Zayıflamalı mıyım?

Merhabalar. 1 yılı biraz aşkın süredir spor yapıyorum. toplamda 16 kilo aldım. 66 kilodan 82 kiloya çıktım. Zaten skinny fittim. Çok şükür toparladım biraz. Yaşamayan anlamaz gerçekten berbat bir durum. Aynı zamanda kollarım çok ince. Genetiğim de kötü, geliştirmekte zorlanıyorum kolları. Neyse şimdi yaz geliyor malum. Fit bir vücudum olsun istiyorum, karın kaslarımın göründüğü. Ama buna ulaşana kadar zayıfladıkça kollarım daha da incelecek. Ne yapsam bilemedim. Define olunca nasıl bir şey çıkacak onu da merak ediyorum açıkçası. Sizce definasyona başlamalı mıyım, başlarsam ne zaman başlamalıyım. 4 ay var. 4 ay boyunca definasyon mu yoksa 1-2 ay daha bulkla devam edip sonra mı definasyon yapmalıyım. Bir de nasıl bir beslenme programı uygulasam daha iyi olur? Boyum 1.83 bu arada.

a1.jpg
a2.jpg

Sana şahsi tavsiyem. Bu yaz için baklava hayallerini ertele. Ust vucutta define olacak bir kutle yok bence belin kalın. Onu biraz inceltmeye bak kutle kazanimina devam et yagsiz temiz bir sekilde.bir sonraki yaza hayallerini gerceklestir.

Sana şahsi tavsiyem. Bu yaz için baklava hayallerini ertele. Ust vucutta define olacak bir kutle yok bence belin kalın. Onu biraz inceltmeye bak kutle kazanimina devam et yagsiz temiz bir sekilde.bir sonraki yaza hayallerini gerceklestir.
Hadi yaa, çok istemiştim bu yaz define olmayı. Çok mu kötü görünür sence

Hadi yaa, çok istemiştim bu yaz define olmayı. Çok mu kötü görünür sence
Ben sahsi fikrimi belirttim :) secim senin elbette.
Bende seninle aynı süredir yapıyorum bu sporu bende 15 16 kilo aldim boy 1.75 kilo 75 yagsiz büyüdüm diyebilirim. Karin kaslarim belirgin. Ama insanlarin amaçları farkli. Benim karin kasim belirgin ama gerekirse yaza gozukmesin ama daha fazla hacim alayim benim uzun sureli hedefim 85-90 kilolara kadar çıkmak.ama dedigim gibi karin kasi merakim yok çalışyorum elbette belirgin de dediğim gibi insanda dönem dönem karin kasi cikmali elbet .ama benim cokta derdim degil.

Son düzenleme:
Ben sahsi fikrimi belirttim :) secim senin elbette.
Bende seninle aynı süredir yapıyorum bu sporu bende 15 16 kilo aldim boy 1.75 kilo 75 yagsiz büyüdüm diyebilirim. Karin kaslarim belirgin. Ama insanlarin amaçları farkli. Benim karin kasim belirgin ama gerekirse yaza gozukmesin ama daha fazla hacim alayim benim uzun sureli hedefim 85-90 kilolara kadar çıkmak.ama dedigim gibi karin kasi merakim yok çalışyorum elbette belirgin de dediğim gibi insanda dönem dönem karin kasi cikmali elbet .ama benim cokta derdim degil.

Anladım, teşekkür ederim.

Kanka bulka girip kütleni arttır omuzlarını geniş tut. belin, büyük omuzlara karşı ufak gözükür ondan sonra iyi kütle koyunca patlat defineyi

Hayır kullanmıyorum ama bi hormon testi yaptırmak istiyorum pek memnun değilim gelişimimden.

ben öyle kilolu bir vücut görmüyorum. yani kütle alman gerekiyor. ama 1 yılda böyle bir şey olduysa mutlaka bazı şeyleri kontrol etmekte fayda var. yani olay sadece beslenme, uyku falan değil. senin vücut yapmanda her şey önemli. hormonlar, tükettiğin gıdalar, metabolizma hızı, sigara-alkol kullanımı, stres, günlük yaşantı vs. bunları bir araştır o zaman neyin yanlış gittiğini daha iyi anlarsın :)

Back
Yukarı