yuzme yag yakar mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mirposs

Üye
Sa arkadaslar yuzme yağ yakarmi ? Birde forumdan bir arkadas bir konuyo vucudun kendini korumasi icin yag tabakasi yapiyormus hatta yuzuculerdede belli etmiyomus o yuzden kaslar dogrumu bu bilgi emin olamadim ? Yani yuzup gobekdeki hafif yaglari eritirsekde baklavalae gozukmezmi?

24 saat yüz baklavan yine gözükmez dostum tabiki güzel bir kardiyo olup vücutunu şekillendirir ama beslenme karın kasında 1 numara yani beslenmezsen 60 kilodada karın kasın çıkmaz yağsız olmak lazım güzel beslenip kardiyo niyetine yüzersen çok iyi olur tabi

24 saat yüz baklavan yine gözükmez dostum tabiki güzel bir kardiyo olup vücutunu şekillendirir ama beslenme karın kasında 1 numara yani beslenmezsen 60 kilodada karın kasın çıkmaz yağsız olmak lazım güzel beslenip kardiyo niyetine yüzersen çok iyi olur tabi
Yok beslenme zaten olcak da hani vucut boyle bir tepki veriyorsa gercekten gozukmezmi yag tabakasi yapiyormus ic organlari korumasi icin yazioduda

yüzme su içinde yapıldığı için vücudun bi adaptosyonudur vücudu yağlandırdığı doğru ama adamlar 6 yaşında başlıyolar yüzmeye yüzücü omzu denen bi hastalık bile var hatta ama sen fit bi vücut için yüzmeyi tercih edebilirsin kardeşim mesela 400 metre yüzmek çok iyi forma sokar kalori yaktırır

yüzme su içinde yapıldığı için vücudun bi adaptosyonudur vücudu yağlandırdığı doğru ama adamlar 6 yaşında başlıyolar yüzmeye yüzücü omzu denen bi hastalık bile var hatta ama sen fit bi vücut için yüzmeyi tercih edebilirsin kardeşim mesela 400 metre yüzmek çok iyi forma sokar kalori yaktırır
Hah sorum da burdan iste karin kasi yapabilirmiyim ben ? Yaglanma yaptigi icin kaslar gozukmez diye korkuyorum da ?

sende yağlanma yapmaz emin ol yüzme bütün kas gruplarını çalıştırır yüzme+karın çalıştınmı ideal kilodaysan zaten karın bölgesi belirginleşir ama yüzmeyi tam stil yüzebiliyomusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı