Çok pişmanım ama...Çikolata kaçamağı!..

İlter hocam, kafamı kıracağım şimdi duvara vura vura! Nöbetteyim zaten. Abur cuburun dibine vurmuşum. Oldu mu şimdi bu sorunun üstüne bu fotoğraf ;)) Yakarsın yakarsın sen o kalorileri, bir şey demez sana onlar... 1,80 Cem'den aşağı değilsindir sende ;(( Çatır Çatır yakarsın o kaloriyi...
Eyvallah :) ya yakarız tabi Allahın iZniyle, yarın ona göre yerim, zaten keto uyguluyorum ben. Bakma bugün bi delilik yapim dedimde. Kafama takıldı hemen yağa dönüşecek halide yok herhalde :) dimi? :D onu merak ettimde konu açtım. Ama sağolsun millet moral vereceğine üzerime geldi biraz bende kilomu belirtmek açısından koydum foto. Annemde bana kızıyo burda, oğlum delimisin kırkyılda bir yedin adiyet bal şeker olsun diyo. Ne varsa analarda var yine :D hehehe :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen ben de şok geçirdim zaten şişman bir şey diye düşünmüştüm . gece gece 10 badem yedim diye üzerimde bi mutsuzluk vardı . senin çikolataları görünce "ehe ehe iyi len senden daha beterleri var" diye moral oldu, şimdi fotoğraflarla moraller yine deniz seviyesine düştü .

aynen ben de şok geçirdim zaten şişman bir şey diye düşünmüştüm .d gece gece 10 badem yedim diye üzerimde bi mutsuzluk vardı .d senin çikolataları görünce "ehe ehe iyi len senden daha beterleri var" diye moral oldu, şimdi fotoğraflarla moraller yine deniz seviyesine düştü .d
:D heheh. Birşey olmaz çiğ bademden. Ama çok zorlanmadıkça yememeye bak bu saatlerde. :)

Zamanında ama işler pek zamanlı olmuyor. ;(( Bahanelerimiz oluyor işte.
Orası öyle tabi. Malum, herkezin hayatında kendine göre bir tempo oluyor. Ama spora kendini verince insan, hele birde birşeyler gözle görünür hale gelmeye başlayınca uzun çabalardan sonra, lakin böyle benim gibi arada ipin ucunu kaçırıp pişmanda olabiliyor :D . Tabi böyle durumlarda neyapıyoruz haftaya sıkı başlamak zorunda kalıyoruz. :)

Su anda zaten Kilo verme amacli az aklorili bir diyet uyguluyorsun bildigim kadariyla,ve bunu epeydirde yaptigin icin büyük ihtimal vücudundaki ve karacigerdeki glikojen depolarin bostur,yediklerini vücudun yag olarak depolamicaktir aksine bu glikojen depolarinda kullanilmaya Hazir enerji olarak depolayacaktir,hic bir sey olmaz yediklerinde yaga felan dönüsmez(bunu cok SIK yapmadigin sürece),aksine yarin kendini daha zinde formda hissediceksin,antremanda daha agir girebiliceksin,bisiycik olmaz yani,sen cok dert edince arkadaslar tiii ye almislar biraz:)abartmislar.
afiyet olsun

Su anda zaten Kilo verme amacli az aklorili bir diyet uyguluyorsun bildigim kadariyla,ve bunu epeydirde yaptigin icin büyük ihtimal vücudundaki ve karacigerdeki glikojen depolarin bostur,yediklerini vücudun yag olarak depolamicaktir aksine bu glikojen depolarinda kullanilmaya Hazir enerji olarak depolayacaktir,hic bir sey olmaz yediklerinde yaga felan dönüsmez(bunu cok SIK yapmadigin sürece),aksine yarin kendini daha zinde formda hissediceksin,antremanda daha agir girebiliceksin,bisiycik olmaz yani,sen cok dert edince arkadaslar tiii ye almislar biraz:)abartmislar.
afiyet olsun
Evet, geçen konuşmuştuk. :) yok çok iradeli ve diyetime sadığımdır. Dediğin gibi bugün bir denemk istedim pazar diye:) Teşekkürler içimi rahatlattın. Sabh kalktım zaten aynı vücudum duruyor :)) hafraya mutlu mesut başladım [emoji1][emoji4].

Şu önünde mozaik pasta, midemde ise öğlen yediğim sufle var. Ama aklımda hep sensin İlter hocam ;)) neden açtın böyle bir konuyu... Mutlu mesut yaşıyordum çevremdekilere imrenerek. Daha yediğim bol tereyağlı iskenderden de bahsetmiyorum....
Bundan 3-4 gün önce spor salonunun soyunma odasında çöp kovasında "rondo" püskevit paketini gördükten sonra sağa sola söylüyordum davaya ihanet edenler var diye.... ;))
Uffff bak gerildim daha çok yiyesim var şimdi tatlı...

Kilo almakta çok zorlanan bir ektomorf olarak bu tarz konulara gülüyorum
Keşke bizimde her yediğimiz yağa kasa dönüşse

Ben de 23 yaşıma kadar kendimi ektomorf zannediyordum. Ta ki o yaza kadar. Bazen bir bazen iki kere 8'er 9'ar top yediğim dondurmalar, döner şimdi tırmalar kıvamında yani...
Gülme endoya döner gelir başına ;)) uymadı ama neyse

Back
Yukarı