• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

zayıf yerler için önerileriniz....yaş 16

bedd_v07

Üye
yas:16
boy:178
kilo:73-75 arası

bu yaşıma kadar hiç çalışmadım....sadece protein ağırlıklı beslenmeye gayret ettim...hiç bi sporla daha önce uğraşmadım
eksik veya zayıf yerleri......eleştirilerinizi.....geliştirmem gereken yerleri,söylerseniz sevinirim....bulunduğum yerde salon yok,önerileriniz ona göre olursa daha iyi olur.D

şimdiden teşekkürler....D

Eklentiler

• fghfghfgh.jpg
    fghfghfgh.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 868
  • fghfghfghfghujkukuk.jpg
    fghfghfghfghujkukuk.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 889
  • fghfhh.jpg
    fghfhh.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 882
  • ghghghghgh.jpg
    ghghghghgh.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 803
  • ghjghjghjy.jpg
    ghjghjghjy.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 817
  • hjhjhjhj.jpg
    hjhjhjhj.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 813
Son düzenleme:
ya xxxxxx zayıf yerlerim eksik yerlerimi yazınız demişsin.yanlış anlama ama neren tamki.güzelce egzersizlerini yap düzenli çalış.düzenli beslen ne eksiğin kalır nede başka bişey.yani eline ağırlık almamışsın nerem eksik diyosun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en cok gogusler eksık yag oranında fazla gıbı mıden cıkmıs mekık cekmenı ve kardıo yapmanı onerırım

Eksik yerler:hepsi
yapman gereken: çalışmak..
kolay gelsin...

en iyi yerin kanat diyebilirim diğer yerlerin daha belirgin bile değil .. zaman antreman beslenme ve dinlenmeye ihtyacın var

1- beslenme
2-antreman
3- dinlenme
4- zaman
5- sabır :)

sayın arkadaş bugüne kadar hiç bi spor yapmadan tamamlanmış bi yerin olmasını beklemen normal mi sence?herkes aynı şeyi demiş ama bence ilk yapman gereken şey konuyu kapat resimlerin dursun sonra 3 ay vg yap ve eski resimlerinle beraber karşılaştırmalı olarak yenilerini koy.sonra yorum bekle.neden 3 ay dersende 3 aydan önce cok belirgin bi gelişme bekleme.kal sağlıcakla

eksik yer derken ....nereleri daha ağırlıklı çalşsam benim kemik yapıma uygun düşer daha güzel durur demek istedim....

çalışmaya başladım bu arada önerilerinze tşkkürler...kardiyo olarak koşu
ya bide bicepslerim asla ağrımıyorlar....5x15 şeklinde 5 kg dumbell çalşıyorum set arası 40 sn kadar dinlenme...doğru çalıştığıma emininm ama ağrımıyorlar...diğer yerlerde sorun yok çalışınca ağrıyorlar

Son düzenleme:
5 kg hafıf artırın ondan agrımıyordur

tekrarı azaltıp agırlıgı artırmaya calıs

teşekkürler öneriler için......biceps dışında diğerlerinden daha çok çalışmam gereken çok zayıf noktalar olarak nereleri gördünüz?bench_O

daha çok yağlancam diye yemeye korukuyorm....hem hacim kazanmak hem yağ yakmak durumunda kaldım......ilk önce yağ yakmayı düşündüm....siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
yağın çok sayılmaz. yağ yakarak güçten düşürme kendini dostum.
direk kas yapımına bağla. sırt güzel omuzları büyüt. bicepsin çok çıkmış tricepsi de görmek lazım

bence vucudun spor yapmayan birine göre gayet güzel.
biraz göbek var. az kardiyo ile yakarsınız.

teşkkürler...öneriler için ...ama ben cardio yapmayı kafaya koydum yüksek proteinli yapıyorum kas kaybetmemek için ....plajda falan oturunca o yağların daha az gözükmesi lazm.D......

bu fotolar 2 hafta önceki fotolardı ve 2 haftadır hergün sıkı cardio yapıyorm....yüksek protein alıyorum...+ hiç kilo vermedim fakat yağ yaktımın farkındayım yağ dokum sıkılaştı ....2+3 hafta daha devam edip yeni fotoları atarım......D

bi gelişme falan olduğundan eklemiyorum..öyle 2 haftalık cardio+düzensiz bi çalışma .....
evet göğüs uçları yağlı benim hoşuma gitmiyor...biraz iri göstersedea32

Eklentiler

• uuuuuuuuuu.jpg
    uuuuuuuuuu.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 438
  • jjjuıuıuıuı.jpg
    jjjuıuıuıuı.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 471
Son düzenleme:
cardiyo gereksiz bence ağırlık çalışmak yağ yakımını daha çok hızlandırır emin ol bilmem kaç dk koşmana gerek yok yani güzel seri kısa aralıklı ağırlık çalış onun yerine.

bu zamana kadar sabah 3 tam yumurta akşam 2 tam yumurta ++peynir vs....bıktım
whey almaya karar werdim

Hardline %100 Whey Protein 2300gr yanında (Glutamine 100 Kapsül + Chromium Picolinate 100 Tablet hediyeli) ve 107 tl olması bana cazip geldi...yoksa optimum nutrition alacaktım baktım hediye war ve 50 tl daha ucuz aynı kiloda....sipariş werdim gitti bakalım hayırlısı......

Back
Yukarı