• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Zirzopp Hayat tarzının değişmesiyle geçen 1 yıllık değişimim

steroidin zarari hakkinda yazacaktim ama, yukarida bazi arkadaslarin belirtmesine karsi genede streoidin kendi egonu tatmin edecek guzel taraflarini bir kere asilamissin beynine :)
bende de oluyor bazen oyle, sadece ben gormek istedigimi goruyorum, yada duymak istediklerimi duyuyorum, ya da okumak istediklerimi okuyorum egomu tatmin etmek icin... gercekten vucut gelistirme ile para kazanmayi dusunmuyorsan steroide gerek olmadiginin kanaatindeyim, zarari ap-acik ortada, birincil yan etkisi testislerin kuculmesi ve vucudun dogal olarak testosteron uretmemesi; degmez. Diger yan etkilerini saymak istemiyorum; sen demissin ki kimse karaciger yetmezliginden olmedi diye ama kalpten 30-35 yaslarinda obur dunyaya adresini degistiren cok insan (vucut gelistirici) var... Aziz Shavershian-i youtube-da takip eden milyonlarca kisi vardi, sozde steroid kullanmadan dogal bir vucuda sahip olan bir ektomorf, 22 yasinda kalp krizi gecirdi ve su an toprak altinda curuyor, arkasinda annesinin gozyasi, degmez yani gercekten :)

sabir ederek, uzun surelere yayarak calismaya devam etmelisin, "binayi dikeltmek zor, yikmak kolay" biliyorum ama sabretmelisin, guzel beslenmelisin, kurlere verecegin parayla guzel bir supplement kombinasyonu yapabilirsin... supplementler her ne kadar mucizevi bir gorev yapmasalarda, creatin, carnitine gibi urunler gozle fark edilecek olcude fayda sagliyorlar. multivatiman kullan, protein tozu ic, pre-post workout desteklerini tuket, balik yagi tuket ama steroide bulasma bence... Herkes kendi hayatini kendisi belirliyor tabi, karisilmamasi gerekir, ama bizimkisi tavsiye, yasin benden buyuk, ufak kardes tavsiyesi olsun :)

eski foto ile karsilastirilsa gelisme guzel bence, kutle istiyorsan yaglanmaman kacinilmazdir. steroidsiz, saglikli hayata devam!
Kardeşim selamlar;

Steroid ile ilgili çok fazla yazı okudum. Yazdıklarında çok haklısın. Tüm yan etkilerini, olumlu etkilerini herşeyi biliyorum. Yapacağım diye bir şey yok yani kesin karar vermedim. Ama yaparsamda bilinçli bir kullanıcı olacağım. Paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim

Kütle olarak iyisin ama parçalanma vaktin gelmiş bence antreman şiddetini ve beslenme kaliteni arttrdınmı daha temiz kas elde edip 2015 yaz başı define olursun parça parça .. bu arada vücut yapın ektomorf değil ram tersi endomorf olduğunu düşünüyorum çünkü bir ektomorf vücudu ömrü boyunca bile yese böyle yağ tutmaz kardeş:)

Kütle olarak iyisin ama parçalanma vaktin gelmiş bence antreman şiddetini ve beslenme kaliteni arttrdınmı daha temiz kas elde edip 2015 yaz başı define olursun parça parça .. bu arada vücut yapın ektomorf değil ram tersi endomorf olduğunu düşünüyorum çünkü bir ektomorf vücudu ömrü boyunca bile yese böyle yağ tutmaz kardeş:)
zyzz steroid kullandığını her yerde belirtiyor zaten steroid kullanmayan prof yok natural yarışmalara katılıyorlar genellikle natural vücutcularda.Bence bu işten para kazanmıosan o kadar riske paraya acıya değmez diyorum steroid kullanmak

vucudunda hacim almaya devam etmelısın zaten sezonu kacırdın adam gıbı beslenıp gelecek yaza kadar hacim ve bulk girmeni şiddetle öneririm[DOUBLEPOST=1406441522][/DOUBLEPOST]kollarında 39 durmuyor kardesım bu sogukken ölçmediğinden kaynaklanıyordur benim kendi kolum 1 sene öncesıne 39du buda 1 sene önceki halim sen karsılastır
serkan 2.jpg

vucudunda hacim almaya devam etmelısın zaten sezonu kacırdın adam gıbı beslenıp gelecek yaza kadar hacim ve bulk girmeni şiddetle öneririm[DOUBLEPOST=1406441522][/DOUBLEPOST]kollarında 39 durmuyor kardesım bu sogukken ölçmediğinden kaynaklanıyordur benim kendi kolum 1 sene öncesıne 39du buda 1 sene önceki halim sen karsılastırEki Görüntüle 31242
Eyvallah kardeşim görüşlerin için. Benim hedeflerim dönemsel değil zaten bu yaza bir amacım yoktu. Malum havalar sıcak çok fazla tuz ve su kaybediyoruz. İyi beslensemde sadece kiloyu koruyabiliyorum şimdilik. Ama Karbonhidrat önemli yer tutuyor beslenmemde gelecek yıl nisana kadar da tutacak. Bende hacimi seviyorum. Kısmetse 1 yıl sonra daha iyi olacak. Kolu 39 olarak çalıştığım yerdeki hoca ölçtü. Yazdığım rakamı gördüm bende ama mezurada bir problem varsa bilmiyorum. Senin resimdeki kadar kol var bende şu an fakat senin kol define, benim ki bulk halde. Özel poz vermem lazım kasın ortaya çıkması adına özellikle triceps için.

