Nar ekşili tavuk ızgara

Standart bir tarif ancak alternatif olarak bunu deneyebilirsiniz benim çok hoşuma gitti gerçekten.

Malzemeler

1-Yeteri kadar Tavuk Göğsü
2-Yeteri kadar pulbiber,kekik,kimyon,tuz,karabiber
3-Yeteri kadar Nar ekşili sos

Tavuğu bu alttaki ürünler ile marine ederek bir miktar yağlanmış tavada altlı üstlü olarak pişiriyoruz. 3-4dk altı üstü değiştirerek.
Tat olarak ben gerçekten çok beğendim evdeki arkadaşlarımda ilk defa tattılar ve yorumları olumlu siz de deneyin :)
 
nar eksisi yerine soya sosu koyup yapiyorum aynisini gayet guzel
tost makinasinda da kizartabilirsiz, az pisirip kurutmazsaniz oda cok iyi oluyor.
 
Nar Ekşisini Pişirdikten Sonramı Yoksa Hepsiyle Birliktemi Karıştırıyoruz?
 
Birde cok sıkma portakal suyuylada deneyebilirsin, son bir aydir oyle yapiyorum ben, kucuk bi potakalin yarisini sık, tavuk hafif pismeye basladigi zaman dok tavaya sonra tavuklari iyice pisir çok mukrmmel oluyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benimde mantigima yatmamisti sonradan koymak ama bi yemek programinda gordum, aslinda sizin denediginiz gibide denenebilir hatta bidahakine deneyecegim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Benimde mantigima yatmamisti sonradan koymak ama bi yemek programinda gordum, aslinda sizin denediginiz gibide denenebilir hatta bidahakine deneyecegim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer nar ekşisine özel bir durum yoksa rengini ya da tadını bozmak gibi bence memnun kalacaksınız:)
 
Back
Yukarı