Çalışma Sistemim

Merhaba arkadaşlar... Herkese iyi çalışmalar... Benim çalışma sistemim 10x3 set... İlk 2 seti tam nizami şekilde yapıyorum... 3. seti 6 ve 7 tekrar yapabileceğim ağırlıkları seçiyorum... ( Zamanla 3. setim de nizami 10 ) olduktan sonra ağırlıkları yükseltmeyi planlıyorum... Sizce çalışma sistemim nasıl?

12-10-8 olarak da yapabilirsin ağırlık ağır geliyorsa. 3x10 yapacaksan tavsiyem bütün setleri nizami olarak yapman. 6 tekrar çıkartabiliyorsan ağırlığın yanlıştır. Biraz düşür. Son sette nizami olarak yapabileceğin en ağırını kaldırmalısın.

12-10-8 olarak da yapabilirsin ağırlık ağır geliyorsa. 3x10 yapacaksan tavsiyem bütün setleri nizami olarak yapman. 6 tekrar çıkartabiliyorsan ağırlığın yanlıştır. Biraz düşür. Son sette nizami olarak yapabileceğin en ağırını kaldırmalısın.
ama 1 2 haftaya 3. setteki 6 kaldırıgım agırlık 10 a tamamlayamam mı o kadar güclenemem mi böyle bişey varmı bodyde

ama 1 2 haftaya 3. setteki 6 kaldırıgım agırlık 10 a tamamlayamam mı o kadar güclenemem mi böyle bişey varmı bodyde
İşte bunun zamanını söyleyemeyiz. Sen yapabildiğin ağırlıklarla çalış bir süre sonra ister istemez gücün artacak, bir üst ağırlığa geçeceksin. Büyük ihtimal tamamlarsın da şuanlık gelişmen için hareketleri nizami, hissederek yapmalısın.

Back
Yukarı