Zayıflamak için okul eşliğinde diyet

Ram55

Üye
Malum okul olduğu için 3 öğün yiyorum oda şöyle olacak ;

Sabah kahvaltı 6.30-7 gibi , 2 adet yumurta ve yağsız 1 bardak süt 1 dilim ekmek ( beyaz ekmek veya tam buğday )

Öğlen 12.30-13.00 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1 kaşık bal olabilir ya da içine 1 su bardağı süt

Akşam 16.00-18.00 arası , ton balığı , sebze meyve , olabilir.

Gece 10-11 gibi antreman ve antremandan 30-60dk önce 1 adet yağ yakıcı içme

Bu programda 65 kg ve kiloyu düşürmem lazım göbek ve göğüs istediğim şekilde değil boy 1.63

Bu yemek şeklinde kas oranımda artma olurmu ? ve kilo verebilirmiyim düşünceleriniz nelerdir

Sabah kahvaltı 6.30-7 gibi , 2 adet yumurta ve yağsız 1 bardak süt 1 dilim ekmek ( beyaz ekmek veya tam buğday )

Öğlen 12.30-13.00 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1 kaşık bal olabilir ya da içine 1 su bardağı süt

Bu programda 65 kg ve kiloyu düşürmem lazım göbek ve göğüs istediğim şekilde değil boy 1.63

Bu yemek şeklinde kas oranımda artma olurmu ? ve kilo verebilirmiyim düşünceleriniz nelerdir

Protein ve karbonhidrat ihtiyacını yeteri kadar karşılarsın geriye spor kalır antrenörün iyiyse sende sporu severek ve isteyerek yaparsan sorun çıkmaz zamanla vücudun istediğin halini alır önemli olan istemek ve azmetmek gerisi geliyor emin olabilirsin başarılar...

Bu yediklerinle doyacak mısın ? Kilo verebilirsin.Ancak sağlıksız olur.Protein ihtiyacını karşılayamıyorsun.Antrenman saatin çok geç.Antrenman sonrası protein ihtiyacını karşılaman gerekecek.Bunu da antrenman sonrası bir öğün koyarak yapmalısın.Ancak saat 10-11 gibi yiyecek olduğun bir öğün sana faydadan fazla zarar getirir.Benim sana birkaç önerim olacak.Sabahki yumurta sayısını arttır.Kahvaltıda yiyebiliyorsan az da olsa lor peyniri.Öğlen bulgur pilavı ya da kepekli makarna.Yanına ton balığı ya da tavuk eti.Antrenman sonrası da hafif proteinli bir öğün daha iyi olacaktır.

Gece 10-11de antrenmn yapıcaksan derslerine nasıl yoğunlaşıcaksın? Bence gece yapmak yerine antremanını okul çıkışında yap.

Back
Yukarı