Yurtta kaldigim icin elimden geldigi kadariyla bu besinleri alıyorum sizce nasil ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -buRak.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 Haftadır spor yapıyorum 177boy 68 69 da kilom var ve yurtta kaldığım için elimdeki imkanlarla hareket ediyorum mesela sabah kalkinca bir kase sute 4kasik yulaf ezmesi katiyorum. Oglen yemekhanede çıkanı yiyorum aksamda 6 gibi spora gidiyor 8 9 gibi çıkınca bir bardak üzüm suyu muz süt tonbaligi ve uzerine birazda lor peyniri yiyorum belki sindirime yardimci olur diye soda iciyorum az önce yumurta aldim bunu pisiremedigim için direk icecem bu icme isini nasil kolaylastiririm kactane icmem gerekiyor sarilarini ayirmasam olmazmi? bu arada bel çevremde biraz yaglanma ve cok fazla olmasada gobegim var nelere dikkat etmeliyim.

ögrencilik yıllarımda yurtta kalırken su ısıtıcı kettle alıp yumurtayı onun içinde haşlıyordum odada sana tavsiyem bu yöndedir ben sahsen çig yumurtayı önmiyorum içindeki bakteri ve parazit ve hatta sarmonella virüs ünün acıga cıkmasından dolayı
Teşekkür ederim o zaman bi Kettle alayım ben. Diğer beslenme şeklinde bir sorun varmi peki bu yönde bir bilginiz varmi

Yumurtayı kesinlikle çiğ tüketme,bu dediğin besinler güzel bu spor için uygun,başlangıç olarakda kilo başına 1-1.2 gr protein alımını tamamlamaya çalış.

Saat 6 da spora gidiyorsan 4- 4.5 gibi karbonhidrat ağırlıklı besin tüketmeni öneririm. En basitinden 1 paket tam tahlıllı ekmek al hergün tüket 2-3 dilim spor öncesi.

spora başlamadan en az 1 saatt önce mutlaka karbonhidrat almaya bak ve yumurtayıda çiğ tüketmeni önermem protein bakımından ve fiyat olarak iyi bir öğün yumurta haşla ve öyle tüketmeyi dene
vücut ağırlığı basına 1.5 yada 2 gr protein almanı öneririm ama yeni başladığın için 1 ve 1.5 gr arasında tutabilirsin
bunun dışında yağlı şekerli gıdalardan mumkün olduğunca uzak dur nevsine yenilemeyip bazen kaçamak yaparsın yeni başladığın için olsun azim et hepsini yenersin
ben bu spora başladığımda tam 117 kiloydum şu an 87 kiloyum azim edince hepsi olur iyi sporlar:)

Yumurta Haşlama makinesi diye birşey var sinbo markasini oneririm fiyatida 30 lira birsey di sanırım

Back
Yukarı