kardeş kusura bakma ama gelişmen çok az. ben bile body yi 1 aydır yapıyorum eskiden arada bi evde çalışırdım. bende 1.78 im ve kilom 65 ve bacaklarım seninkinden kalın. birde seninki yağlı olmasına rağman.

kardeş kusura bakma ama gelişmen çok az. ben bile body yi 1 aydır yapıyorum eskiden arada bi evde çalışırdım. bende 1.78 im ve kilom 65 ve bacaklarım seninkinden kalın. birde seninki yağlı olmasına rağman.
Kardeşim 3 aydır bacak çalışmıyorum. İnce olması normal. Üst tarafı hacimlendirdim biraz Ağustos ortası bacağa tekrar başlayacağım

Kardeşim 3 aydır bacak çalışmıyorum. İnce olması normal. Üst tarafı hacimlendirdim biraz Ağustos ortası bacağa tekrar başlayacağım
suan kolum 43 2. yılım oldu bodyde bence bulka devam etmelısın ayrıca proteın tozu ve creatinide unutma her ay kullan buda 43cm fotom benım dedıklerımı yaparsan gelısımınde fazlasıyla yardımcı olucaktır zayıflıyacagm dıye kastanda göturmemelısın
volkan yeni.jpg

suan kolum 43 2. yılım oldu bodyde bence bulka devam etmelısın ayrıca proteın tozu ve creatinide unutma her ay kullan buda 43cm fotom benım dedıklerımı yaparsan gelısımınde fazlasıyla yardımcı olucaktır zayıflıyacagm dıye kastanda göturmemelısın Eki Görüntüle 31298
Eyvallah kardeşim. Gayet güzel olmuşsun. Bende Yağlıyım ama sporcuya göre yağlıyım. Spordan uzaklara yağlıyım dediğimde gülüyorlar. Benim içinde bu spor = hacim. 1 Yıldır kardiyo yapmıyorum , yaparsam yağ ve kas kaybedeceğim. Önce bir kütle olsun gerisi gelecektir. Günde 3 ölçek protein tozu ve 1 tatlı kaşığı creatinimi 2 aydır aksatmadan alıyorum. Zaten ben yarına vücudum olsun kafasında değilim. Allahın izniyle uzun yıllar buradayım. Zamanla olacaktır

kardıyoyu gelecek yaza sakla ben gecen sene gördgn gıbı full defıneydım bu sene bulk gıdıyorum boyum 1.92 kutle hacım kazanıp karın kaslarına abanıcagm defıne demek prof sporcalara göre sen daha sısırmeden ıcını doldurmadan kasların yaglı gözuksen bıle gucun artar kardesım[DOUBLEPOST=1406543251][/DOUBLEPOST]sonra yag yakması cok kolay

1 yıla göre az gelısmıssın bıde kardesım ıdmanına dıkkat etmen lazım

Açıkçası ben çok okudum çok araştırdım. Steroidin anlatıldığı kadar zararlı olmadığını düşünüyorum. Dünya şampiyonlarının çocukları oluyor, saçları dökülmeyenin dökülmüyor, Karaciğer iflasından ölen çok büyük bir sporcu yok ki alkol tüketip karaciğer kanserinden ölenler yüzbinlerce. Bence doğru şeyi doğru zamanda yaparsan büyük sorunlar yaratmayacağı kanaatindeyim. Aspirinide 10 tane içersen sağlığını riske atarsın
Tip stereoidlerin yuzde yuz zararli olduguna emin degil zaten, ama mesela genetigindr kanser hucresi varsa steroid kalbi bile buyuttugunu dusunursek kanser hucrende 10 yilda buyuyup tehlike olusturacaginda, 10 degilde 3 yilda olur atiyorum.Yani gerek yok boyle seylere, ama hep su vardir ben kullansam nasil olurum, kullan dene ozaman.Aynaya baktiginda ben bu adam olacagim diyor isen devam et.Arkadasim ayni nedenden kullandi dedi ya baba ben yapswm nasil durur kisa surede guzel sonuc aldi ama sonra testisleri kuculdu ve birakti zamanla duzeldi testisler, karar senin ustad.

bas BAS STEROİDLER LEYLAYA BİDADHA MI GELECEN DÜNYAYA BAS HİÇ BEKLEME 1000 MG TESTO 1000MG DECA GÜNLÜK 300 MG DİANABOL AL 30 HAFTA BOYUNCA BAK NOLACAK GÇRÜRSÜN BAK ÇOK GÜZEL BİRİSİ OLURSUN PCTYE DE HİÇ GEREK YOK HEEEEE

Aslında özellikle son 2.5 aydır haftada 5-6 idman yapıp iyide besleniyorum ama bu gelişim hızı kişiden kişiye göre değişiyor. Geç olsun güç olmasın diyelim.
Dostum olumsuz yorumlara aldiris etme, 30 yasinda adamsin sana yorum yapanlarin cogu 16 20 yas arasi.Onlarin gelisme hizi senin gelisme hizin bir olmaz.Zamana yay ve tadini cikar.Motivasyonunu kaybetme, birak millet 3 ay da ayi olsun sen temiz sabirli yap.Inan bana saglam antreman cikarirsan buyumeni gorursun.Iyi beslen, guzel uyu.Uyku inan bana acayip onemli, 10 saat uyumaya calis, buyuceksin.

Back
Yukarı