arkadaşlar tek bir sorum var lütfen cevaplayın

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan fokum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fokum

Üye
arkadaşlar ben tavuğu haşlamak yerine,fırın poşetinde fırında yapıyorum içine yağ veya baharat katmıyorum.Sizce doğrumu yapıyorum yoksa haşlamalımıyım yinede?
 
tavuktan gelen yağdan ne olacak arkadaşllar takılmayın bu kadar..tadı nasıl hoşuna geliyor ise o şekilkd etüket..sonuçta sürekli tavuk yiceğimize göre..hergün aynı tadı ister istemez sıkıyor adamı...değişik değişik nasıl hoşunuza geliyor ise tüketin bence...

afiyet olsun...
 
Derisi olmadığı müddetçe sorun yok, hı birde temizlerken tavuğu özellikle döş kısmındaki yağları iyi almak gerekiyor.
 
Haşlanmış 100 gr tavuk göğsünde yaklaşık 3 gr, fırında pişende 5 gr yağ olduğunu araştırmıştım bir ara,
 
tavuktan gelen yağdan ne olacak arkadaşllar takılmayın bu kadar..tadı nasıl hoşuna geliyor ise o şekilkd etüket..sonuçta sürekli tavuk yiceğimize göre..hergün aynı tadı ister istemez sıkıyor adamı...değişik değişik nasıl hoşunuza geliyor ise tüketin bence...

afiyet olsun...

tek kelimeyle agzına saglık ya 3 5 g yaga takılıyorlar şaka gibi yarışmacılar sanki...
 
kardeşim en iyisini yapıyorsun.. kilo proglemin yoksa biraz yağ vs de katabilirsin.. haşlanmış tavuk saman gibi yiyemiyorum artıkkafa_
 
Back
Yukarı