Hemen teşhisi koydun sporla ilgilenmeyen falan? Herkes istediğini kendine örnek almakla veya istediği takımı tutmakta özgür olduğu gibi istediği kişiyi savunmakta da özgür. Ancak bu işi ciddiye alan biri olarak sporcuların bu tarz yaşamlarının olmalarını hele de topluma mal etmişse kendisini, yakıştırmıyorum... Ki adama sporcu diyoruz, vücuduyla ön planda, ancak vücudun altından steroid gibi ne madde ararsan var. O kadar videosu var bir tane doğru düzgün workout videosu yok, beslenme, motivasyon videosu yok. Garip garip hareketler... Apaçi dansı yapıp 50 kilodan 90 kiloya çıkmasını (95 kilo yok ayrıca o adam ben 188 85 kiloyum göz var izam var...) kendi halince kutlayıp kendine Zeus'un oğlu Tanrı vs. gibi yakıştırmalar yapacak kadar egoist, haddini bilmeyen, vücut yapıp kendini bir şey sanan bir tipten bahsediyoruz. Bakın vücudu kötü görünüyor demiyorum. Gayet estetik ve define. Genetik yapısı Allah vergisi yapacak bir şey yok. Çekemeyecek olsak Marc'ı örnek vermem zaten... Marc Fitt'i de uzun zamandır takip ederim. Paylaştıklarını okuyorum, mesaj atıyorum, izliyorum takip ediyorum... Yazdıklarından da insanlara yaklaşımdan da efendi birisi olduğunu herkes bilir. Kendisi zaten 6 yıldan fazla bu işi yapıyor steroide ihtiyacı mı var? Bu adamdan on kat daha faydalı biri olduğunu söyleyebilirim insanlığa... Ayrıca asıl sizin bu konuya uzaksınız sanırım! Marc bu spora başladığında en az zyzz kadar zayıftı... Aradaki tek fark boyları diyebiliriz... Oran olarak aynılar... Hadi hepsini geçtim bunların yarısı kadar vucudu olmayan Kenzo Kara kardeşimiz var. Genç yaşında taa gurbetten, yeni başlayan gençler bir şeyler öğrensin diye bildiklerini paylaşıyor çabalıyor, yardım ediyor. Onu da taktir ediyorum, takip ediyorum... Ben bunu yakıştırırım... Neyse siz kimi örnek alıyorsanız alın... Bu benim görüşüm... Bu da bu konudaki son mesajım. Kimseyle polemiğe girecek halim yok.
Ekleme: Şurada iki kelam edemez olduk. Techturkey'den sonra burası da ukala doldu... Herkes pro fitness model kesildi başımıza...