sen istiyorsun hem ayranım dökülmesin hem de canım sıkılmasın

İlk zamanlarda bende senin gibiydim hemen vücut yapma peşinde amansızca ağırlıkları basıyordum protein tozunu içiyordum filan ama şimdi gözüm açıldı.
Artık yememede dikkat ediyorum. Mesela her gece keyif olarak Ruffless sade + kola + çikolata ile film izler yatardım ve sabah öğle akşam yemeklerim çok dengesizdi.
İlk olarak internette beslenme ile ilgili videolar ile başladım. Nasıl kendime özel beslenme düzeni çıkartırım falan filan.
Şimdi bir alışveriş merkezine gittiğimde bir şeyi canım mı çekti hemen önce o ürünün arkasındaki protein, karbonhidrat, kalori vb. değerlerine bakıp ona göre alıyorum.
Eskiden yapmazdım ama şimdi artık 1 günde yediğim her şeyin kalori, şeker, karbonhidrat, protein değerlerini hesaplıyorum.
Mesela sabah 100 gr yulaf + 200ml süt + 30 gram yabanmersini + 30 gram çilek (çilekleri doğrayarak hepsini 1 kaseye koyup karıştırıyorum) + Yanına kahve.
Öğle yemeği ; 5 yumurta beyazı 1 tam yumurta + 200 Gram tavuk göğüsü (tavada yağsız ince ince dilimlenmiş kızartarak) + 1 kase yoğurt + 180ml ayran.
2.5 saat sonra spora gidiyorum.
Spor bittikten hemen sonra üzüm suyu. Kasların ihtiyacı olduğu karbonhidratı sıvı olarak vücuda basıyorum.
Akşam yemeği; Artık evde ne yaptılarsa ekmeksiz kaşıkla giriyorum.
Eğer 2 sene önce biri bana sen bunları düzenli olarak yapacaksın deseydi çok gülerdim ve çevremdeki herkes sen hayatta böyle birşey yapmazsın derlerdi. Ama şimdi maymun gözünü açtı.
Sana tavsiyem boş zamanın muhakkak vardır internetten kendine beslenme düzeni uydur. Veya en iyisi bir diyetisyene git ve onun sözünden çıkma.
Eğer boyunun uzamasını istiyorsan spor salonunda az ağırlıklara gir ve ardından kardiyo yap. Spordan sonra 1 saat hiçbir şey yeme. Büyüme hormonu bırak bütün vücuda salgılansın ve son olarak gece yatmadan 2 saat önce ağzına hiçbir şey koyma çünkü biliyoruz ki büyüme hormonu en çok gece yatarken salgılanıyor. Futbol oynamak için en iyi yaştasın, en iyisi olmak istiyorsan çok çalışman lazım kilonu engel olarak düşünme full kardiyo ve diyet devam