Yurtta tavuk sorunu

Bizim burda bir tavukcu var ben 'abi bir pismis tavuk' diyorum butun tavuk pismis olarak veriyo. 6-8 lira bir sey. Sen de oyle alip kantinde veya bir yerde yiyebilirsin. Bir de niye pisiremiyorsun ki arkadaslarin mi rahatsiz oluyor?

protein tozu kullan biraz dğer besin ögelerini çıkan yemeklerden falan halledersin
beslenme yoksa protein tozu hiçbir işe yaramaz. hormon takviyesi ya da ilaç değil ki bu kadar etkili olsun...

Cok amaçlı pisirici olayını arastircam pismis alsam ogunlere bolcem sıkıntı olcak günlük 160 gr bulmak zor oluyor tavuksuz.. haftada 3 ton balığı takviyesi haftada 3 tavuk yapayım diyorum bakalım protein tozunu hic kullanmadım ihtiyaç duymuyorum 1.5 yıldır takviyesz yapıyorum ve memnunum da

fa2e0924fae582fce9a2910fe595e60e.jpg

Ben eve aldım hayatimi kolaylastirsin diye yurtta güzel olur diye düşünüyorum

dışardan pişmiş al .... ögün de kaç gram yiyeceksen böl her bir böldüğün öğünü tam tahıllı lavaş satıyorlar onla dürüm yap at poşete istediğin yerde çıkart ye .... oldu da bitti afiyet olsun

ben de ev için elektrikli pişirici arıyorum. birkaç mesaj üstteki sinbo'ya ve actifry'a baktım. bir de internette multicooker diye geçen pişiriciler var. çok güzel görünüyor ama emin olamıyorum.

Back
Yukarı