıkıntıları yukarda anlattım..western ile gönderdiğin için parayı hesaplarında görmeleri ve onaylamaları enson siparişimde 5 gün aldı..3günde kargo..8 gün..yinede gelir tabi eline ama durum bu..
netririondan almadım ama kredi kartında sorun yoksa biran önce eline geldiğini arkadaşlar yazıyorlar..yinede merak ettiklerin varsa mesaj kutusunu boşaltıyorum senin için ;)

teşekkürler diez. 15 dolar masraf artı banka da kuyruk artı memura anlat artı bekle kredikartı daha mantıklı. şimdi googledan western union yazdım bankalar ve ptt 100 dolara kadar 15 dolar 100-200 arası 22 dolar masraf talep ediyorlar. kart daha mantıklı....

western unionda quick collect yada blue form kullanarak bb.com a göndermek zorundasınız..oda diğerlerinden ucuz..15$ fix..bankadaki görevliler pek bilmiyor quick collect formunu..resmen ben öğretmiştim burdakilere..yok falan derler ama ısrar et..bb.comdada http://www.bodybuilding.com/store/help/westernunion.htm bu linki inceleyin..

biraz evvel netrition dan 5 lbs on whey ve 5 lbs muscle tech mass tech sparişi verdim. ilk yurtdışı sparişim. ups ile gelecek. umarım ben de diğer arkadaşlar gibi elime ulaştığında buraya sevincimi belirtebilirim. hadi bakalım.......

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 71-0070 Mass-Tech, Chocolate, 5 lb $36.95 $36.95
1 84-0052 100% Whey Gold Standard Protein, Chocolate Mint, 5.15 lb. $31.99 $31.99
Subtotal $68.94
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 days) $94.05
Total $162.99

ah arkadaşım ah değer mi o kadarcık sipariş için 95$ kargo parası vermeye. şu işi ortak lı yapsanıza yokmu 2 3 arkadaşınız hiç salondan. biz mesela burda 3 kişiyiz arkadaşlar olarak hep beraber sipariş veriyoruz kargo fiyatı %55 %60 daha ucuza gelio. sizede tavsiye ederim yapın bunu yazık bu akdar kargo parasına 60 $ sipariş 90 $ kargo

ah arkadaşım ah değer mi o kadarcık sipariş için 95$ kargo parası vermeye. şu işi ortak lı yapsanıza yokmu 2 3 arkadaşınız hiç salondan. biz mesela burda 3 kişiyiz arkadaşlar olarak hep beraber sipariş veriyoruz kargo fiyatı %55 %60 daha ucuza gelio. sizede tavsiye ederim yapın bunu yazık bu akdar kargo parasına 60 $ sipariş 90 $ kargo

ne yapayım dostum. benim de içim gitti 95 dolar kargoya ama bu ürünlerin türkiye fiyatları ikisi toplam 347 ytl. bana 218 ytl ye mal olacak. 130 ytl daha az.kargo hariç iki ürün 94 ytl yapıyo. şu kargo olayını çözsek aslında mükemmel olacak ama....söylediğin şekilde yapılabilir aslında. benim salonda çoğu öğrenci. adamlar zar zor geçiniyorlar. ve çoğu da suplement kullanmıyo. belki forumdan güvenilir arkadaşlar ile bu işe girilebilinir....
bi daha ki sefere...............

ne yapayım dostum. benim de içim gitti 95 dolar kargoya ama bu ürünlerin türkiye fiyatları ikisi toplam 347 ytl. bana 218 ytl ye mal olacak. 130 ytl daha az.kargo hariç iki ürün 94 ytl yapıyo. şu kargo olayını çözsek aslında mükemmel olacak ama....söylediğin şekilde yapılabilir aslında. benim salonda çoğu öğrenci. adamlar zar zor geçiniyorlar. ve çoğu da suplement kullanmıyo. belki forumdan güvenilir arkadaşlar ile bu işe girilebilinir....
bi daha ki sefere...............

