Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son bir ay içinde 10 lbs üstü getiren var. Zaten konuşulduğu gibi öyle bir madde yok mevzuatta. 10 lbs üstü sipariş verip, alamayan var mı? Gümrüğün biraz şansa baktığını biliyorum, ama son 6 aydır pek sorun duymadım, özellikle express kargolarda.

ben en son toplamda 10 lbs getirttim. 20 lbs getirten vardı galiba. hatta tosbaa iki adet 10 lbs on gold whey sparişi vereceğim diye mesaj da atmıştı. ama sen işi sağlama al. 10 lbs getirt. ne olur ne olmaz......

arkadaşlar keşke eski mesajları incelerseniz 20lb bile sorun yaratmadığını görürsünüz..2 kere aştım 20lb.yi fedexle ve sorun yaşamadım ve hatta foruma bu konuda cevaplar yazdım..tercih sizin tabiki

netrition a baktim l-carnitine icin ama sadece now un var.neden baska marka da satmiyorlar?

arkadaşlar konu baya uzun hepsini okumakda güç ben yurtdışı siparişi yapmış arkadaşların hangi sitelerden alışveriş yaptıklarını öğrenmek stiyorum. netretion com da aradığım ürünü bulamadım bu yüzden yardım istiyorum teşekkürler

benim bildiğim netrition ve bodybuilding birde bulknutrition var ama içlerinde en ucuz kargo bodybuildinge ait tek sorun kredi karı olayını kabul etmiyorlar para gönderiyorsun oda +15 dolar masraf...

76 $ malın fiyatı
98 $ kargo değilmi
Peki kargo usp mi. Emin misin?
BEnde 87 $ sipariş verdim
120 $ civarında usp nin fiyatı idi gerçi benim 10lbs optimum vardı o yüzden de biraz pahalı olabilir. Peki posta ile deneyenler var mı o güvenli mi
Çünkü daha önce ki siparişimde 98 $ ürünü 153 $ fedex kargo fiyatı idi posta ise 97 $ idi. Yani fiyatlar arasında fark çok fazla idi.

INVOICE

Date: Jun 11, 2007 12:31:36
Order number: #3152995
Order status: Processed
Payment method:
Credit Card (AuthorizeNet: AIM)
Delivery method:
International Express Courier (2 - 5 Days) Bodybuilding.com
305 Steelhead Way
Boise, ID 83704
United States
US TOLL FREE: 1-877-991-3411
International: 208-377-9002
Fax: 208-377-9993
E-Mail: [email protected]

ARKADAŞLAR SİPARİŞİMİ VERDİM KREDİ KARTIYLA VE ALIŞVERİŞİ YAPDIM VE BU MESAJ GELDİ DEVAMI DA VAR TABİ ÜRÜNLER VE ADRES. İNŞALLAH GELİR. SORMAK İSTEDİĞİM SEÇTİĞİM KARGO GÜVENİLİRMİ AİRMAİL BU KARGOMU BİLMİYORUM. MALESF FEDEX VEYA UPS YOKDU BUNU SEÇMEK ZORUNDA KALDIM

"özür dileriz, Türkiye'den kredi kartı ödemesi kabul edemiyoruz" şeklinde bir mail gelebilir yakın zamanda.. Bana öyle olmuştu en azından..

burdaki seçilmiş olan fedex..yani airmailde 2-5 gün yazmaz..daha uzun zaman alıyor..buarada tosbaa'nın dediği gibi Türkiden yapılan hileli alışverişler sonucu kredi kartı kabul etmiyoruz gibi bir mail gelebilir..

not: büyük harfle yazmayalım..kuralları okuyalım..

We have cancelled your order and reported your identifying information tothe proper authorities for investigation. Bodybuilding.com Security

arkadaşlar yoksa bu mailmi? Fakat şimdi netten kredi kartıma baktım kartımdan para çekilmiş gözüküyor

evet o mail..
genelde doğrudan bu şekilde suçladıkları pek olmazdı ama..
mail yazıp durumu açıklarsan parayı karta iade ederler sanırım, sorun olacağını sanmıyorum... kolay gelsin.

pardon ben talathancı yazmış sandım, sen farklı birisiymişsin :) sen de mi sipariş vermiştin?

ödemeyi paypaldan yapıp onaylamadan geri dönüp kredi kartıyla vermişdim böyle bir mail gelincede heralde paypal dan ödememi iptal ettiğim için böyle bir mail gönderdiler sandım peki burada tam olarak ne yazıyor yardımcı olabilirmisiniz ilgiize teşekkür ederim

We have cancelled your order and reported your identifying information tothe proper authorities for investigation. Bodybuilding.com Security
"Siparişinizi iptal ettik ve kimlik bilgilerinizi soruşturma için yetkili birimlere rapor ettik"

Hello,

The amount was never actually pulled out from your account.

I do apologize for the inconvenience on your order! Unfortunately, our credit card processor cannot verify the information provided by your credit card company. Therefore, we cannot accept your credit card payment. We will only be able to accept a Western Union payment or a U.S. money order. Please refer to this link for additional information on Western Union: http://www.bodybuilding.com/store/help/westernunion.htm. Once we have received your alternative payment we will be able to reinstate your order.

EN SON BÖYLE BİR MAİL GELDİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı