Yurttta yaşıyorum ve zayıflamak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Corvo

Üye
Merhabalar. Evet başlıkta belirttiğim gibi farklı bir ilde bir yurtta kalıyorum. Yani beslenmemi pek kontrol edemiyorum. Çünkü belirli bir yemek listesi var ve yemek yapma olanağım da yok malesef. Spor açısından ise alt katımızda koşu bandları, bisiklet ve bazı aletler var(isimlerini tam bilmiyorum). Spor geçmişi olarak ise futbol ve basketbol oynamışlığım var. Ama zevk için. Aldığım kiloları ise 11.sınıfın yazında ve 12.sınıfta aldım. Malum oturmaktan. Ve bunları vermek istiyorum. Basenlerim ve kalçam normalden çok büyük ve yağlı. Göbeğimi söylemiyorum bile. Ve kendi başıma spora başlarsam yanlış bir şeyler yapacağımı düşündüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Boy: 166 cm
Kilo: 80 kg

Eklentiler

• 20171125_132332.jpg
    20171125_132332.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 385
  • 20171125_132506.jpg
    20171125_132506.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 352
Dostum öncelikle forumda beslenme ile ilgili birçok konu var onlara bir göz atmanı tavsiye ederim.Youtube'da ise birçok video var beslenme ile ilgili onlarada bir göz atmalısın.Günlük makrolarını ayarlayıp ve günlük kalori alımını da dengede tutarsan istediğin sonuca mutlaka ulaşacaksın.Benim önerim kesinlikle hızlı kilo vermemen yönünde.Sabırlı ol ve definisyonunu bir süre uzun tut.Olası sarkmaları engellersin ve kardiyovasküler yapını ve ayrıca bağışıklık sistemini yormamış olursun.Amacın tartıya çıktığında gördüğün değerin azalması değil,yağ oranının düşmesi olsun.Bunun içinde kaslarını olabildiğince korumalısın.Beslenmende protein ağırlıklı olsun.Fakat sağlıklı yağları ve sebzeleride eksik etmemelisin.Forumdan bir başlangıç programı seçip,olabildiğincede beslenmene dikkat edersen güzel sonuçlar elde edebilirsin.

Dostum öncelikle forumda beslenme ile ilgili birçok konu var onlara bir göz atmanı tavsiye ederim.Youtube'da ise birçok video var beslenme ile ilgili onlarada bir göz atmalısın.Günlük makrolarını ayarlayıp ve günlük kalori alımını da dengede tutarsan istediğin sonuca mutlaka ulaşacaksın.Benim önerim kesinlikle hızlı kilo vermemen yönünde.Sabırlı ol ve definisyonunu bir süre uzun tut.Olası sarkmaları engellersin ve kardiyovasküler yapını ve ayrıca bağışıklık sistemini yormamış olursun.Amacın tartıya çıktığında gördüğün değerin azalması değil,yağ oranının düşmesi olsun.Bunun içinde kaslarını olabildiğince korumalısın.Beslenmende protein ağırlıklı olsun.Fakat sağlıklı yağları ve sebzeleride eksik etmemelisin.Forumdan bir başlangıç programı seçip,olabildiğincede beslenmene dikkat edersen güzel sonuçlar elde edebilirsin.
cevabınız için teşekkür ederim. Ama beslenme konusunda sıkıntı yaratacak bir durum var. Yurtta belirli yemekler çıkıyor. Onlara göre nasıl bir program ayarlayabilirim sizce?

aga 50kg yim senin çözümün bende ne bulursan atlama biraz boğazını tutucaksın açıkcası her geleni yersen patates gibi olursun tabi zamanla birlikte olur bu spor + az yemek bu işin sırrı bide zaman 1 ay kendini böyle tuıt diyelim 10kg verdin baktınki kilo veriyosun zaten kendin artık fazla yememeye başlıcaksın

Back
Yukarı