ZAYIF YAPILIYIM HANGİ EKMEĞİ TÜKETMELİYİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MERHABA ABİLERİM 15 YAŞINDA LİSE ÖĞRENİCİSİYM 1.77 BOYUM VAR 54 KİLOYUM (EKTOMORF DİYORLAR SANIRIM) BOYUMA GÖRE 68 KİLO OLMAM LAZIM KİLO ALMAK İÇİN ÇOK ÇABALIYOM AMA EKMEK TÜKETMELİYİMİYİM BİLMİYORUM SON 1 AYDIR BEYAZ EKMEĞİ KESTİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ YİYİYORUM SİZCE HANGİ EKMEĞİ TÜKETMELİYİM

kaliteli karbo tüketicen akşam evde ne varsa ye ekmek diye ayırma o yediklerin üstüne kendini zorla 2 tabak makarna ye 200 300 gram falan

Bence Ekmeğin her türlüsü karbonhidrattır ve çok bir faydası yoktur fakat illa kullanıcağım diyorsan o zaman esmer ekmekleri kullanmanı öneririm tam buğday ekmeği gibi. Çünkü bu ekmekler seni daha uzun süre tok tutacaktır.

ne bugdayı ne esmeri ya 177/54kg lik bir adama bugday ekmegi hesabımı yapılır ya, bunun o boyda olupta 100 kg bir adama kibrit kutusu hesabı yapılmasından bı farkı yoktur resmen.içki fazla kacırılmıs heralde.ne bulursan ye soyle 61-62kg'ye kadar, ondan sonra yagsız buyumek ıstersen artık esmer bugday tam tahıl yok %60 tahıl öyle ekmeklere gecersin..üstte denildiği gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- TÜM HARFLERİN BÜYÜK YAZILMASI YASAKTIR

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı