Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm
Devlet yurdunda kaliyorum , fitness maceram lisede hevesle başladı 3 4 ay sonra sınavdan dolayı bıraktım şuan üniversitedeyim tekrar başladım fakat kafam karışık .
Çünkü : Bu sporu yapmak için yeteri kadar beslenmeye ekonomik durumum elvermiyecek gibi , bu durumda boşa kürek çekmektense bırakmalı mıyım ?
Çünkü zaten tıp okuyorum , boşa çaba sarfetmeyelim .
Kısaca beslenme durumumdan bahsedeyim
Sabah : 3 veya 4 yumurta , 1 salam 1 kutu bal 1 kibrit kutusu beyaz peynir çeyrek ekmek (sabahları bu şekilde şimdilik buna ekleyebileceğim yulaf ezmesi olabilir )
Öğlen : okulda ne çıkarsa
genelde pilav yanında da sulu yemek
Akşama doğru : 1 tabak pilav veya makarna yanında tavuk sote
Akşam : 1 tabak pilav veya makarna yanında tavuk döner veya tavuk but
Gece de bi tane muz veya biraz fıstık ( buna ek olarak biraz zorlarsam ton balığı olabilir .)
Not: Boy 1.86 kilo 75 76 civarı
Arkadaşlar dediğim gibi bu beslenmeyle bir şeyler olur mu ?
Realist bir şekilde cevaplarinizi bekliyorum .
Saygılar
Devlet yurdunda kaliyorum , fitness maceram lisede hevesle başladı 3 4 ay sonra sınavdan dolayı bıraktım şuan üniversitedeyim tekrar başladım fakat kafam karışık .
Çünkü : Bu sporu yapmak için yeteri kadar beslenmeye ekonomik durumum elvermiyecek gibi , bu durumda boşa kürek çekmektense bırakmalı mıyım ?
Çünkü zaten tıp okuyorum , boşa çaba sarfetmeyelim .
Kısaca beslenme durumumdan bahsedeyim
Sabah : 3 veya 4 yumurta , 1 salam 1 kutu bal 1 kibrit kutusu beyaz peynir çeyrek ekmek (sabahları bu şekilde şimdilik buna ekleyebileceğim yulaf ezmesi olabilir )
Öğlen : okulda ne çıkarsa

Akşama doğru : 1 tabak pilav veya makarna yanında tavuk sote
Akşam : 1 tabak pilav veya makarna yanında tavuk döner veya tavuk but
Gece de bi tane muz veya biraz fıstık ( buna ek olarak biraz zorlarsam ton balığı olabilir .)
Not: Boy 1.86 kilo 75 76 civarı
Arkadaşlar dediğim gibi bu beslenmeyle bir şeyler olur mu ?
Realist bir şekilde cevaplarinizi bekliyorum .
Saygılar