Evet büyümüşsün ama burası vücut geliştirme forumu buraya daha net vücut fotoları koysaydın daha iyi olurdu tipinin değişmesiyle ilgili buraya konu açmak biraz yersiz olmuş konu dışı bölümü daha iyi olurdu vücudun eski yeni fotolarını atsan eyv.
Hocam onunla alakalı olduğunu sanmıyorum, inşallah değildir yanikardeş masturbasyonu bırak sağ trapez aşırı gelişmiş benim bi arkadaşımda da aynı sorun var ama sol
umarım ban yemem![]()
Bence bir ortopediste görün skolyozun olabilir.Bu arada tek kolla bol bol shrug yapsan iyi olur dengesizlik açısından
yok hocam kambur degilim dik dururum sikintim yok, ama omuzlar arasinda belli bi fark var, sebebini sag kolum daha guclu oldugu icin hareketlerde sag kolla rahat calisabilmem ama ayni hareketi sol kolla yaparken zorlaninca trapeze vurmasi olarakdoktora felan gitsene abi o trapezlerin farkları ne öyle kambur gibi duruyosun ?
Aynı şey bendede var sol kalkıyo sağ kalkmıyo anlamadım gittibisi sorucam benim trapezler normal fakat sol trapezi yukarı kaldirabilirken sağ kalkmıyor neden olabilir