Siparişi çok kapsamlı olmayanlar($50-60) bunu ciddi anlamda düşünmeli. Çok rahat 2-3 kişi birleşip, kargo yükünü ciddi bir biçimde hafifletebilir. Aynı şehirde yaşayanlar için özellikle. Tabii hernan'ın da dediği gibi birbirinize güvenebiliyorsanız.

ya aklıma takıldı. şu kargo olayı uçakla olduğundan mı bu kadar pahalı. gemiyle gelen kargolar yok mudur:) biraz geç olur ama belki daha ucuzdur. ben razıyım 90-100 yerine 20-30 verip 1-2 beklemeye. :) gemiyle büyük firmaların malları mı geliyo. koysunlar araya göndersinler....

20 dolar kargo olsa ne olur yani. 90 dolar uçak bileti gibi. 20 olsaydı birkaç şey daha alırdım. hayal işte...

Aslında sorun 5kg olayı galiba
10 lbs den fazla ürün getiren oldumu hiç fedexle
o zaman kargo maliyeti azalır!
2-3 kişi birleşmekte mantıklı değil gibi sanki zaten 100 dolar ve 5 kg sınırlaması yokmuki!
fedexlle gelenlerde bu sorun olmuyosa ona göre sipariş verebilirz arkadaşlar!
fazla ürün getirebilen varsa yazabilirmi?

Aslında sorun 5kg olayı galiba
10 lbs den fazla ürün getiren oldumu hiç fedexle
o zaman kargo maliyeti azalır!
2-3 kişi birleşmekte mantıklı değil gibi sanki zaten 100 dolar ve 5 kg sınırlaması yokmuki!
fedexlle gelenlerde bu sorun olmuyosa ona göre sipariş verebilirz arkadaşlar!
fazla ürün getirebilen varsa yazabilirmi?

Kota 100 Euro ve kilo sınırlamasına takılan olmadı daha(2 tane 10 lbs alanlar var aynı anda). Ayrıyeten $150'ın geçtiğini de gördüm. Sürekli zorlamak lazım ;)

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price
Total
1 153-0519 Tribulus, 1000mg, 90 tablets
$9.99 $9.99
1 52-0001 Advanced Soy Pro, Chocolate, 1.5 lbs. $13.95
$13.95
1 52-0041 Animal Max, Chocolate, 1000 g $25.95
$25.95
1 52-0205 Natural Sterol Complex, 180 tablets $19.95
$19.95
1 87-0731 N-Large 2, Chocolate, 3.8 lb. $18.95
$18.95
1 40-0013 T-Shirt, Black, Medium $0.00
$0.00
Subtotal
$88.79
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)
$111.23
Total
$200.02

evet gene 200 doları bayıldık :) kalmış 60 gün şöle 85 kilo olalım kollarıda 43 yapalım mideye baklava böreği dizelim mr olimpia olamasakta mr öküz oluruz :D

Benim siparişe bi türkiye hesabı yapalım

Tribulus 45 milyon desek
750 gr universal protein 60 desek
Anmalmax 1000 gr 80 desek
sterol complex (trde satışı yok) 100 desek
2000 gr da nlarge bunada 125 desek

350 milyon :) biz kaça aldık 270 milyon 80 milyonu günümüz türkiyesidne harcamak kolay kazanmak zordur o nedenle hayat risk üzerine kuruluysa denemeye değer arkadaşlar

ya arkadaşlar ben c.tesi netritiondan spariş verdim. ses seda yok. verdiğim gün sadece maile bi mesaj geldi. ondan sonra birşey yok. sparişi verdikten sonra yapmam gereken başka birşey var mı? trac your order a giriyo birşey bulamadım....normal mi. yoksa daha gönderilmedi mi?

ya arkadaşlar ben c.tesi netritiondan spariş verdim. ses seda yok. verdiğim gün sadece maile bi mesaj geldi. ondan sonra birşey yok. sparişi verdikten sonra yapmam gereken başka birşey var mı? trac your order a giriyo birşey bulamadım....normal mi. yoksa daha gönderilmedi mi?

Biraz erken, daha bir gün olmus, bir kac güne Track & Trace´ini görebilirsin sanirim (Ben kendim denemedim netrition´da ama normalde öyle)

Haftasonu işlemiyor kargo, pazartesi açıldıklarında yollarlar, normalde 24 saat kayda geçmesi, tabii birde saat farkı var, en geç salı öğleden sonra takibi açılır, çarşamba öğlen civarı gelir.

Cumartesi ve pazar günleri ABD kesinlikle gönderi ve işlem yapmaz :) bu gece türkiye saati ile gece 11-12 gibi gönderi maili gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı