Çalışırken Dinlenen En Gaz Şarkılar (Antrenman Müzikleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2011-09-08_113507.jpg

Rihanna -Man Down bana cok iyi idmanlar cikarttirdi, tum idman boyunca bu parcayi dinledigim idmanlar oldu. Normalde Rihannanin 2 tane sarkisini soyle desen soyleyemem ama bu sarki harbiden olmus.

kanye west - stronger
the red jumpsuit apparatus - false pretense
rise against - under the knife
flypise - someday

never back down takılıym biraz :D

Ne olursa dinlerim. :) Çünkü müzik ekipmanlarına müdahale edemiyoruz, ancak genelde alternatif ve house tarzı ve hareketli parçalar.

Genel olarak herkesi gaza getirme potansiyele sahip( Rocky-Eye of the tiger, We're the Champions vb.) sarkilari daha yogunlukta paylassak daha guzel olacak gibi. Cunku burda paylasilan parcalara genel olarak baktim, cogunlukla kisinin genel zevkine hitap ediyor. Fiesta eller havaya tarzi parcalarla motive olani var agir arabeskle motive olani var.

Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden - Phantom of the Opera
Manowar - Battle Hymns
Manowar - Call to Arms
Manowar - Heart of Steel
Megadeth - A tout Le Monde
Megadeth - Holy Wars
Megadeth - In My Darkest Hour
Slayer - Angel of Death
Slayer - Skeleton of Society
Iron Maiden - The Trooper

Dropkick murphys shipping up to boston.

Ayrıca Forrest Griffin maça çıkarken çalan şarkıdır da.Çok gazdır tavsiye ederim.

Her ne kadar sevmesem de serdar ortaçla murat bozla body building yapıyoruz.hocama burdan sevgiler...

Genel olarak herkesi gaza getirme potansiyele sahip( Rocky-Eye of the tiger, We're the Champions vb.) sarkilari daha yogunlukta paylassak daha guzel olacak gibi. Cunku burda paylasilan parcalara genel olarak baktim, cogunlukla kisinin genel zevkine hitap ediyor. Fiesta eller havaya tarzi parcalarla motive olani var agir arabeskle motive olani var.

Doğru söze ne hacet :)

Son 2 haftadır, Adema - drowning ile her ağırlığı kaldırıyorum:)
Drowning pool - bodies bununla powerlifting yapıyorum :)
50 cent - get up ve Godsmack - I stand alone bunlarla squatta kopuyorum

cici kızlar - delisin delisin
cici kızlar - uçtu uçtu
bülent ersoy - hani bizim sevdamız
bülent ersoy - geceler
zeki müren - şimdi uzaklardasın
zeki müren - bir gülü sevdim

hatta arada demet akalın, serdar ortaç vs de patlatıyoruz. bizim salonda dumbbell pek yok, olanlar da pembe kaplamalı. her yer pilates topu filan

Son düzenleme:
Back
Yukarı