göz kararıyla,yaklaşık 1 kaşık zeytinyağı döküyorum tavaya..İyice ısındıktan sonra üzerine 3 yumurta kırıyorum(sahip olduğum bilgiler kadarıyla günde 1 yumurda sarısından fazlası zararlı olabiliyor içindeki doymuş yağ vs. bakımından) +sarılarını da o vaziyette başka bir yere ayıramayacağımdan mecburen komple pişiriyorum..
Ek lezzet ararsan forumda bi arkadaştan duyduğum ton balıklı versiyonunu da yapabilirsin,bunun için ya zeytinyağlı ton balığı almalısın ya da light.. Eğer zeytinyağlı alırsan tavaya önce onu dök ve ek olarak yağ ekleme,bi süre ısıt ve ardından yumurtaları kır..
Yine ek bi lezzet olsun diyorsan;yukarıdaki arkadaşların da belirttiği gibi ya lor,ya da light peynir al bir parça böl ve yumurtadan önce onu biraz kızdır tavada zeytinyağıyla birlikte..ardından da yumurtaları kır.. tuz atmamanı öneririm hiçbir versiyonunda..
Zeytinyağını ile kızartma yapılamayacağını söyleyen arkadaşlar çıkabilir;sadece kendi yaptığımı anlatmak istedim,yardımcı olabildiysem ne mutlu,saygılar...